• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

elektro 1. + opravne zapoctovky (nezakladat dalsi TOPIC!!)

Started by ZaJaCoMaNia, 02.11.2007, 19:31:36

« predchdzajce - alie »

supersayan

boli na skuske aj priklady typu paralelne zapojenie dvoch cievok s indukcnou vazbou alebo boli iba seriove ?
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

kamelot

Quote from: supersayan on  30.01.2008, 05:21:54
boli na skuske aj priklady typu paralelne zapojenie dvoch cievok s indukcnou vazbou alebo boli iba seriove ?

dufajme ze hlavne zajtra nebudu :j_cheesy:

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

supersayan

Quote from: kamelot on  30.01.2008, 05:48:22
Quote from: supersayan on  30.01.2008, 05:21:54

dufajme ze hlavne zajtra nebudu :j_cheesy:
No dufajme , a Nech nam Tomcikova pomaha  :angel:
the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

Leon

ja som dnes kúpil kalkulačku s komplexnýmí čislami konečne  :emot-LMAO:, ta už dúfam nebude tipovačka jak teraz, že 48 bodov :D

eLPi

Quote from: puq on  30.01.2008, 02:32:21
sak sa ozvi a potom napis ako si dopadol, som veeeeeeelmi zvedavy :)

nic nebolo treba, tomcikovu som mal na pisomke a na oprave nejakeho zlateho dedka ktory mi vsetko pekne vysvetlil ze kde som porobil chyby, ciperny bol... mal som spravnych presne 7 odpovedi, a k tomu min zapocet, cize jasny Exelent som :p
EPITAPH

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

Leon

Quote from: eLPi on  30.01.2008, 21:39:12
Quote from: puq on  30.01.2008, 02:32:21
sak sa ozvi a potom napis ako si dopadol, som veeeeeeelmi zvedavy :)

nic nebolo treba, tomcikovu som mal na pisomke a na oprave nejakeho zlateho dedka ktory mi vsetko pekne vysvetlil ze kde som porobil chyby, ciperny bol... mal som spravnych presne 7 odpovedi, a k tomu min zapocet, cize jasny Exelent som :p
to asi určite Šimko bol :D

puq

tak tak simko to bol :D alias dedusko vecernicek, ale zapoctovky dava dost huste, ale opravne zas tie iste stale kazdy rok :D ale to na ELE II

supersayan

God bless Tomčikovu  :angel:  ona je strasne super nikto nemoze na nu povedat ze je zla kazdemu pomahala a mna dala + 5 bodov za postup a mam D(62) bp

kamelot

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

Korgen

jupííí tak som dal ELE1 aj ja  bp  bq E(51) ..ale som spokojny, mne k životu viac netreba  ;) :)

puq

neradujte sa tolko, este mate ELE 2 :) radsej sa modli uz teraz aby ste tam nechytili dudasa na cvika, lebo pri tom robi vaaacsie problemy :)

kamelot

Quote from: puq on  30.01.2008, 23:47:53
neradujte sa tolko, este mate ELE 2 :) radsej sa modli uz teraz aby ste tam nechytili dudasa na cvika, lebo pri tom robi vaaacsie problemy :)

nekaz nam radost tak zavcasu :j_cheesy:

eLPi

ja nemam  :emot-LMAO:
EPITAPH

And then, when he should take on with blessed vision of shining future, shook him waftage of unexplainable fear, feeling, which were completly strange to him...
(c) Nemessis

puq

Quote from: eLPi on  31.01.2008, 00:26:23

a to je ako mozne ze nemas????

kamelot

tha asi neni informatik... myslim ze niektore odbory nemaju

puq

ta jake odbory nemozu mat ELE 2???? na FEI??? ak informatikom daju co oni to najmenej budu potrebovat, LOL akoze tento system. ked my sme museli naj vsetci maju :D

eLPi

Quote from: puq on  31.01.2008, 01:02:04
Quote from: eLPi on  31.01.2008, 00:26:23

a to je ako mozne ze nemas????

Pocitacove modelovanie, mam namiesto toho MA2, cize v podstate ziadna vyhra :p
EPITAPH

(c) Nemessis

Leon

timwood

Quote from: Leon on  31.01.2008, 01:31:49
ja mám MA2 aj ELE2  bu  :emot-LMAO:

no ja som tiez z pocitacoveho modelovania...ano, nie je tam ELE 2. ja som tam isiel aj preto ze tam nie je ele2.

Kybernetika - ma MA2 aj ELE2
Informatika - ma len MA1 ale ma ELE2
Inteligentne systemy - maju MA2 bez ELE2 a to iste aj Pocitacove modelovanie ...summa summarum, len tieto 2 odbory nemaju ELE2, zvysok sa bude trapit s ele2 :)

osobne by som bral radsej aj MA3, MA4, nez mat ELE2 :)

puq

tak tak aj moj nazor co sa tyka MA :) MA je oproti ELE ako ked porovnavame ABSOLUT vodku s nejakou teplou bala vodkou :D :D

kamelot

kamelot

domino3d

a kde bude ta FORUMOPPICA?  :dancing:
kde je ten PUB?
ked zistim tak ...  :ringsmiley: a potom  :drink: :alc: :beer1:
vivat academicus

mrkvy

(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D