• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

ZADANIA z Programovania

Started by psicho, 20.02.2007, 21:14:47

« predchádzajúce - ïal¹ie »

psicho

Ak by niekto chcel zadania z predmetu Programovania tak ma kludne moze kontaktovat cez ICQ alebo cez mail na     psichological [at] gmail . com

Zadania s dokumentaciou alebo bez ,cena dohodou !

ked date vediet skorsie napr hned v 3 tizdny tak to bude lacnejsie ako na konci semestra :D :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Ing. nemtom

Quote from: psicho on  20.02.2007, 21:14:47
Ak by niekto chcel zadania z predmetu Programovania tak ma kludne moze kontaktovat cez ICQ alebo cez mail na     psichological [at] gmail . com

Zadania s dokumentaciou alebo bez ,cena dohodou !

ked date vediet skorsie napr hned v 3 tizdny tak to bude lacnejsie ako na konci semestra :D :D

aj ja, aj ja, akurat ze piste na kapuoriginal (@) gmail.com, abo PM
brix will be shat

kOsTi

chlapci... a co takto zadara na FTP hmmm? :D
:trestac:

psicho

ta ked mi vybavis aby pekar dal zadarmo chleba tak dam vsecky variacije zadani na ftp

kOsTi

no lenze pekar z toho chleba zije a ty predpokladam ze nesi celozivotne zavisly na predavani zadani ;)
ale tak jasne ze chapem... ja by som tiez nedal... ja len ci neste troska ludskejsi ako vacsina ludi na svete :D

Ing. nemtom

pekar nepracuje zadara, ani my nepracujeme zadara  :j_smiley:
brix will be shat

exothx

JCube

chalosi ja si to nakodim sam... :D ked budem v koncoch urcite sa ozvem... :D :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

psicho

pohoda, len potom ku koncu semestra uz vela bude roboty :D :D

BCAA

a potom ze nizka uroven na skole

ta bodaj by nie ak tu lovek zozenie zadanie i ked vie velke ....

no nic ale sikovny si zarobia

JCube

BCAA nikto nikoho nenuti aby si tie zadania kupoval... staci si nad tym posediet... :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

BCAA

no nenuti ale dava moznost...

mrkvy

A toto je presne ono.. :) Ja by som tiez nesedel dva dni nad tazkym zadanim, keby som ho vedel zohnat za (povedzme) 250Sk... Ved aj na co, ked sa chcem venovat trosku inym veciam... ;)
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

kOsTi

coze 250Sk... nestaci jedno pivo? (popripade dva?) naco by mu boli tolke prachy? :D

mrkvy

:D hned som vedel, ze to budem musiet vysvetlovat... ;) Som myslel tak vseobecne, ze 250... Lebo su zadania, za ktore by som nedal ani 100-ku a thaq... Okrem toho mame kontakty... ;) Ja som napriklad vymenil zadanie zo SOJ za zadanie z IT.. Pekne vsetko s dokumentaciou... :P
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

limod

:hah: mrkvy ty si riadna nebezpecna mafia (  :lb::pimp:... :smirk:   
:emot-LMAO:

mrkvy

:D ja nie som mafia, len mam sikovnych spoluziakov, ktorych bavi to co mna nie... :)  Kamarat robi vo volnom case stranky v php a ja som rychlo pochopil assembler i8086... :D That's all folks... ;)
(\__/)
(O.o )

hurikan

Robim zadania z C za 300,- aj s dokumentaciou a vysvetlenim.
kontakt: ICQ:262284769, osobne: J9 A104, hurikan

psicho

ja len pripominam ze ja robim zadania za 150sk ,alebo ak take ktore som uz robil dakedy tak 100sk ....

Top Qwality ....

Ing. nemtom

ja robim za 157,50  tiez top qwality
brix will be shat

zuzkashadow

a kolko by stalo zadanie?

zuzkashadow

ale ja potrebujem aj s vysvetlenim

Ing. nemtom

lol kazdy tam ma cenu:D, v nej je included aj vysvetlenie
brix will be shat

exothx

dam 150 ak mi niekto spravi zaadanie z programovania .....zaujem??!!?? :)  348-279-029       <= icq ak by niekto nahodou netoto :D