• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

povinne volitelne predmety

Started by ivo261as, 26.05.2008, 20:50:07

« predchdzajce - alie »

Agamemnon

Quote from: JCube on  30.05.2008, 22:57:57
Quote from: Agamemnon on  30.05.2008, 22:55:18
boli eventy a delegáty aspoň na .Net?
spomenute a tusim nejaky prikladik ale s tym som si nie isty

ok, thx :)
All code is crap.

42

timwood

Ako to je zabezpecene s rozvrhmi pre PV, V alebo FP predmety. Jedna sa o to, ze co ak sa mi budu jednotlive predmety, ktore si navyberam z ponuky, prekryvat ? je to nejak zabezpecene ? alebo ako to je ...

TradeMark

Quote from: timwood on  05.06.2008, 23:45:59
Ako to je zabezpecene s rozvrhmi pre PV, V alebo FP predmety. Jedna sa o to, ze co ak sa mi budu jednotlive predmety, ktore si navyberam z ponuky, prekryvat ? je to nejak zabezpecene ? alebo ako to je ...

Je viacero moznosti:

1. Budes jeden zo staslivcov, ktorym sa nebude prekryvat nic a budes mat pokoj
2. Bude sa ti prekryvat 1+ predmetov - tu su dalsie 2 moznosti:

a.) Bud to tetusky co robia rozvrh daju doporiadku same a upravia este rozvrh (veeeelmi optimisticke)
    b.) Budes behat jak tela po cviciacich a hladat si sam volne terminy a upravovat si rozvrh.

Tadaaa

Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

Leon

boha, ludia jak je to s povinne volitelnymi a spolocenskymi vedami teraz? mam sa riadit podla planov na 2008/09 ? konkretne elektroenergetika, pisu tam ze mam mat 1 povinne volitelny + spolocensku vedu na leto aj zimu,.... a ked som pisal s kamosom co si zapisovali minuly rok,... tak oni mali v planoch ze maju mat na leto 2 povinne volitelne a mal zapisany iba 1 spolocensku evdu :D

JCube

na 2008/2009  uz sa to tu preberalo...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

stricky

no jo, takze vsetko bolo prebrate... vsetko je na tychto 8 stranach, LOCK

jany

Som v stud. programe elektroenergetika v http://www.fei.tuke.sk/home/studium/bakalarske-studium/studijne-programy/dokumenty-studijne-plany-2008-2009/elektroenergetika.pdf je napisane, ze si musim zapisat jeden predmet zo skupiny spol-vednych predmetov: sociologia, politologia, psichologia, estetika, filozofia, etika (vybral som si filozofia (neviem ci dobre  bn )) a este si treba zapisat aj jeden povinne volitelny predmet  pre elektroenergetikov je to zaklady enviromental. , meranie el. velicin a pocitace v elektroenergetike (to neviem co si mam vybrat, najviac ma laka to posledne, ale je tam 5 kreditov a jak pozeram, tak je to az v lete).
Chcem sa opytat, ci filozofia je v pohode a ci si to mam zapisat aj na zimu.
A da sa s predmetu odhlasit a prihlasit na novy? lebo ziadny button na odhlasenie som nevidel

stricky

ach jo, dalsi amater, co necita co sa tu pise, tak este raz , dufam ze poslednykrat, DO KAZDEHO SEMESTRA SI VOLIS PO JEDNOM SPOLOCENSKOM PREDMETE A PO JEDNOM POVINNE VOLITELNOM, ked si uz raz das na zimu filozofiu tak na leto si uz nebudes vediet dat, odporucam nieco z etiky, estetiky, dalej, povinne volitelne enviro na zimu - aj ked budes vacsinou spat, skuska je brnknacka, a na leto zase nieco z tych troch co tam mas- pocitace, netradicne zdroje, projektovanie, pri zapise sa ti robi tam dole kde uz mas tie povinne predmety sucet, dokopy musi byt aspon 60... dufam ze chapes...

jany

OK, skoda, ze som sa neskoro spamatal a tie etika a estetika su uz full, ale hadam zas nejaku sociologiu si drbnem

scream

skoda ze som bol prihlaseny na siete a v druhom kole ma z toho vyjebali...asi skocim zalozit mensi poziar na letnu :03:

stricky

ja som si chcel dat databazove systemy v CIM aj to len preto ze uz mam z informi IT spravene, a da sa to uznat, zial si asi ani toto nebudem vediet dat uznat.. shit FEI

zaerius

dpc ja mam na 1 sem. sociologiu a Funkcionálne programovanie,na druhy sem. som si dal DOTNET a Java...tak som v riti a musim si to zmenit v  sem.???ta neser... bu
Zivot je len hra....dost tazka....ale treba ju hrat...sice ma blby konec...ale grafika stoji zato...
IT´S BETTER TO BE HATED FOR WHAT YOU ARE, THAN TO BE LOVED FOR WHAT YOU´RE NOT *** (Kurt Cobain)

stricky

zalezi od programu, niektori maju dve, ini len jednu spolocensku vedu

ropman

Quote from: zaerius on  21.06.2008, 18:54:28
dpc ja mam na 1 sem. sociologiu a Funkcionálne programovanie,na druhy sem. som si dal DOTNET a Java...tak som v riti a musim si to zmenit v  sem.???ta neser... bu

preco by si si to musel zmenit ? ja mam to iste ...

scream

pekne sa odhlaste zo sieti bo ich xcem ja a neni fleka uz ak:

TradeMark

Ku tym spolocenskym odporucam kombinaciu etika/estetika. Na estetike urobite jeden mega-hyper-referat + pojdete do divadla a etika to je kategoria sama o sebe. Ja som za cely semester stravil na cvikach dokopy mozno 90-100 minut. Treba pisat (stahovat) uvahy ale nic narocne. Pisomky su tie iste uz od Gagarina a citujem pani Agafonovu: "nechcem ich menit aby osm vas nezaskocila...".  :beer1:

Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!

stricky

tak tak... uz teraz sa tesim na etiku

kOsTi

ako som tu uz niekde pisal... an eike sme hrali CS na bookoch :)
:trestac:

timwood

ja by som odporucal aj psychologiu. tiez je to celkom dobre. uplne jednoduche otazky na ktore sa vobec netreba nic ucit...vsetko je to zo zivota.nevyhoda je ze tam musite chodit a pocuvat ju :P ..aspon my sme to tak mali...
navyse si myslim ze vam to aj nieco da..

jany

A co filozofia a sociologia, ake mate s tym skusenosti, dufam, ze sa tam netreba ucit  :dancing:

plexisklo

na F. treba spravit referat a jedna zaverecna pisomka... osobne som si dal ten predmet lebo ma to aj celkom zaujimalo,ale po styroch hodinach tam som zdochinal od nudy,na dalsie 4 som radsej neprisiel :P ak chces tak referat mozes kludne stiahnut z netu a dat jej ho,vsetkym to preslo,hoci neviem ako reagovala kedze vtedy som mal tu prezencnu dieru :D
este -> referat 40b,pisomka delena na 40b pisomne vypracovanie otazok,20b testove otazky /ked dobre pamatam/
I´ma kick open the door of the oval office an I´ma chop that motherfuckin desk in half - Byaaah!!
pwn

jany

No OK, myslim, ze na to je este cas, budem sa informovat v realnom case   :j_wink:

jany

prosim vas, da sa cez is student nejak z predmetu odhlasit a prihlasit sa na novy ?

kOsTi

z predmetu ktory si si zapisal v prvom kole sa v druhom kole uz odhlasit neda :)
:trestac:

ApokalypS

Quote from: jany on  25.06.2008, 18:12:45
prosim vas, da sa cez is student nejak z predmetu odhlasit a prihlasit sa na novy ?
navstivil by som mile tety na studijnom.. ine riesenie momentalne nevidim..
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/