• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

MA II

Started by Stevo4, 09.04.2008, 14:22:05

« predchdzajce - alie »

Stevo4

Kto poradi kedy je zapoctavka z MA II??? Je to na cviku alebo na prednaske? A kto ma prednasky s Dzurinom? Ako to tam vyzera ci zapisuje a tak podrobnejsie info. VDAKA

danya

no tak zapoctovku budeme pisat v. 9.tyzd.  na prednaske

timwood

streda: 12 30 hod

Stevo4

Po kadial bude pisomka. Typ prikladov myslim.

stricky

my to mame po dif. rovnice.. ale ja to mam s Klescom, ale tak hadam to je vsade rovnake....

stricky

tak isto poprosim tych co uz mali alebo len budu mat, nech sem hodia priklady, diki...

jany

ja osobne som mal
sinusov rad (posral som to)
polomer konvergencie
lokalny extrem
A urcit, ci je rad konverg. alebo diverg.

Vsetko lahke, to co je zavesene na katedre http://web.tuke.sk/fei-km/MA2/ma2basic.pdf

Stevo4

Kedy je opravna pisomka z MA II??? VDaka

jany

V zapoctovom, ale miestnost a datum ti nepoviem, hascak to spominal na prednaske, skus kontaktovat tych co boli na prednaske

jany

a kde by som nasiel tahak na MAII, na FTP su take hmmm....

Vilko

kto ma MA II s kravecovou(ci ako sa vola)? teda hlavne den, cas a miesto by ma zaujimalo... dobre sa u nej nahradza... O:-) ...

Stevo4

Quote from: Vilko on  03.05.2008, 00:27:44
kto ma MA II s kravecovou(ci ako sa vola)? teda hlavne den, cas a miesto by ma zaujimalo... dobre sa u nej nahradza... O:-) ...

V pondelok BN 604 o 9:50 Inac vid IS student

Vilko

vidis... to ma nenapadlo... dik moc... :) ...

eLPi

ja mam o 15:10 v zp1 s dzurinom tak som zvedavy co zo mna vyjde.... prd :03:
EPITAPH

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

stricky

ja mam 16.20 tak to asi hned za tebou...

eLPi

zlaty to clovek ten dzurina... zase z tej mini zbierky dal :D fuhrierov rad som kaslal ani som sa nenamahal to ucit. Konvergencie som mal, viazane extremy taky len s mensou chybyckou ktora ajtak neovplyvnila vysledok ) minimalne 16, max 24 :ppp  bp

pijemeeeeeeeeeeeee!  :drink:
EPITAPH

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Stevo4

Ako to dnes bola opravna?????? Myslim tych co maju s Dzurinom v stredu o 12:30. Kedy je opravak?

eLPi

Quote from: Stevo4 on  13.05.2008, 00:47:52
Ako to dnes bola opravna?????? Myslim tych co maju s Dzurinom v stredu o 12:30. Kedy je opravak?

no asi ta nepotesim ale ano... dnes o 15:10 bola
EPITAPH

(c) Nemessis

Stevo4

Quote from: eLPi on  13.05.2008, 01:07:42

To kedy a kde hovoril ze bude dnes opravna???

wirer

Quote from: Stevo4 on  13.05.2008, 03:10:18

nám, 18. skup. spomínal dnes na cvikách, čiže ani nebolo času sa naučiť  ak:

eLPi

Quote from: Stevo4 on  13.05.2008, 03:10:18
Quote from: eLPi on  13.05.2008, 01:07:42

neviem ako vam ale nam povedala ctihodna pani RNDr. Grincova tyzden vopred na cviku kedy bude dekan z ma1, kedy oprava z ma2, dm.... proste vsetko
EPITAPH

(c) Nemessis

eLPi

22 z matalyzy II  :smokin:
EPITAPH

(c) Nemessis

jany

nema niekto nejaky slusny tahak na MAII ? lebo ak nie tak aby som si uz pomaly zacal robit vlastny :)

timwood

Quote from: jany on  15.05.2008, 23:38:37
nema niekto nejaky slusny tahak na MAII ? lebo ak nie tak aby som si uz pomaly zacal robit vlastny :)

sak na ftpecku je

stricky

sa tesim ked si budem teoriu tahakovat.....