• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ZEI !!!

Started by CLEMENZAAA, 26.10.2007, 05:10:00

« predchdzajce - alie »

CLEMENZAAA

Nazdar, chcem sa spýtať, či existujú neaké tie elektronické skriptá z toho predmetu :)... V utorok mam 2. zápočet, no skriptá nemám  :j_rolleyes: respektíve či to je na neakom FTPčku (zatial som nič nenašiel :( ) , respektíve či ich má niekto a vedel by mi ich požičiať (  :beer1: )

:lb:

Patto

tak to by aj mna zaujimalo, ci niekde niesu skripta v elektronickej podobe .... lebo na tyzden 2.zapoctovka ... please ...

stricky

no pokial byvate na intraku tak na sieto je od Zemana- technicka dokumentacia v elektr...
a ked nie tak
ftp server: hypnos.dreamhost.com
login: tukesk
pass: nbusr123

1.rocnik, ZEIko

CLEMENZAAA

Jou diky moc, veľmi si mi pomohol ;)

stricky

pokial tam je to co potrebujete ... tak som rad

frapko

ucitel na prednaske nam dal prednasky na e-learn portal len netusim ako sa ku nim dostat neviete nahodou niekto jak na to treba tam podat ziadost a nejaky overovaci kod...

stricky

ba.... uz ked si najdes predmet ktory chces... tak hore kde mas prihlasit a registrovat tak tam by malo byt- poziadat o vstup alebo nieco take...

CLEMENZAAA

No zistil som že to čo je na tom FTPčku, nieje to čo hľadám...  ak:

stricky

co hladas potom? tu je ta otazka...

kOsTi

vzdy je spravna ta najdlhsia odpoved... pri ZEI to plati na 88%
:trestac:

CLEMENZAAA

Quote from: Pusta on  26.10.2007, 22:07:27
on asi hlada sablonu na testy  ap

treba uznať že si vtipný, hore je to napísané že skriptá v el. forme, presnejšie:
Základy Elektrotechnického Inžinierstva (ZEI)
Orendáč, Tomčíkova
Elfa 2006

stricky

sak napiste tomcikovej, ni??

Patto

tak ma uz niekto tie skripta v elektronickej podobe z roku 2006 na ZEI??? Ak ano, tak sa mi ozvite na ICQ: 250329135 please

kOsTi

ak by ich niekto mal boli by uz na FTP... myslim ze nikto nema

stricky

aj mne sa tak zda... a na ich stranke som nic take nenasiel....

kOsTi

keby boli nikto by si tie nehorazne drahe skripta pre jeden klasifikovany zapocet nekupoval...

stricky

mohol ich niekto naskenovat

kOsTi

je tam specialny chip ktory vysiela rusivy signal do skeneru ked sa to scanuje a miesto normalne oscanovaneho obrazka sa objavuju v PC nechutne chulostive fotky Banskeho s jednou nemenovanou tetou (nie Pietrikova...xixi) :D

puq

boooooooze tolko strachu pre obycajne ZEiko:) sak pockajte neskor:) zvyknete si na take veci, teste sa napr na ZIM, ELE atd a nie ZEI:P

kOsTi

Quote from: eminkaa on  31.10.2007, 18:57:00
kosti, som necitala tvoj prispevok radsej....
no a dostalo sa mi do usi od jedneho nemenovaneho doktoranda, ze mu prvaci na cviku z technickej dokumentacie ofotili sablony, hehe..... kam ta skola speje, ked sa uz na takychto lamerskych predmetoch sablony ofocuju  :emot-shakehead:

kludne si mohla precitat... praveze som ho formuloval tak aby som nikomu neublizil :)

mrkvy

Heh, sa nemate coho bat.. Teraz to je malina.. ;) Ja som este pri Orendacovi ustnu skusku mal.. :D A to vam bola haluz.. :D :D :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

ericos

ja mam jednu otazocku. ked nezrobim opravny test zo ZEI z prvej casti, budem v druhom rocniku opakovat iba tu prvu cast, ak by som technicku dokumentaciu zrobil? dakujem..

mrkvy

Sa mi nezda velmi, ze by sa to dalo.. Podla mna budes opakovat cely predmet ako taky... Mozno sa bude dat dohodnut s cviciacim.. ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

Leon

Cely predmet budeš opakovať, ale tak niektorý opakovali opravné aj 3-4 krát  :j_grin: