• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Fyzika 1 (Hlavacova)

Started by radix, 05.05.2008, 23:35:21

« predchdzajce - alie »

ropman

bude davat aj odvodzovacky pri ktorych vznikaju diferencialne rovnice ? bo my sme take nieco nemali, mozno paralelky ktore maju analyzu 2 tie diferencialne rovnice pocitali.

Patto

no fakt s tymi diferencialnymi rovnicami inak dobra sranda ... my sme vôbec analyzu 2 nemali a teraz to na fyzike ako keby kazdy vedel s radostou berieme

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

heh pockajte na maxwellove rovnice vo FII :D
:trestac:

Matejus

hej hej hej ale srandy bokom, nekazte mi naladu nejakymi maxvellovymi rovnicami. Ja som rad ze som sa naucil cez noc prvych 30 otazok, predpokladam ze aj najlahsich. Teraz to len bude pakáreň... Energy drink z lidlu za 17sk a idem dalej  :bananadance: vypleštene oči šuvix

mimochodom kolko otazok ma byt ? 10 ? ako hlavacova boduje? Ze ked tam mam aspon naznak snahy, tak dajaky bodik da? Ci je to verný klon Dudáša, že nakresli multi otaznik, škrtne a napíše nulu ?

Patto

da sa pri hlavacovej dobre odpisovat? lebo moja posledna zachrana su asi tahaky :)

Ing. nemtom

Quote from: radix on  08.06.2008, 18:28:16
dudas je kokot ale urcite sa najde este niekto kto je viac ako on

tomu ver
brix will be shat

mafiabogar

please  :j_huh:neviete niekto aky je podstup ked nepojdem teraz na riadny termin a uz sa nemozem odhlasit zo skusky??? potrebujem nejaky doklad preco som nebol na skuske??? :j_huh:

JCube

nie...nepotrebujes...dostanes Fx ;)

Matejus

podla mna ze nikoho nezaujima ze si tam nebol, vyškrtnu ta a budu ta ocakavat na opravnom termine

JCube

no madamme hlavacova nevyskrtava... ;)

kOsTi

proste hromadne terminy su povinne... neprides = FX :) (a u Hlavacovej to plati trojnasobne)

mafiabogar

to myslite vazne s tym  ked nepridem mam FX ?  :j_cry:

JCube

kOsTi

a aj keby si FX nedostal... pojdes na opravny akoze na tvoj riadny a potom kde vycarujes opravny? :)

JCube

kOsTi

no hej... direkt kvoli tebe sa dekan postavi na hlavu bo si nebol na hromadnom termine :)

m@T0

Quote from: kOsTi on  08.06.2008, 20:49:02
no hej... direkt kvoli tebe sa dekan postavi na hlavu bo si nebol na hromadnom termine :)

u nas boli na MA1 na dekanskom v zimnom aj taky co to pisali ako 1.opravny
"Človek, čo má radosť z toho ak mašíruje v zástupe a šíku pri vyhrávaní hudby, je hodný opovrhovania. Dostal omylom svoj veľký mozog, miecha by mu bola celkom stačila."
~Albert Einstein

kOsTi

ale MA1 neuci Hlavacova :) tam je pes zakopany :)

JCube

nj a yetiho uz videli...

kOsTi

jj tu je autenticky obrazok vo vysokom rozliseni:

zaerius

naaaaadherne.....priamo umelecke.....fakt do muzea s nim :ahaha: :ahaha: :ahaha:
Zivot je len hra....dost tazka....ale treba ju hrat...sice ma blby konec...ale grafika stoji zato...
IT´S BETTER TO BE HATED FOR WHAT YOU ARE, THAN TO BE LOVED FOR WHAT YOU´RE NOT *** (Kurt Cobain)

Jerryh

LNC

drzim Vam holky setkym prsty, ja sa idem asi uz zacat ucit...
http://www.digitalnysvet.sk/ lubim moj HP Probook

CLEMENZAAA

čiže lepšie je sa dostaviť a nič nevedieť, ako sa nedostaviť vôbec?  :emot-LMAO: