• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Co to ma byt?

Started by Gaspacho, 13.05.2007, 04:12:20

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Gaspacho

Jakto ze USS Stíl robi hutnikom a tej kaste USSkovice a neviem jake parady len aby ich navnadili. Com sa necinia aj IT firmy? IBMkovice, Microsoftovice (hoci to by nebola vyhra bo tam by bolo vsetko iba trial abo bars drahe) a take veci... hanba smich bodaj by zvracali.

JCube

hanba ti... :D treba ti zadarmo chlastat? ze by si sa radsej poctivo do skoly pripravoval... :D no fuj... :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

altlavista

hehe, sak s takymi zarytymi ITckarmi nie je rozumna rec... keby ze nejake ITckarky... to by som sa na taku action aj dal prehovorit :D

Gaspacho

No ale sak jasne ze by to nebola akcia spojena s debatou o najnovsich technologiach....to by bola iba kvazi kamuflaz...Srat na IT,

JCube

Gaspacho

Dobre JCube ma vstup zakazany, dostane gumenu kacicku, srubovak a vapno a bude vymyslat prevratne IT novinky

kOsTi

wtf? nejak som to tu cele nepochopil :D
:trestac:

JCube

suhlasim...spravim si vlastne...with blackjack and hookers... :P

altlavista

hehe. idem s tebou... :D

Pusta

thak aby som sa vyjadrila k teme...to ze sa nam hutnikom venuje USS je prave iniciativa studentov v 4. a 5. rocniku ze ked sa organizuju akcie thak od hutnickyx spolocnosti  vymamia peniaze ako od sponzorov , potom su automaticky pozvani sefovia na tu danu akciu a pomedzi to sa zoznamuju aj zo studentami  :h_afro:

nighthunter

aj ja sa chcem zoznamit !!!
so studentkami
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

JCube

okej gaspacho mozes vybavit sponzorov...a prosim si tu gumenu kacicku...taku co piska... :D ostatne instrumenty a nastroje mam...a napady tiez... :P

altlavista

JCube

ja ti donesiem...plno vela stripterky... :P

edit: pardon som zabudol ja sa nemozem zucastnit mam zakazane...

altlavista

no tak smola...

gaspacho vidis co si sposobil? mhmmm grrrr
cem tetu stripterku :P :D

nighthunter

coooooooool
a ja sa mozem zoznamovat :D
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

kOsTi

co sa chysta? preco ja stale vsetko zmeskam? :(

psicho

Quote from: Gaspacho on  13.05.2007, 04:12:20
Jakto ze USS Stíl robi hutnikom a tej kaste USSkovice a neviem jake parady len aby ich navnadili. Com sa necinia aj IT firmy? IBMkovice, Microsoftovice (hoci to by nebola vyhra bo tam by bolo vsetko iba trial abo bars drahe) a take veci... hanba smich bodaj by zvracali.

no neviem dostat sa do Microsoftu ako programator neje vobec take lahke, ak sa tam dostanes tak respekt ale inac len keep dreaming
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

JCube

ale on nechce ani studovat ani robit...on ce len chlastat... :D a to je rozdiel... :P

kOsTi

JCube

ja!! :D za tych poslednych pat rokov som mal dost... :D

Gaspacho

Quote from: altlavista on  15.05.2007, 03:16:23
no tak smola...

gaspacho vidis co si sposobil? mhmmm grrrr
cem tetu stripterku :P :D

ono tebe objedname stripterku a ostatnym...hmmm jak to slusne povedat: neviestky? taze ty sa pozeraj a ostatny do roboty!

nighthunter

do roboty s neviesrkami ?