• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PPI

Started by radix, 26.02.2008, 21:56:17

« predchdzajce - alie »

stricky

jop, odporucam si prerobit profil na icq, podla mna ho uz ma... a pokial tam mas cele svoje meno... tak  :hammer: :hammer: :hammer:

JCube

staci to tu premazat... :) a nema problem nikto... :)
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

timwood

ja sa Perhaca nebojim :)

puq

ja si myslim ze si zbytocne robis nepriatela tam kde nemusis :) a mozes si to pekne skomplikovat

timwood

presne tak. riesime tu totalne kraviny.

Leon

ano, riesime

timwood

Ked uz sme pri tom PPI...Neviete ako vypracovat tie prezentacie kt. sme si mali zvolit ? ...myslim nejake konvencie..formalne nalezitosti vypracovania a tak ...alebo to je jedno ?...

JCube

ked som mal minuly rok s kleinovou tak to bolo jedno...tusim my sme mali na minimalne pat stran mat vypracovany referat a prezentaciu k tomu...nepamatam presne
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

nj... prezentacia taka aby to bola proste prezentacia a aby si vedel o tom nieco hovorit...
:trestac:

timwood

ja mam tiez s kleinovou..

puq

Quote from: radix on  03.03.2008, 03:09:05
ja mam s tym tuxom a on xce MIN 10 stran textu, prezentaciu na urovni a vediet 10minut kecat o tom  :laugh:

a to je akoze problem??? o nejakej teme z IT oblasti? sak to pohodicka

puq

nikde ale kazdy to vidi :P :P

Mao

Pri Perhacovi minuleho roku netrebalo ani referat, stacila prezentacia na 10 min. A davajte si pozor, nedavajte do prezentacii vela textu, uvadzajte to iba v bodov, za to dost strhavaju body. A samozrejme, cim viac hovorite z hlavy tym lepsie  bq

sri

WTF? Perhac je vyborny vyucujuci, jeden z najlepsich na tejto skole, mozete byt radi, ze mate s nim... Cvika som s nim sice nemal(parkrat bol zastupovat no), iba prednasky, ale aj tak... A ked sa ho daco opytas, Ti to polopate vysvetli, sam bol donedavna student, tak vie ako o chodi a praveze sa vobec nehra na doleziteho..
.
A co sa tyka tej AJ - budete ju potrebovat, v IT sa tomu nevyhnete, ani na skole a v zivote uz vobec. Som v 2. rocniku a na tri predmety sa pripravujem z anglickych skript, priom minimalne na jeden - pocitacove siete - je to nevyhnutnost, pretoze skripta su LEN v AJ. Odporucam vo vlastnom zaujme zlepsovat sa v AJ, aby ste nemali dalej problemy.  :thumbsup:

raemonn

Quote from: timwood on  01.03.2008, 19:54:32
ten Perhac sa videl uz od zaciatku ako blbec. Niezeby robil to co ma, ale vymysla kktiny. sa tam hra na machra, kt. vsade bol a vsetko videl..je cely v pi.. s toho ze ho prof. vyzval aby prednasal..a teraz od samej dobroty nevie co ma robit :) ...aj tak mu na tie prednasky nebudem chodit...nech sa tam aj na hlavu postavi :)

Hmmm. Hmmm. Tak to je teda dost bieda, ked ... si clovek o sebe mysli, ze vsetko videl, vsade bol...

V zivote sa drzim toho, ze ked uz nie vediet rovno "vsetko", tak aspon vediet "takmer vsetko". Pokial by som prednasal len z veci, ktore su len v knihe, tak ... prednaska by bola dost odborna a teda pre mnohych studentov skor nezaujimava. Preto sa snazim pripravit si na prednasky priklady z realneho zivota. Nech su aj (na prvy pohlad) zlozite veci vysvetlene co naj-pochopitelnejsie... Navyse hned na zaciatku semestra vravim, ze predmet je prehladovy. Aspon viete co vas caka a neminie. Pripadne minie, ak si dany predmet nedate ...

Ale viete co je este vacsia bieda? Ked clovek robi zo seba "machra" a nema na to. Silne reci z Vas dobreho cloveka nespravia. A mozno ani informatika nie ... Dufam, ze ste este neprednasal referat. Pridem sa na Vas urcite pozriet. Ved podla toho, co pisete, mate vacsi prehlad o veciach ako ja ... A ja sa vzdy rad vypocujem nieco nove.  :thumbsup:

--------------------------------------------------------------------------------------------

Offtopic pre ostatnych: Kritika je dobra. Kritika nas vsetkych posuva dopredu. Bez kritiky by bol zivot nuda a pokrok minimalny. :) Ale ked uz kritika, tak ... jednoznacne kritika konstruktivna. :thumbsup:

PS: Prezencky uz budem(e) riesit inac. A ... aj podla mna su zbytocne. Ked su zaujimave prednasky, tak niet co riesit a prezencky netreba. :)

raemonn

Quote from: radix on  22.03.2008, 19:22:28
mna by zaujimalo ze v akej forme bude finale PPI.. cez moodle alebo daka pisomka? thx ;)

Asi velmi nechodite na prednasky, kedze som to hned viackrat spominal, ako bude na skuske. ;)

raemonn

Quote from: radix on  22.03.2008, 19:31:50
zatial som bol na vsetkych ale taketo veci mi zrejme unikaju :D

:D Zivot je o detailoch :) Okay. Najblizsie to teda znova "pripomeniem" ...

PS: Admin tu-ke.com asi nebude zrovna stastny, ze tu pisem ... :D

badi

Tak akoze sorry ludia, mate vy tu ale problem s PPI ... ved to je najlpesi predmet s najlepsimi doktorantmi na skole ... radsej by ste mali plakat v teme s Fyzikou ( Hlavacova ) s Elektrikou ( Dudas, Guzan ) ... Ten kto nespravi PPI aspon na "C" tak to je obycajny looser !!!  a nie buduci informatik :-P

->> timwood  <<-   a radsej nenadavaj ... na to budes mat cas v druhom rocniku ( samozrejme ak sa tam dostanes :-P )

Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

Ing. nemtom

Quote from: badi on  22.03.2008, 20:00:07
.....Ten kto nespravi PPI aspon na "C" tak to je obycajny looser !!!  a nie buduci informatik :-P

ja som mal z PPI E, dame si battle kto je lepsi coder?
brix will be shat

badi

musim ta sklamat .. ale bavime sa o PPI .. to nie je o programovani  :p: !!!
a celkovo INFORMATIKA nie je LEN o programovani !!!
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

Ing. nemtom

Quote from: badi on  23.03.2008, 03:31:44

dobre tak v com si lepsi(a) ako ja? ideme zapajat routre? ci kto skor vymenuje OSI/ISO vrstvy? PPI je celkovo o nicom, je to prehlad co sa budes ucit, cize aj to A z toho si mozes dat do indexu, do tasky, a zabudnut nanho
brix will be shat

puq

tak s tym suhlasim ze PPI bolo onicom, nic si sa dokopy na tom nenaucil(teraz si ani neviem spomenut co na tom predmete bolo vobec,niektore veci som bral ako samozrejmost a na zvysne blbosti som uz zabudol), ako keby z toho bol klasifikovany zapocet OK nejaky ten prehlad co a ako ale skuska je to zbytocnost, radsej mohli miesto toho dat OOP alebo jake chmary aby sme teraz jak blbi nemali v jednom semetri aj javu aj OOP

timwood

alebo radsej namiesto PPI mohli dat Asembler :) - ako som pozeral studjine plany pre 1.r. buducich informatikov, tak tam maju zaradeny assembler. To im aj celkom zavidim..istotne by sa mi to viac zislo nez PPI - ano PPI by mal byt len KZ a nie skuska..a navyse len za 2 kredity, mozno 3 :) - narocnost v porovnani zo ZEI by to malo byt..

puq

ty neplac nad assemblerom, uzijes si ho hned v zime v druhom rocniku na SOJ :) so simonakom a hudakom :P potom neviem ci budes este xciet tolko assembleru :D :D akoze nehovorim ze je to tazke ale ked mas napisat na papier zdrojak na 30 riadkom na skuske ta sranda no ale SOJ je uz ina kapitola, sama o sebe :)

badi

Quote from: nemtom on  23.03.2008, 16:42:17
Quote from: badi on  23.03.2008, 03:31:44

dobre tak v com si lepsi(a) ako ja? ideme zapajat routre? ci kto skor vymenuje OSI/ISO vrstvy? PPI je celkovo o nicom, je to prehlad co sa budes ucit, cize aj to A z toho si mozes dat do indexu, do tasky, a zabudnut nanho

Nebudem sa tu s tebou hrat ako maly chlapec, ze kto dalej docura do piesku... ja ti tvoje neberiem .. premna zamna aj keby si bol MAJSTER SVETA vo vymenovavani OSI/ISO a aj keby si mal doma namiesto stola a postele routre, switche a huby poukladane .. je mi to fuk ( vyvysovat sa nad ostatnych je znamkou ubohosti .. a citujem "Kto sa vyvyšuje bude ponížený" ) , a ako padli reakcie ze PPI bolo ONICOM .. tak potom znamky lepsie ako C su na mieste ...