• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

zapoctovka z fyziky

Started by O.D.B, 01.05.2007, 16:27:39

« predchdzajce - alie »

kOsTi

dnes by som mal ziskat nejake info mozno... uvidime... drzte palce
:trestac:

O.D.B

ok ked budes nieco mat nove tak cakame :P

1lukino2

kde ste kto mal niekto ešte s ujom Hospodarom lebo altlavista čo napisal je len jedna skupina???? prosiiim

hustler

ak este niekto ma so sevcovicom tak dava tie iste priklady....: jedna skupina 1.12 , 2.18 , 3.14 ,a tazisko dvoch kruhov je to ako priklad 124...a druha skupina 1.14, 2.21, 3.11 a tazisko stvorca a jeden trojuholnik je vyseknuty....

O.D.B

no este Rybarovu zistite dakto :P

altlavista

hej aj svateho petra vam doniest... skuste pohnut zadkom a tiez si daco zohnat

kOsTi

ono... Pan ujo Sevcovic dava presne tie iste priklady...? (ale tak hodnoty asi meni nie?)

hustler

kosti: ee nemeni ani hodnoty :D...priklady su take iste ako v zbierke....s tymi hodnotami....

JCube

uf tak okej no...viem to pol na pol... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

lol... sak sam vravel ze neda presne to iste... ze sak nesme cvicene opice... ale tha asi sme :D :D

JCube

len nech da ten lachvatnik presne to iste lebo ma asi porazi

diacon.mex

Ale hovorite presne to iste... Ako ? Tie priklady tych dvoch skupin ? Alebo myslite vseobecne priklady zo zbierky ??? Presne tie spominane nemoze davat seckym ?! Alebo ano ???

kOsTi

diacon.mex

Pekne od neho... zasluzi si pivo... podla mna, ale nepredbieham radsej udalosti... :-D

hustler

on ma totiz dopredu predtlacene papiere...lebo to nepises na svoj papier ale on ti da a mas na nom vytlacene 4 ulohy...a ma dve skupiny...nebojte sa da to iste ;)

Gaspacho

No vidite, trebalo si dat tetu Nagyovu a pri tej by ste mali taku zivu debatu jak my.... nic ju netrapilo, iba si sedela a citala casopis. Neviem ci bude dakto taky co nedostane zapcet...este aj kazdemu dala 10 bodov za labaky hoci si dakto nezasluzil....

neonfish

Spravne FYZIKU!
davajte sem skupiny a priklady od RYBAROVEJ
CO VIEME :

Skupina C:
1 -3.13
2-3.8?
3-
4-

Skupina:D
1-2.15 vagon
2-1.22?
3-3.13
4-vlny daco s dvojnasobnou dzkou vlny

DOPLNATJTE hlavne nejake info o skupinax A a B

deejay

Takže Rybárová fakt dáva len tie priklady ktoré sme prepočítali na cvičeniach?
Ked niekto má tak nech šupne sem ostatné skupiny/príklady od Rybárovej...
Diky za odpovede..

ppt

Ak mal niekto pisomku s Sevcovicom, tak napiste pls. ci boli tie otazky, co sem hodil Hustler. (myslm teraz na niekoho z inej skupiny ako hustler) ;)

janci

zdravim nevie nikto ako sa rata tazisko medzikruzia a vyseku ? pls napiste niekto

kOsTi

lienka

a s ujom Hronskym nemal nikto nic?

fat4l

nikto nemal dneska so sevcovicom..?....lebo my mame zajtra no..uz...:(...

JCube

ti jedinci co mali dneska/vcera sevcovica dajte vediet ci bolo to iste co minuly tyzden lebo inac nespravim...:D

1lukino2

som mal ja s ujom hospo...