• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

No....prvy rocnik (ne)uspesne za nami :D

Started by sx.jajo, 12.06.2008, 19:08:25

« predchdzajce - alie »

sx.jajo

Pomaly sa nam to konci...dakujem Vam za spolupracu a verim, ze sa "tu" zideme aj na buduci rok a pomozeme si co to daaaa :D. Prajem Vam pekne prazdniny :P... :alc: :xmas: :ropebanana:

Agamemnon

All code is crap.

42

timwood

Mohli by tu napisat z vyssich rocnikov kratke charakteristiky jednotlivych predmetov v druhom rocniku (odbor:INF, ale aj ine..), comu sa treba vyvarovat a tak pod. :P

kOsTi

tak nebudem pisat ku kazdemu (pravdepodobne ze sa mi nechce :P ) ale vseobecne uz bude v 2. rocniku dost vela zadani takze radim trochu sa tomu povenovat a nenechavat na poslednu chvilu :)
:trestac:

Agamemnon

Quote from: timwood on  12.06.2008, 20:18:42
Mohli by tu napisat z vyssich rocnikov kratke charakteristiky jednotlivych predmetov v druhom rocniku (odbor:INF, ale aj ine..), comu sa treba vyvarovat a tak pod. :P

daj zoznam predmetov :) potom niekto dopíše... :) predmety sa menili zase, totiž :)
All code is crap.

42

Agamemnon

Quote from: kOsTi on  12.06.2008, 20:20:46
tak nebudem pisat ku kazdemu (pravdepodobne ze sa mi nechce :P ) ale vseobecne uz bude v 2. rocniku dost vela zadani takze radim trochu sa tomu povenovat a nenechavat na poslednu chvilu :)

a ak nemáte vzťah ku kódeniu, budete to mať dosť ťažké, mám taký pocit
All code is crap.

42

kOsTi

si sa uz nejak prechlastal jak pozeram ;)

Agamemnon

Quote from: radix on  12.06.2008, 20:23:01
2. nerobit si namahu s programovanim zadani ked ich mozes kupit

na čo si potom na škole?
All code is crap.

42

timwood

Quote from: radix on  12.06.2008, 20:30:15
Quote from: Agamemnon on  12.06.2008, 20:28:43

na čo si potom na škole?
aby som balil zenske :D

chlapcov s dlhymi vlasmi :)

kOsTi

timwood

dopiste kratke charakteristiky:

Operacne systemy -
Numericka matika... -
Fyzika II -
Funkcionalne programovanie -
Simulacne systemy -
Teoreticke zaklady inf. (podla vsetkeho to je to iste ako: Formalne jazyky a automaty) -
Objektove programovanie -
Udaj.struk. a algoritmy -
Databazove systemy -
Mat.logika -
Java -
DotNET -

//ktory bol vseobecne najtazsi predmet

Agamemnon

Operacne systemy - krásne zadanie :) eqo by vedel rozprávať :) a to ešte oproti nám je zrušená fat-ka :)
Numericka matika... -
Fyzika II -
Funkcionalne programovanie -
Simulacne systemy -
Teoreticke zaklady inf. (podla vsetkeho to je to iste ako: Formalne jazyky a automaty) -
Objektove programovanie - úvod do OP
Udaj.struk. a algoritmy -
Databazove systemy -
Mat.logika -
Java - úvod do Javy, problém je, že je to súčasne s OP v jednom semestri... takže sú tie predmety čiastočne duplicitné... malo by sa OP posunúť o semester skôr, aby to bolo ok...
DotNET - a ešte tretí predmet, ktorý je podobný tým predtým... platí to isté, čo o jave... OP by malo byť skôr ako tieto predmety
All code is crap.

42

buhehe

doplnim...
numerika - taka kktina
funkcionalne - taka kktina
udaj. struktury - taka kktina ktoru navyse uci gargamel
databazy - v poho
logika - logika sa nachadza iba v nazve, taka kktina

stricky

tam je tych kktin viac: fyza II, OS sice ja som to mal este s FAT a s ujom Gencim,...

timwood

Ing. nemtom

brix will be shat

kOsTi

kOsTi

tak uz sa to viac podoba na informatiku trocha :)

Patto

Quote from: radix on  12.06.2008, 20:30:15
Quote from: Agamemnon on  12.06.2008, 20:28:43

na čo si potom na škole?
aby som balil zenske :D

tak tymto si ma dostal :D :D aby si zenske balil??? Tak to na tejto skole mas ich nenormalne vela :D :D ze na jednu zenu pripada 100 chlapcov

stricky

kOsTi

ale ty si PI :ohmigod: :)

(a este stale cakam na fotku...) :)

kOsTi

kOsTi

stricky

TradeMark

Vyjadrim subjektivny nazor:

- Operacne systemy - Unix/Linux a C ... hlavne teda to C. Take divne zadanie (je s tym kopa roboty, samozrejme ak sa vam nepostasti narazit na cloveka, ktory ho da na forum - Hail to the JChampion -).
- Numericka matika... - Fuuu ta aspon mne sa zdala skuska jak dobry masaker ale to zavisi... inac matika (fakt sa tam nic neda dodat - mozno este to ze sa skamaratite s Matlabom).
- Fyzika II - Jednotku ste mali ta viete co mozte ocakavat ;)
- Funkcionalne programovanie - Haskell... ja som tomu na chut neprisiel... ked k vam budu ustretovy jak k nam tak v pohode predmet... odpustili nam cast zadania tak sa dalo.
- Simulacne systemy - tusim ze matlab ale nemal som to taze nebudem machrovat.
- Teoreticke zaklady inf. (podla vsetkeho to je to iste ako: Formalne jazyky a automaty) - neviem, nemal som.
-  Objektove programovanie - supa predmet ked mate vztah k programovaniu... cviciaci hojne navstivuju forum a radi pomozou, sranda zadanie (kodi sa v C#).
- Udaj.struk. a algoritmy - vela programovanie v C... v dobrej komunite nie je problem zohnat zadania. Skuska je uplne od veci... kopa somarin co sa treba naucit a ide to tazko do hlavy. Uspavacie prednasky su jedinym zdrojom poznania.
- Databazove systemy - neni toto az v tretiaku???
- Mat.logika - sranda matika, nic narocne, 40 bodovy zapich, skuska sa da... jeden z pohodovych predmetov.
- Java - proste java. Zadanie je vcelku lahke, skuska tiez.
- DotNET - zhruba to co OOP + dajake bonusy ako programovanie aj grafickeho rozhrania (ked sa nemylim... nemal som to).

a zabudli ste ceresnicku na torte - Strojovo Orientovane Jazyky (ked to teda budete mat) - to je pre labuznikov :D
Pičoch jest veľo, ale nalivačoch malo!