• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ZIM

Started by Stevo4, 16.01.2007, 17:45:38

« predchdzajce - alie »

JCube

volt-amperova charakteristika PN priechodu...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

hustler

omacky vam velmi nepomozu...a na ten tahak co je na ftp...no z toho som opisal napr vlastny polovodic cely a z 10 bodov som dostal 3....takze na tahak sa tiez netreba velmi spoliehat ale treba mat :D...a hlavne stastie...

JCube

hustler: prave si ma potesil... :03: zacinam rozmyslat nad sposobom ako nevybuchnut ked to takto opravene uvidim :smokin:

hustler

JCube: no vela nexybalo a by som vybuxol... :03:

eminkaa: no nevem ja som mal toho dost popisane a nespravil som...aj som si trsoku povymyslal ale ten vlastny polovodic ma dorazil... :hammer:

JCube

hmm...tak ok budem sa vyjadrovat odborne: som  z toho zimka mierne excitovany... :03: :huh2:

les paul

to zimko je uplny hardcore skripta su totalne zle spravene najskor prelozene z anglictiny systemom CTRL C - CTRL V daktore vety su nedokoncene takze ROFL to okrem toho ze sa to mam ucit si to mam este aj sam dovymyslat?! no a dakedy sa opakuju cele strofy takze ked sa to ucite o polnoci jak ja tak kym vam to dojde ze vobec take daco nastalo si musite precitat tu stranku aspon 5 krat.... inac by to bolo celkom zaujimave mozno keby prednasky stali za to a keby sme sa nemuseli  na skusku ucit to co sa Megy ucila 5 rokov (dakus hyperbola ale lol nepravda ze sa mame ucit toho az bars vedecky vela?! ) a uz vidim ako si budu bazirovat na kazdej hluposti ked to budu opravovat ale ta hat nech si spomenu ze aj oni dakedy boli studenti .... HAWK a dufam ze sa podari nam to dat v piatok  :buttrock:

edit: v tych skriptach som sa mylil ale megy nemam rad aj tak...
Prosíme študentov, aby neodhadzovali špaky do pisoárov. Ťažko sa dofajčujú...

kOsTi

no ono je to vzdy tak ze ked do nich jebali ked boli studenti tak sa nemali jak branit no a terz sa vyzuria oni na nas... to je tak vsade takze to sa nezmeni... no nic idem ja tlacit tahaky... este to dakus zmensim aby mi ich nenasli hned ked vyndem z bytu...
:trestac:

les paul

njn svata pravda ale zas mali by mysliet na to ze z nas bude ucit mozno 0.05% ludi takze my sa nebudeme mat ako pomstit   ;)
Prosíme študentov, aby neodhadzovali špaky do pisoárov. Ťažko sa dofajčujú...

puq

ja nebudem ucit aj keby mi isli ruky odrezat:DDD jedina vec kvoli comu by som to zrobil, aby som mohol buzerovat studentov;)))

JCube

keby ti dosla vyplatna paska asi by ta to preslo... :emot-LMAO: :lol9:  :hah:

puq

a co si myslis kolko zarabaju???:P taky programator bude viac;):D

kOsTi

no ludia tak ako ste na to s ucenim? na som sa veru daleko nedostal... idem kupit kilo kavy a taham do rana (len dufam ze potom nezaspim... na ele som skoro nestihol dojst... vstavacka rano o 6:55) :D

JCube

ja som sa na to vykaslal... idem ritualne upalit skripta... :D

hustler

puq: no si myslim ze taky docent ma pekny plat ;)...

JCube

puq: je mi absolutne jasne ze clovek v sukromnej firme ma viac ako vysokoskolsky profesor... presne na to som narazal...

puq

no tak co?:) kto este nema v hlave PN priechod???:D ja uz mam zaizolovane okna zeby neisla kosa a chystam sa na zajtra dufam ze mam na maximalnu kapacitu nabity mozog:DDDD no fajne mi uz struhaaaaaa. jeeeeeeeeeeeee;) :smokin:

richie

achjo....dnes zase dorana...aspon bude bavit na skuske :bananadance: ...ale na sako nemam naladu, ani tahaky sa tam nedaju nejak schovat....dufam, ze ma nevyhodia  :pimp:

kOsTi

co sak do saka v pohode... mas velke vrecka... co viac si mozes zelat? (myslim teraz len konkretne sako... nie komplet oblek...) inac ja na to uz jebem... neviem ani len tie bobrove postulaty a uz som sana to vykaslal...  :hammer:

richie

no ja mam radsej rukavy ... mozes rychlo schovat  :lb: mikina to istiii  :h_cool: ako podla mna to je celkom zaujimave citanie...fyzika ma bavila na strednej  :dancing:

EDIT: no ale neprehanajme to.... vyroba tranzistorov sa mi vooooobec nepaci  :emot-shakehead:

ondatrick

budu len tie otazky co su v archive ... by pietrikova

hustler

no ZIMkari ake boli otazky? :)
dik :)  :thumbsup:

richie

aaaaaa takze uz je po tom... :bannana_guitar:   E(xcelent)  :bannana_guitar:

no otazky ktore som mal ja:

-kvantove cisla,Fickove zakony,polovdic typu PN, priprava PN, podstata vodivosti, dielektricke straty v plynnych izolantoch, polarizacia

ked ma este nieco napadne tak dam edit, dost vela toho bolo a momentalne som zo ZIMka vypol:), btw nechce niekto kupit knizku?  ;D ...ale to do bazaru hehe
tak vela stastia tym, ktori estelen budu pisat ;)

+pasmova teoria, vlastny polovodic, princip vedenia prudu, rovnica elektrickej neutrality vlastneho polovodica

kOsTi

vlastny polvodic
polarizacia a druhy polarizacii
difuzne straty v plnynnych izolantoch
kvantove cisla
podstata vodivosti kovou
jeden typ pripravy PN (uz neviem ktory... a nece sa mi to hladat) :)

noo a dalej si uz nejak nespominam....

btw... za D  :alc:

JCube

mam to za C :) zajtra odchadzam do koncin kde o civilizacii nepoculi, vyznavaju pohanske ritualy  :smokin: a budem smutit za ritualne upalenymi skriptami zo ZIM :D  :dancing: :alc: :beer1:

kOsTi

v pohodke... ja ich radsej predam a pojdem za to na pivko... aspon na nieco budu dobre  :emot-LMAO: