• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ZE Michaeli

Started by WRC03, 26.02.2008, 16:34:10

« predchdzajce - alie »

morrfun23

a nebudu sa nahodou zapocty zapisovat v stredu kedze dnes na cvicenia cviciaci vobec neprisiel?

hrmill

naco to riesite sak zajtra nam povie na prednaske

btw: wirer dobry avator  :puf:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

wirer

čo sa učítee na opravnú zápočtovku??? či už nestíham nič???

morrfun23

Quote from: hrmill on  13.05.2008, 02:56:18
naco to riesite sak zajtra nam povie na prednaske

btw: wirer dobry avator  :puf:
no ale zajtra uz nebude asi prednaska kedze tam budu pisat opravnu zapoctovku

danya

zajtra je len opravná a konzultacia

morrfun23

kto bol dnes na elektronike nehovoril tam nahodou kedy sa budu zapisovat zapocty?

hrmill

nie nehovoril napis mu maila
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

morrfun23

no co niekto nezistil kedy su zapisovane tie zapocty?

hrmill

Quote from: morrfun23 on  14.05.2008, 23:13:00
no co niekto nezistil kedy su zapisovane tie zapocty?

kurna sak mu napis mail co ti brani ??

WRC03

ako sa pripravujete na skusku ? :)

hrmill

este sa nepripravujem vobec

lada

jasne hrmill ;), ty bifla uz to vies aj zo zadu xDDDD

WRC03

hehe, ja mam 27. TO, 28.CAD a 29.ZE, takze neviem ci to stihnem sa naucit ;D

housepl

nazdar ludia...myslim ze uz ja najvyssi cas zacat riesit skusku z elektroniky .. a tak by som uvital ..a myslim ze asi vsetci na tomto fore ..keby sme sa podelili o nejake info ohladom skusky ...zatial som naiel len tie otazky tych okolo 60 co je tuna niekde ulezenych ... ked bude nieco nove pridam ...ale tiez budem vdacny za kazdu novu info ..dik -.. :dancing:

indiana

Akých 60 otazok ? ja som hladal a nic so tu nenasiel, ani z minulych rokov. Max, tak 10 Questions. Ani na FTP nic nie je. pls, dajte dajake nech aspon daco viem :h_cry:. tak malo mi treba k 51  :h_azn: :bananadance:

hrmill

troch pohladaj v minulom roku tak to najdes  bq

btw: ako ste na tom s ucenim ja som z toho duty ako 100 rura  bu

WRC03

ja sa na to idem teraz pozriet

housepl

bv Neviete akovyzera skuska z Elektroniky .. pri Michaelim .. kolko prikladov alebo tak nieco ...  :bannana_guitar:

danya

mohli by ste napisat link na dvojhárok, ci ani nepotrebujeme? !

uz nic nasiel som len cistý papier kalkulacka a pero
http://www.kemt.fei.tuke.sk/Predmety/KEMT201_ZE/_materialy/Pokyny%20pre%20%9atudentov%20paralelka%20B%20na%20sk%fa%9aku06.pdf

WRC03

tak ked niekto potrebuje taky mensi tahak, tak som spravil. je na FTP :)

Geniusss

Ahoj!Uz su vysledky na IS ty co maju s Linusom si tak mozu pozriet ako obstali..:)

aweeeee

nejak sa s tym poponahlali a inak vie niekto kedy je zapis lebo daco spominal ze bude v pondelok o 13 len ktovie kde hehe
Thor! Odin's son
Protector of mankind
Ride to meet your fate
Your destiny awaits
Thor! Hlödyn's son
Protector of mankind
Ride to meet your fate
Ragnarök awaits

wirer

môže niekto napísať, aké boli otázky a z čoho približne na skúške???  :trestac:  dikes ;)

WRC03

tak ja som mal B skupinu, a ta bola podla mna tazsia.

mali sme tam Darlingtonovu dvojicu, dvojtranzistorove zapojenie bip.tranz. SE , SE SK, SK. triedy zos, ucinnosti. nieco so spatnymi vazbami vs zosilnovace. a este tam boli nejake veci, ale mne sa to nepodarilo spravit, ale dufam ze v stredu to uz vyjde :)

morrfun23

neviete nahodou kde a kedy bude zapis s Michailim?