• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

povinne volitelne predmety

Started by ivo261as, 26.05.2008, 20:50:07

« predchdzajce - alie »

kamelot

Quote from: puq on  27.05.2008, 03:30:24
pssst o tych 30 stranovych ti povie az pred testom :D

ale ty ich mozes uploadnut na ftp uz skor :D

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

puq

ee :) vyucujuca si to nepraje, ale tebe poslat mozes ked to nikomu nedas :P

kamelot

nikto iny uz nejde asi na politologiu :D teda nikto z tych co poznam takze ani nemam komu :)

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

supersayan

co take sa robi na etike? poradi mi niekto co z toho dat zapisat: Funkcionálne programovanie, Teoretické základy informatiky, Simulačné systémy ?
oplati sa davat pocitacove siete a technologie java?, vyzera to zaujimavo
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

kamelot

este jedna otazka: niektori si davaju seminar z fyziky2, ma to nejaky vyznam? ja ho nejak nevidim ak sa mam priznat :D

puq

Quote from: kamelot on  27.05.2008, 03:42:39
este jedna otazka: niektori si davaju seminar z fyziky2, ma to nejaky vyznam? ja ho nejak nevidim ak sa mam priznat :D

ma to vyznam taky ze ked si lama do fyziky a nevies pocitat priklady :)

a supersayan - technologie java sa urcite oplati dat, ked mas vztah k programovaniu, a pocitacove siete tiez, ale na tom je trochu makacka vacsia :)

Agamemnon

Quote from: puq on  27.05.2008, 03:53:37
a supersayan - technologie java sa urcite oplati dat, ked mas vztah k programovaniu, a pocitacove siete tiez, ale na tom je trochu makacka vacsia :)

TJ len ak to bude učiť (prednášať) porubän...
All code is crap.

42

puq

preco myslis? ja som mal na cviku samuelisa :) na prednasky som nechodil a dalo mi to nieco :P mozno az dost

kamelot

Quote from: puq on  27.05.2008, 03:53:37
ma to vyznam taky ze ked si lama do fyziky a nevies pocitat priklady :)

a okrem toho? ty si napriklad chodil?

puq

ee nechodil a na seminari sa pocitali priklady, lebo sa na cvikach nestiha :) aspon doteraz to tak bolo, hej a este kto chodi na semninar ma isty zapich ale jak

MorFiuM

co je podla vas lepsie?

DotNET (Szabo) alebo JAVA (Poruban)

puq

:) na tvojom mieste by som bral obe :) ked sa xces venovat programovaniu

MorFiuM

noo urcite si dam este siete a to by uz bolo kusok vela :-\ mat 6 predmetov, ked mozem mat 5 hh..preto som si chcel vybral len jeden z nich  :)

puq

no tak si daj potom javu a siete, ale ked sa xces venovat len cisto programovaniu odporucam .net a javu :) mne to toho roku nebolo umoznene bleeeeee

Agamemnon

nemáte rozdelenie zamerania na siete a sw?
All code is crap.

42

kamelot

LNC

len pre inspiraciu ostatnych, tu je moj config:
funkcionalne prog, etika, java, siete...

edit, pridal som si aj: Administrácia operačného systému Linux I. a II.
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

kOsTi

:trestac:

Havran

Quote from: supersayan on  27.05.2008, 03:41:00
co take sa robi na etike? poradi mi niekto co z toho dat zapisat: Funkcionálne programovanie, Teoretické základy informatiky, Simulačné systémy ?
oplati sa davat pocitacove siete a technologie java?, vyzera to zaujimavo
jednoznacne odporucam funkcionalne programovanie ;)
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

kOsTi

no len podla mna to uz nebude mat tak "tazke" ako my sme mali :) to si skola nemoze dovolit :)

Havran

ta ale aj tak, teoreticke zaklady informatiky je pain in the ass a simulacne neviem no, ale aj tak odporucam funkcko
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

kOsTi

tak z toho vyberu hej :) aj ked SS by sa dalo no... (ale neviem, nemal som) ....ZI iba pre masochistov :D

Korgen

No ja na odbore PM mam na vyber iba SS a ZI, takze hold volba mensieho zla vyhrala... SS  bk

LNC: Dik, to administraciu II. som uplne prehliadol  ::)

timwood

ako sa prihlasuje na tie SPolocenske vedy I.,II. ? v IS niesu na vyber..

pUf

vyberalo sa cez IS ked som bol prvak :P mozno pribudnu neskor
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook