• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Programovanie

Started by Spido, 21.02.2008, 00:45:13

« predchdzajce - alie »

hrmill

vsetko zalezi na cviciacom ja ked som mal programko nejake extra zadanie neboli iba nejaka ta "aktivita" na cviku co spocivalo v tom ze si nakodil nieco na hod, inak bolo len to zadanie dolezite  :emot-dance:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

timwood

aha. jasen..tak uvidim co a ako..v kazdom pripade ja mam nejakeho Samuelisa, a on je akoze dost zmetkar clovek..podla vsetkeho mu ide asi len o to koncove zadanie..

puq

loooooooooooooooool toho mate, ty kokos to je taky kkt ze az :) odporucam samostudium lebo on ta holy kkt nauci

JCube

Quote from: timwood on  10.03.2008, 00:36:44
aha. jasen..tak uvidim co a ako..v kazdom pripade ja mam nejakeho Samuelisa, a on je akoze dost zmetkar clovek..podla vsetkeho mu ide asi len o to koncove zadanie..
ja ho mam na jave - ziadna vyhra...ked som mal programko ja tak netrebalo ziadne extra zadanie...ked odovzdas to koncove skor (ako ja) tak potom nemusis ani na cviko chodit...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

radix

Quote from: Leon on  09.03.2008, 21:35:28

2 radix : to by som si neotvaral usta velmi ked nedavno tu niekto ani nevedel trafit na stranku FEIky a chcel link :p
nechciet hladat rozvrh na stranke FEI a nevediet zadanie je rozdiel ;)

Leon

Quote from: radix on  10.03.2008, 02:41:08
Quote from: Leon on  09.03.2008, 21:35:28

2 radix : to by som si neotvaral usta velmi ked nedavno tu niekto ani nevedel trafit na stranku FEIky a chcel link :p
nechciet hladat rozvrh na stranke FEI a nevediet zadanie je rozdiel ;)
To môže povedať každý  :bananadance:

radix

radix

viem mi niekto poradit ako ma vyzerat ta dokumentacia? ???

timwood

Quote from: radix on  22.03.2008, 14:11:10

to by aj mna zaujimalo. u nas jeden uz odovzdal cely projekt. ocividne cviciacemu bolo jedno ako to vyzera. zaujimal ho jedine vytlaceny zdrojak a program :)

timwood

Quote from: radix on  22.03.2008, 14:11:10

btw: vypracovane zadania aj s dokumentaciou su na ftpcku, ked nemas sajnu ako to ma vyzerat zhruba, tak sa pozri tam

Agamemnon

systémová príručka ide dobre cez doxygen :) uľahčí vám to dosť robotu :)
All code is crap.

42

timwood

nemate niekto e-book: Mistrovstvi v C++ (S.Prata a spol.) ? ...raz som tu knihu stiahol a potom som ju omylom zmazal..a teraz neviem odkial ju stiahnut..na DC++ ju ma jeden ..ale pomaly mi to taha...

hrmill

Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

timwood

JCube

hodim to na sendspace len co to stiahnem...

JCube

hrmill

puq

:P vidis a staci mat dynamicku IP a rapid sa moze ist vypchat :)

kOsTi

staci sa vysrat na rapid a rapid sa moze ist vypchat :P
:trestac:

hrmill

Quote from: puq on  30.03.2008, 21:34:30
:P vidis a staci mat dynamicku IP a rapid sa moze ist vypchat :)

no ja viem ale tu mam iba doma, tu v KE mam pevnu IP ak:

radix

ludia ako urobit tu somarinu ked mi v dev cpp zdrojak prelozi ale nexce mi ho potom spustit...a vypise zas ze subor nie je prelozeny

JCube

skus visual studio ako ja

radix