• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Ele 2 cvicenie v stredu

Started by cepi, 23.02.2008, 04:18:00

« predchádzajúce - ïal¹ie »

cepi

Cavte ma nejaka skupina v stredu cvicenie (nie meranie) z tohoto krasneho predmetu ak ano skym a kedy diky moc
som kto som vdaka palenke

radix

http://www.fei.tuke.sk/sk/studium/rozvrhy.shtml tu mozes pohodlne pozret rozvrh aby si cakal kto ti kedy napise :) prvakov tu chodi malo...

cepi

Viem ze mozem ale neviem ci su v stredu len merania alebo aj cvika ked to tam nieje nijak rozlisene, no obavam sa ze asi len merania podla miestnosti

radix

akoze to neni rozlisene? merania maju take pismenka ze P a N ktore znamenaju ze su v PARNY a NEPARNY tyzden.. inak normalna E2 je kazdy tyzden to znamena ze nema ani P a nema ani N .. nemas zac :thumbsup:

cepi

Vidis to mi ndeoplo ze sa da tak, diky :-)

jany

a ked chces vediet skym to je tak cez is student pozri rozvrh, merania su len v kteem L2 a L3. Ma to orendac, guzan, molnar a bucko (asi), no viem ku komu by som na meranie 100% nesiel :)

Korgen

Quote from: jany on  24.02.2008, 03:30:25
a ked chces vediet skym to je tak cez is student pozri rozvrh, merania su len v kteem L2 a L3. Ma to orendac, guzan, molnar a bucko (asi), no viem ku komu by som na meranie 100% nesiel :)

ja co si pamätam, tak myslim ze som mal Bucka, a bolo to uplne vpohode s nim, taky mily typek.. zapich sme mali myslim vsetci a ta zapoctovka bola uplna pohoda

jany

uplne inak je to napr. pri orendacovy

supersayan

the best smiles:  :emot-dance:  :emot-drool:  :emot-LMAO: :bananadance: :ropebanana:

puq

molnar, bucka = pohoda

pri molnarovi, sme mali jednu pisomku jednoduchu, ziadne protokoly nic sme nerobili, iba na tych merania sme sa tvarili ze si nieco piseme :D

a co z pocutia tak

guzan = by sa malo rovnat smrti :D a orendac neviem, ale tipujem ze rovnako :)))

stricky

Quote from: cepi on  23.02.2008, 04:18:00
Cavte ma nejaka skupina v stredu cvicenie (nie meranie) z tohoto krasneho predmetu ak ano skym a kedy diky moc

mam napriklad aj ja... ale neviem aka sa paralelka... Totiz neviem ci si to z cital, ale skupinu si mozes menit len v ramci jednej paralelky...

jany

orendac tak isto smrt..... mal som krasne protokoly, pred kazdou hodinou dava otazku co sa mera, fyzikalny princip atd..... tam potom prida nejaky 0,5 (mozno 0,3) b ked to mas dobre, na kazdu hodinu som sa pripravil. Pisomku som napisal tiez podla mna ako tak, otazky si uz celkom nepamatam, ale priblizne, meranie strednych odporov, proste nieco s cvik a jedna otazky s prednasky, napr. magnetoel. voltmeter. Moj vysledok 2,5 bodov zo vsetkeho, rafnul som dveramy a na opravny som sa z vysoka vysral