• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

SSaI skuska

Started by sandym, 04.01.2007, 16:21:27

« predchdzajce - alie »

sandym

Ako vlastne prebieha skuska z SSaI ? test ustna priklady ? nemam tusenia

krtek

minuleho roku to bol test a trebalo daco aj dopisovat, vysvetlit a take, ale su to zakladne veci uplne, cize ucit sa netreba... ak vies aspon nieco ;-) ja soms a neucil a tusim som mal C

Ing. nemtom

no ja by som ti ale odporucal aspon 1 si precitat skripta aby sa daco nalepilo, ale inak fakt neni tazka skuska, taze ked daco vies ta poho
brix will be shat

sandym

ppt

Mali by sme pisat test na PC (cez moodle). Cize budu tam moznosti na vyber odpovedi + doplnovanie. (Nieco podobne, ako sme mali test na zapoctovej pisomke). ;)

davhan

na skuske pisat cez pc ?

ppt

JJ, pisat odpovede. Mal by to byt test. Preco inak myslis, ze sme na skusky rozdeleny na tak vela skupin, no a preco sa potom bude skusat v PC centre?

sandym

no som externista skuska v ZP1 takze PC uvidim v druhom rocniku alebo doma :emot-dance:

mrkvy

Quote from: sandym on  05.01.2007, 04:16:05
no som externista skuska v ZP1 takze PC uvidim v druhom rocniku alebo doma :emot-dance:
loool si nakresli nejaky poriadny.. :D :D :D
Quote from: davhan on  05.01.2007, 02:37:58
na skuske pisat cez pc ?
Jasne si este nevidel?? Aj my (2 rocnik) mame IT na PC a potom ustnu.. ;) Pohodicka... :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

Ing. nemtom

hm, my sme to nerobili na pc, skoda
brix will be shat

psicho

skuska z tohto predmetu je ako keby ani nic :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

mrkvy

Quote from: nemtom on  05.01.2007, 18:12:41
hm, my sme to nerobili na pc, skoda
ale tha printScr zrobis a si von.. tak isto ako ked otvoris druhe okno a to dost laka.. :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

milanko

nj... ja som mal aj skusku z C na papiery hh... programujes perom :D da sa
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Ing. nemtom

brix will be shat

DeeL

Quote from: mrkvy on  06.01.2007, 00:08:04
ale tha printScr zrobis a si von.. tak isto ako ked otvoris druhe okno a to dost laka.. :D
pocuj a to je nejak osetrene??? nevies? ... myslim JavaScript alebo co ja viem co...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing. nemtom

no ja neverim, ked aj ostatnym sa dari robit screenshoty, aj ja som spravil 3 z programovania minuly semester
brix will be shat

mrkvy

Quote from: milanko on  06.01.2007, 03:08:41
nj... ja som mal aj skusku z C na papiery hh... programujes perom :D da sa
ako si to potom skompiloval??  :emot-LMAO: ci uz len skusajuci Ti chyby vyhadzoval?? :D :D :D
Quote from: DeeL on  06.01.2007, 04:05:01
pocuj a to je nejak osetrene??? nevies? ... myslim JavaScript alebo co ja viem co...
Tak to teda netusim, ale asi ne, aj ked tam pobehovali s bookmi, asi chekovali, co ide z ucebne vonku... akoze to by nebol problem, len som nechcel zahodit lahucku skusku na predtermin, koli takej "blbosti"... ;)
(\__/)
(O.o )

vlado

Quote from: DeeL on  06.01.2007, 04:05:01
Quote from: mrkvy on  06.01.2007, 00:08:04

hehe, je tam JavaScript menom ostrozraky cviciaci, ktory dobehne a da ti dve pismenka a mozes ist domov :)))
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

mrkvy

Dve pismenka? to akoze pre Teba aj pre kamarata??  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:
(\__/)
(O.o )

pUf

SSaI hmm moja prva skuska na vyske..  :h_afro:
najlepsie bolo to vyhodnotenie v AF co sme tam stvrdli asi 2 hodiny, aj ked ktore vyhodnotenie tolko netrva? :)
mal som 79b.. tusim ze tak .. som sa spytal uja sobotu ci sa nedaju nejak 2 body splasit a on sa ma daco popytal... najprv to co som nevedel na skuske - no jasne ze po skuske som sa uz neucil navyse a samo sa mi to do hlavy nenalialo  :drink: ale potom sa ma spytal daco co nebolo, vedel som a pif moja prva znamka, B  :bananadance:
ssai celkom easy ale na ppi nema :D
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

sandym

neviem preco si ludia myslia ked im niekto nahodi druhy disk na PC ze je to expert pohybujuci sa v oblasti NET UNIX C++ JAVA MySQL ma to sere kazdy chce specialitky a darmo im hovorim ze viem len zapnut PC :D

mrkvy

Lebo si na FEI a tu sa take veci ucia, cize predpokladaju, ze to ovladas... :) Neboj sa, na to si zvyknes.. :D
(\__/)
(O.o )

stricky

Quote from: mrkvy on  10.01.2007, 04:48:45
Lebo si na FEI a tu sa take veci ucia, cize predpokladaju, ze to ovladas... :) Neboj sa, na to si zvyknes.. :D

veru. ja som uz v druhaku a este som si nezvykol  :nervous:

mrkvy

looool, pockaj, este Ta caka nejaky ten piatok na tejto skole... ;) Kym bude titul tha se zjancimo... :(
(\__/)
(O.o )

superb

tak mam to zasebou. ma to nasralo lebo mi chybali 2 body do C. ale co uz. sme to robili uz na compoch cize ked som to odosielal mal som prdel stiahnutu ze kolko bodov to vypluje :D