• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Fyzika 1 - riesene priklady

Started by ropman, 10.03.2008, 16:30:07

« predchdzajce - alie »

nighthunter

10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

nighthunter

1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

Mao

Quote from: nighthunter on  13.03.2008, 06:09:52
omg ta potom koho prezyvate http abo teleteta ?
telepovsku, ale ona uci databazove systemy a podobne predmety, nie fyziku  :)

nighthunter

VDAKA za objasnenie !!!!!

KONECNE!

koly

poslali by ste mi niekto URL na tote ftp a nejake priklady z fyziky pripadne zbirku?

radix

scream

no sraci fakt by to chcelo nejaku zbierku riesenych prikladov, bo inak zajtrajsi zapocet nevidim ruzovo... nevyzera to byt az tak tazke ale chce to tie prikladiky...

radix

taka zbierka neni(iba zbierka neriesenych prikladov :P ) maximalne na tom ftp mas priklady vypocitane ale to by chcel trosku viac citat :)

Leon

Quote from: scream on  25.03.2008, 18:55:14
no sraci fakt by to chcelo nejaku zbierku riesenych prikladov, bo inak zajtrajsi zapocet nevidim ruzovo... nevyzera to byt az tak tazke ale chce to tie prikladiky...
ktora si skupina?

scream

Leon

hm tak to nič,... ja píšem tiež zajtra,... o 07:30

ropman

tie priklady su riesene v tahakoch fyzika kapitola xy.doc. nie je tam sice vysvetleny postup ale da sa z toho ucit...

scream

toto ze tie postupy tam chybaju... proste som sa to potreboval rychloa efektivne naucit.... bohuzial.... opravak sa da robit len z jednej zapoctovky alebo z obidvoch?

clovek57

Quote from: Leon on  25.03.2008, 21:10:20
hm tak to nič,... ja píšem tiež zajtra,... o 07:30
mohol by si potom hned napisat ake boli priklady..:)

Leon

ta potom hneď asi nie, ale tak o 10:00 až budem doma :)

clovek57

ok, ja pisem 10:50 myslim...mozno tu este stihnem pozriet:)

Leon

Quote from: scream on  26.03.2008, 00:17:11
toto ze tie postupy tam chybaju... proste som sa to potreboval rychloa efektivne naucit.... bohuzial.... opravak sa da robit len z jednej zapoctovky alebo z obidvoch?
prdel jak sa o toto každý zaujíma a nie o učenie :D,.... tiež som dnes volal kamošovi či sa dá písať opravák :D,... jeden určite :p

Korgen

ak poznate niekto niekoho z tychto skupin, tak by bolo uplne super keby ste zistili priklady ake boli na prvej zapoctovke  :-*

Piatok     
Fyzika I    07:30-09:00    LF1    cvičenie    22    0 / 0    Rybárová Mária    
Fyzika I    09:10-10:40    LF1    cvičenie    19    0 / 0    Rybárová Mária    
Fyzika I    10:50-12:20    LF1    cvičenie    20    0 / 0    Rybárová Mária

PS: ale ako potesia hocijake priklady, ale pre istotu no  ;)

----

inak prva zapoctvoka sa pise z prvych troch celkov nie? a vychadza to tak ze bude z kazdeho celku jeden priklad vsak? ::)

Leon

Tak napríklad aj ja mám Rybárovú,.... tu sú otázky čo som sľuboval,... boli sme rozdelený na 4 skupiny,... ale ja som mal F skupinu, takže papierikov s príkladmi má viac

Skupina F

Počítať sme mali len prvé 3 príklady

clovek57

nam minule povedali na cviku tak ze budeme pisat iba z prvych 2 kapitol...alebo som zle pocul ???

radix

nvm ako vy ale my mame prve 3

kilomassa

D skupina 1,9;2,22;3,6.....ja som to nevedel

stricky

napr. my... 23 skupina co mame v piatok, tak mame tiez len z prvych dvoch kapitol... tak neviem... opakuju sa otazky v skupinach? ci ma kazda cviciaca svoje???

kamelot

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }