• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Zapocty z ELE II.

Started by Stalker, 03.04.2007, 01:59:56

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Stalker

Tak ja uz mam za sebou 1. zapoctovku z ele II. s hodulikovou.... boli 4.skupiny...vsetky som sfotil a dal na dreamhost.... najdete to aj na intraku na ftp Stalker... vela stastia..... :bananawrite:
ASOT

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

ci pana... pomoze...aspon kuknem co nebudem vediet... este som do toho nekukal... (nie nebojte sa... u mna to je normalne) :D
:trestac:

altlavista

stalker diky. sice neviem ci mi to pomoze ale mam aspon dobry pocit.. teda lepsi :D

JCube

btw vie mi niekto povedat aka je sanca ze spaldonova da ten isty test?

altlavista

ehhhh.

1. neviem kto to je
2. mala ;)

ale tak su to take v obaloch tak mozno to spravili tak centralne, no... ktovie

JCube

1. k0sTi ti povie
2. preto sa pytam aby mi starsi ludia povedali ci spaldonova ma svoje testy alebo maju spolocne...

altlavista

kOsTi

Spaldonova ma asi vsetko vlastne kedze ma alergiu na snad vsetko.. (a ja som to este stale nevidel... damn) :)

kOsTi

smer ftp? a nasukat ich tam? hm? ;)

JCube

Quote from: altlavista on  03.04.2007, 04:05:38
mas s kostim cvika?

ano

Quote from: eminkaa on  03.04.2007, 04:22:15
pokial ide o cvicenia...urcite nebude to iste, hodulikova si vymysla otazky sama...
ozaj, ked sa bude blizit skuska z ele2 a niekto by dychtil po nejakych skuskovych testikoch, moze sa mi ozvat... mam ich zopar  :emot-dance:

keby si bola taka laskykotna a supla ich niekam... :thumbs-up: :hug:

kOsTi

JCube

will.i.am

Buduci tyzden by mali mat zapocet ti co im neodpadlo. Tak skuste to tu nejako hodit :-)

Stalker

Tak uz su na svete aj z druhej zapoctovky fotky.....ale mam problem to uploadnut na dreamhost...snad tam budu coskoro...
ASOT

yossarian87

pocuj, Stalker, pozeral som na ten dreamhost, a akosi to tam nie je...teda je ale.... nebol by si ochotny poslat mi to, lebo surne potrebujem, zajtra zapich...

Stalker

Uz to tam je.... zda sa, ze dreamhost uz nema priestor....
ASOT

yossarian87

jj, uz je to tam  :bananadance: a mozem sa do toho pustit  :nervous: :nervous: snad nieco aj vypocitam  :j_cool: THX!!!!

O.D.B

parada Stalker, len ked sa na to pozeram tak to je pre mna ako hebrejske pismo :) Nexce to dakto vypocitat ? :D

ma5ter

zdravim...je tu niekto, co uz ma tu druhu zapoctovku co ofotil stalker vyratanu? alebo sa to chysta niekto ratat? aj za odmenu ;)

Stalker

JJ, bodlo, kebyze uz niekto vypracovane mal...lebo ako nam pani Hodulikova povedala, nove priklady na opravnej nebudu, iba pomiesa....
ASOT

ma5ter

ma to niekto vyratane? pls ozvite sa

puq

no ked niekto este nepisal 2. zapoctovku, alebo bude pisat opravnu hodil som aj obe skupiny co bolo u Simka, inac fest kokotsky predmet:) ked to niekto vsetko vypocita nech to sfoti a hodi to tam tiez

workers06

jj prosim kto bol na opravnej u Simka nech hodi priklady co boli alebo aspon priblizne ...
niekde som pocul ze dava to iste co bolo na normalnych zapichox je to pravda??

puq

no jo, to by som aj ja privital inac som poriadne f ....:)