• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

DM (Berezny)

Started by hrmill, 02.03.2008, 17:10:37

« predchdzajce - alie »

hrmill

no ludia takto kto ma cvika s Bereznym dajte vediet a este nemasla by sa nejaka dobra dusa co by sem pisala co bolo prebrate na prednaskach bo mne sa nechce na to znova chodit ( pre tych co nevedie Berezny to kvazi vyzaduje )  bv
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

radix

br potom ti napisem ked pohladam prednasky :D no a mozes mi potom vypocitat ten priklad :D aby som nemusel cakat kym to odznie na prednaske  bk

hrmill

no a aky mas ??
ak to este budem vediet tak v poho
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kamelot

aj ja mam s nim cvika. a na poslednej prednaske bol Hasseho diagram.

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

hrmill

no pekne potom ked je uz tam sa niekam ponahlal ze tolko uz prebral ??

stricky

ja som mal z Bereznym DM, ale to uz druhykrat a prednasky som mal od KLESCA, uplne stacilo

kamelot

Quote from: hrmill on  02.03.2008, 18:20:41

ale prednasky mame so Schrotterom, iba cvika s Bereznym

while (2*2 == 5) { echo "If you're reading this, something is definitely wrong"; }

hrmill

Quote from: kamelot on  02.03.2008, 22:11:16

nechcel by som

Patto

Quote from: hrmill on  03.03.2008, 00:18:09
Quote from: kamelot on  02.03.2008, 22:11:16

nechcel by som

hmmm preco by si nechcel? Schrotter je taky zly? ... ja mam tiez s nim prednasky ...

hrmill

ja som s nim mal NMPaMS a nebolo to bohvie co ale mozno niekomu vyhovuje ale mne nie

JBull

Ja poviem k Bereznemu to, ze aspon ked som ho mal ja na DM, co je asi 3 roky dozadu, tak vobec nevedel nic vysvetlit,niekedy sa niekde zadrhol a polku cvika rozmyslal, kde ma chybu...hoci zapocty daval dost vysoke...ale na skusku vas vobec nepripravil a mali sme kvoli tomu problemy

hrmill

no ja to opakujem bo som to v prvaku nespradil nepodarilo sa ale podla mna sa to zatial da az na to ze ja som to uz raz mal tak je to pre mna ako tak pohoda

radix

som uz totalne zufaly bezradny a v koncoch ako mam taketo nieco vypocitat  ak:

kto vie?

stricky

to je toto ze K je 8 prvkova mnozina? a hladas kym sa ti tam nieco v tom rade neobjavi??? ta nie ze by som to nevedel, ale to ze "z" patri do C, a ja to C velmo nemam rad....

radix

neni treba uz to mam :)

hrmill

kedy vlastne bude zapoctova pisomka a kde ????

radix

na prednaske o tyzden

Patto

Quote from: radix on  07.04.2008, 18:01:14
na prednaske o tyzden

no uz sa tesim ... zatial som z toho vymlety, ale nocna to mozno spravi ... aspon dufam ... a ak nie, tak je aj opravna :D

hrmill

budte radi ze uz dali aj moznost opravi pred rokom to nebolo mozne ale zase boli 2 zapoctovky a nie jedna  :puf:

radix

inak som zvedavy ako to bude s prezentovanim prikladu pretoze o tyzden by podla tych prikladov com som pozeral mala ist asi polovica skupiny :D

hrmill

Quote from: radix on  16.04.2008, 01:18:53
inak som zvedavy ako to bude s prezentovanim prikladu pretoze o tyzden by podla tych prikladov com som pozeral mala ist asi polovica skupiny :D

a co si cakal sak to bude tak na 2 min prezentovat jeden clovek (ak to bude vediet )  bq

scream

jake prezentovanie prikladov? wtf? :j_huh:

inak zajtra to ruzovo nevidim... ale noc je este mlada :drink:

hrmill

scream predpokladam ze ty mas zajtra zapoctovku a tak potom nezabudni postnut sem tie priklady co budu aby sme vedeli aspon priblizne co bude  :emot-dance: inak GL  :thumbsup:

radix

ty si asi nedaval pozor ked to berezny rozpraval... :) daka grupa, zvaz a vysetrit vlastnosti relacie..este neico dalsie tusim ale neriesim :P

scream

okej pofotim ked sa bude dat... kto kua je berezny? na cvikach mam zensku a na prednasky nechodim :kissmyass: