• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

zapoctovka z fyziky

Started by O.D.B, 01.05.2007, 16:27:39

« predchádzajúce - ïal¹ie »

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

neboj... sak musi dat to iste... sak ja sa len a len a len a LEN na to spolieham... akoze ked mi da iny priklad tak som v pici jak Cenkovej deti na 124 strane... :)
:trestac:

JCube

Quote from: kOsTi on  16.05.2007, 00:58:31
neboj... sak musi dat to iste... sak ja sa len a len a len a LEN na to spolieham... akoze ked mi da iny priklad tak som v pici jak Cenkovej deti na 124 strane... :)

napodobne... :462: :emot-rolleyes:

JCube

este mam otazku na hustlera ci tie cisla otazok cerpal zo starej alebo novej zbierky...pretoze priklady sa lisia... :D

Dragon

chlapi tak co nikto nemal dnes zo Sevcovicom pisomku? zmenil tie priklady ci nie?
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - KoÅ¡ice 

kOsTi

ludia su svine (co svine... kkti!) len tu chodia, precitaju a zmiznu... jebat ich!

Dragon

no presne tak. nie zeby nam pomohli ale nas maju v pake.
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - KoÅ¡ice 

JCube

:( moe...asi aj ja zacnem byt taky sebec...

nighthunter

keby len chodili precitali a zmizli bolo by tu o 95% postov menej (SPAMU)
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

hustler

jcube: no az teraz som sa dostal na net...a tie priklady boli z novej zbierky...;)...a nestresujte da to iste :)...

JCube

vdakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kOsTi

moeee... ale co potom tie kruhy v 1.24??? :D

kOsTi

toto je horsie jak kruhy v obiliiiii :D :D aaaaawwwww

will.i.am

A co tak opravna?? Ked dava vzdy ujo sevcovic rovnake a pri dnesnej rychlosti sirenia informacii... mohol by dat na opravnej to iste :j_grin:

fat4l

je to potvdene...sevcovic dava to iste.....:)....tak veela stastia...:D:D...

JCube

takze cerstve info..dr sevcovic nedava stale to iste...ja som mal 1.31, 2.15, 3.10 a ten priblbly stvorec z ktoreho je odhryznuty trojuholnik...

opravne su:
24.5. o 14:15
28.5. o 13:30
31.5. o 14:15

pan boh a ktokolvek pomahaj...ja si idem dat boro...:D

JCube

btw tie opravne - stretavka je pred LF1 - to je tam ako su labaky..

kOsTi

kokos tak toto bola sila... ja som len kukal jak debil na to... 10 min mi trvalo kym som sa spamatal ze co to za priklady... ale tak dal som len jeden a k dvom take kokotiny zeby mi dajake body za to mohol udelit (aj ked si nezasluzim) :D

fat4l

no tak rano ta skupina co zacinala o 10.50 tusim mala este to iste....zevraj..ale potom ta o 12 uz mala zmenene..aj ja som uz mal ine imho....ale neva..mohlo by byt aj tak 20b...:P....

JCube

tak je to definitivne...nespravil som... :D 14 bodov celkovo...vidime sa na opravnom... :D vsetkym fyzikarom zelam prijemne spanie... :) ked nespravim beriem si priklad z juhokorejskeho studenta... :D

Padres

Tak to sme na tom rovnako kolega :), prave som zistil ze mam tiez 14 bodov, akoze..., no nemohol uz tie 2 body dat? ale nic no, aspon viem ze na opravnej nebudem sam :), btw, kto kedy pojde pisat opravnu? mohol by sem hodit potom otazky  :j_tongue:

kOsTi

tak ja som kus menej sikovny... len 13 bodov :D och...

JCube

ja idem asi hned 24 nech to mam cim skor z krku

hustler

no to ste dopadli...:D...nexcem sa smiat ale viete skodoradost navacsia radost...:D...no mali ste smolu ze presne vam zmenil....

JCube

tak dneska som si bol pozriet hodnotenie pisomky...cely priklad dobre...jeden bod z pat... :) asi sa mu nepacilo pocasie tak nedaval body... :D