• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SKUSKA z ULA a MA

Started by Boodie, 16.12.2007, 18:56:38

« predchdzajce - alie »

danya

Quote from: kamelot on  15.01.2008, 19:42:01
Quote from: danya on  15.01.2008, 19:15:59
na skuske budu aj PLOCHY DRUHEHO STUPNA V PRIESTORE ???????????????

take sme ani nebrali :D pokial to neni iny nazov pre kuzelosecky :)

tam su :Gulová plocha, Elipsoid, Jednodielny hyperboloid, Dvojdielny hyperboloid, ... a este vela picoviny...

kamelot

Quote from: danya on  15.01.2008, 19:52:41
tam su :Gulová plocha, Elipsoid, Jednodielny hyperboloid, Dvojdielny hyperboloid, ... a este vela picoviny...

no ked ma pamat neklame, tak take sme ani nemali :) (tie nazvy pocujem prvykrat)

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

kamelot

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

danya

danya

a dufam ze ani Lineárne priestory nebudu lebo ani na to sme nepocitali priklady...

danya

Quote from: radix on  15.01.2008, 20:15:29
na to sme ani my nic nepocitali a mozno to tam bude len ako teoria

a ja dufam ze bude ako teoria, ale este ani tahak nemam

supersayan

Quote from: supersayan on  13.01.2008, 01:51:17
ludkovia chcel by som sa este vratit k MA1 ,8.2 (piatok) pisem opravnu skusku a chcel by som sa spytat tych co minuly rok tiez pisali opravnu u Dzurinu ze ci dava otazky podobneho typu alebo nieco tazsie (lahsie) bv. Skusku pisem o 7:30 a neviete nahodou ci sa este v ten den dozviem vysledky. Dakujem za rady do zivota  :emot-dance:  :metal:
Tak sa zda ze stare posty asi nikto necita tak sa spytam este raz najde sa tu niekto kto by mi vedel poradit a odpovedat na tieto otazky, ktore su  spomenute vyssie  diki  :thumbs-up:
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

Korgen

Quote from: supersayan on  15.01.2008, 23:48:46
Quote from: supersayan on  13.01.2008, 01:51:17
ludkovia chcel by som sa este vratit k MA1 ,8.2 (piatok) pisem opravnu skusku a chcel by som sa spytat tych co minuly rok tiez pisali opravnu u Dzurinu ze ci dava otazky podobneho typu alebo nieco tazsie (lahsie) bv. Skusku pisem o 7:30 a neviete nahodou ci sa este v ten den dozviem vysledky. Dakujem za rady do zivota  :emot-dance:  :metal:
Tak sa zda ze stare posty asi nikto necita tak sa spytam este raz najde sa tu niekto kto by mi vedel poradit a odpovedat na tieto otazky, ktore su  spomenute vyssie  diki  :thumbs-up:

no ako podľa mňa budu až na druhy den ako bolo aj na riadnom termine, ale to zaleži na Džurinovi a možno aj počte ľudi... ...ale zbytok čo sa pytaš by zaujimalo aj mňa :)

pUf

Quote from: danya on  15.01.2008, 19:52:41

pokial to je ULA tak sa mi mari ze pred 2 rokmi na skuske take daco bolo a ze akurat tam som stratil jedine 4 body z ULA :(

na MA sa mi zda ze take nebolo  :j_cheesy:
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

Patto

a myslite, ze bude na skuske z ULA pri Plavkovi aj take nieco, ze baza linearneho priestoru??? .... lebo som teraz prvy raz take nieco nasiel v tej zbierke riesenych uloh .... dufam, ze nie ....

kamelot

ja som sice nemal prednasky s Plavkom, ale myslim ze co sa tyka bazy, ked bude tak len ako teoreticka otazka, pripadne urcit ci dane vektory mozu byt bazou...

pUf

ach Plavka.. pluuuu uuuuuuus  :j_cheesy: jaj velmi dobry/vtipny profak :D :)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

Patto

a take nieco, ze Kvadraticke plochy (zistit, ci je to napr. posunuta gulova plocha alebo posunuty elipsoid)??? tak take fakt dufam, ze nebude, lebo som v ....

pUf

no prave toto sa mi zda ze som mal pred dvoma rokmi
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

timwood

Neviete ci budu a vobec niekedy v historii ULA boli na skuske tie uplne prve priklady ohladne komplexnych cisel ? (umocnovanie, odmocnovanie) - pretoze nam na cviceni nieco spominala ze vraj by mohli byt v snahe aby nam to "ulahcili"...:)

puq

Quote from: Patto on  16.01.2008, 04:54:26
a take nieco, ze Kvadraticke plochy (zistit, ci je to napr. posunuta gulova plocha alebo posunuty elipsoid)??? tak take fakt dufam, ze nebude, lebo som v ....

aj minuleho roku sme to mali ak dobre pamatam, a zobralo mi to 4 bodiky tiez:)

pUf

~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

kamelot

Quote from: pUf on  16.01.2008, 17:13:10
mohol som mat 100  :03:

dodnes nemozes koli tomu spat?  :j_cheesy:

pUf

si pis!  bv  :j_cheesy:
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
bandzone
facebook

danya

hi ya, neviete nahodou ci budu Linearne priestory???

kamelot

tazko povedat, ale podla otazok v archive vyzera ze asi nie...

stricky

ja by som si to pre isotu pozrel...

kamelot

no ako co sa tyka teorie LP som si pozrel a priklady snad nebudu tazke :)

LNC

Kto sa este uciiiiii???
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

Korgen

Quote from: LNC on  17.01.2008, 06:04:43
Kto sa este uciiiiii???
človek sa učí celý život  :j_grin:  :j_wink: ..ale ty mysliš asi ULA nie? .. tak to ja nie  :j_tongue: