• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Asembler --- kto potrebuje pomoct...

Started by totaluser, 16.02.2010, 01:58:35

« predchdzajce - alie »

totaluser

takze sme dnes mali prvu prednasku  :ohmigod:

chcem sa opytat, ci ste to pochopili, lebo ja som tie vzorce videl prvykrat par sekund co to premietal a dajako mi to nestacilo
on vyzeral jak keby to kazdy chapal  :whacko:

ake su vase dojmy?

excellent

Dobrý zaklínač je ten týpek  :ohmigod:
F5 can be so refreshing :thumbs-up:

dEVIANT

Na prednášky z Asm nemá zmysel chodiť, NEMÁ, ani kvôli tým 9 bodom!!!...ešte aj cviká su také kadejaké, podľa toho s kým.

V moodli máte kadejaké knihy, matroš a tak. Ten predmet je skoro celý o samoštúdiu.

A tie čísla počmárané to boli asi sústavy a tak, to sa prepočítava na prvých dvoch cvikách.
Nie je nič nákazlivejšie ako rozhodný a presvedčením sa vyznačujúci život.

citro

na assembler jebte nic si z toho nezoberiete, a ked sa nudite pojdete posediet kus, nejaky casopis, bodik dostanete. Pohoda  :D

ursus

Quote from: citro on  16.02.2010, 03:45:58
na assembler jebte nic si z toho nezoberiete, a ked sa nudite pojdete posediet kus, nejaky casopis, bodik dostanete. Pohoda  :D

hlavne ze jedina prednaska co by mohla za to stat (programko) jebnu na 7 30 co mam problem existovat, nie to pocuvat ho
So this router walks into the doctor's office...
- Doctor, it hurts when IP.

Leon

ved na programku je ten assembler nie? ci mi nieco uslo? ze pises ze jedina prednaska co mohla stat zato,... ked ostatny pisu, jak citam hore, ze sa neoplati chodit nato :DD

2 deviant : dakujem za zhodnotenie,... vyprdol som sa na prednasku z ele1 ktoru mam rano o 7:30, aby som nemusel cakat na programko par hodin, ktore mam o 13:30,... teraz mam volnu stredu, tak to vidim :D

ursus

Quote from: Leon on  16.02.2010, 05:15:16
ved na programku je ten assembler nie? ci mi nieco uslo? ze pises ze jedina prednaska co mohla stat zato,... ked ostatny pisu, jak citam hore, ze sa neoplati chodit nato :DD

2 deviant : dakujem za zhodnotenie,... vyprdol som sa na prednasku z ele1 ktoru mam rano o 7:30, aby som nemusel cakat na programko par hodin, ktore mam o 13:30,... teraz mam volnu stredu, tak to vidim :D

Safyia

Quote from: Leon on  16.02.2010, 05:15:16

:D :D Fail... Assembler je assembler... Programko, je programovanie, tam mas Ceeecko  ap

Ing. nemtom

brix will be shat

Leon

nooo ale vedel som ze mi tam nieco nesedi :D, boha, tak predsa budem musiet v stredu na tu posratu prednasku :D

Agamemnon

All code is crap.

42

cenki

Vie niekto pass na stiahnutie prednasok z moodla? (alebo su identicke s tymi co su na ftp?)
edit: sorry našiel som uz: "fei tuke"

Safyia

:mishela asembler! :/

ursus

sak sme asembler este ani nezacali ;D

vojto

sooo asembler je kvalitna hovadina ..

sulo

Neviete náhodou, či sú na prednáškach z Asembleru prezenčky cez ISIC alebo papierové? Lebo by som si chcel presunúť prednášku na iný deň a pri ISICových môžem prísť na ktorúkoľvek prednášku v danom týždni a zaráta sa (teda aspoň na UPS a Programovaní viem, že to platí).

Safyia

Quote from: ursus on  18.02.2010, 21:26:01
sak sme asembler este ani nezacali ;D
Nemyslim ako jazyk :D Ale predmet zatial :D

sunar007

prosim vas, neviete niekto prihlasovaci kluc na asembler do moodlu?

trebuk

kluc tam je asmprog

meroving

caute...chcel by som vas spytat ze ci nerobi niekto zadanie z asembleru... aj ked za peniaze... detaily cez mail... kontakt: meroving@centrum.sk

dotko

kedy dostaneme zadania? mame to odovzdavat v 6. tyzdni nie? uz by nam to mohli dat.. kym sa do toho dostanem...... :P

dEVIANT

Quote from: meroving on  01.03.2010, 23:38:08
caute...chcel by som vas spytat ze ci nerobi niekto zadanie z asembleru... aj ked za peniaze... detaily cez mail... kontakt: meroving@centrum.sk

Číslo a znenie zadania?a v akej sústave má byť výpis?

skorec1

Quote from: meroving on  01.03.2010, 23:38:08

komplet zadanie co len zdrojak? nieco by som vedel :D

Hezechiel

zadania by mali davat tento tyzden.
Never argue with idiots. They'll drag you down to their level, then beat you with experience. (GILAMONSTER)
I miss WoW so much :(

dEVIANT

Zatiaľ mám zadania 13,14,15,16 výpis v 16tkovej sústave. A 27 zatiaľ bez prevodu, teda vypisuje len ASCII znak. Ak máte záujem o niektoré tak PM.