• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

skuska elektro

Started by les paul, 17.01.2007, 00:18:26

« predchádzajúce - ïal¹ie »

workers06

Kolko otazok bolo na skuske???????

El Presidente

14 otazok...7 na jednej a 7 na druhej strane A4 :D ...dpc, som mohol mat A keby som nebol debilll :D ...2 otazky som nemal :/ lama :D
Let's do some Van Damage!

neonfish

moze niekto napisat ..ake typy uloh boli ??a ako boli bodovane ? :j_huh:

kirk25

Nema niekto sablonky?

JCube

neonfish: toho stylu ako su na FTP dane.. a ako boli bodovane nemam zdanie... ale vacsinou tie kde trebalo odkontrolovat spravnost rovnice boli za jeden bod...
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Stalker

Zajtra ma to caka, a ani tahak nemam, bo som ziadny poriadny nenasiel....no nic....uvidime...
ASOT

istari

ako sa vola ta tetuska na fotke v strede medzi Mojzisom a Kovacom ???

http://www.tuke.sk/fei-kteem/kteem2-s.htm

je tu niekto online z externistov?
Nemali sme totiz zapoctovku a ta tetuska nam to chce dat vsetko spolu zajtra ... kua  :j_angry:

roman5555

ake je rozdelenie a podal coho na zajtrajsu skusku z elektro. lebo IS  student zasa nejde. DIk

kOsTi

kam si sa prihlasil tam ides... bud ZP1 (7:30) ale P24 (7:55) sa mi zda...
:trestac:

puq

no jedna rada aj odomna: tipujte tu moznost na ktoru prvu pomyslite:D vacsinou to vyjde;)))
ale neeeee no, neze to tak spravite a sa budete na mna stazovat!!!! moj pravnik ma vela roboty cize pssst;) ale mate este cca 8 hodin tak nezufajte;)

kOsTi

no tak mame po tom (niektori teda...) prilkady troska tazsie ako tie co su na FTP a niektore rovnake  :emot-dance:

Najviac ma vsak potesila Tomcikova: "pckajte tu... potom budete chodit po jednom a ja vas budem skusat" ... no tak tym ma nehorazne potesila ale nakoniec sa ziadne skusanie nekonalo  :sigh:

no aby som to vsetko zhrnul tak poviem... C  :hammer:

kirk25

E-cko a som na nho hrdy ako na ziadne ine MUHEHEHE

ppt

No aj ja to mam uz za sebou.. kOsTi: Mne sa zdali tie priklady dost podobne tym, co boli na ftp. Tazsie si myslim urcite neboli..

Mno a zhrniem to aj ja: B :bannana_guitar: :dancing: :alc:

kOsTi

Quote from: ppt on  29.01.2007, 23:37:09
No aj ja to mam uz za sebou.. kOsTi: Mne sa zdali tie priklady dost podobne tym, co boli na ftp. Tazsie si myslim urcite neboli..

Mno a zhrniem to aj ja: B :bannana_guitar: :dancing: :alc:

nooo ale tak zalezi aj od toho aky test chytis... ja som mal par blbych no... ale v pohode doprajem ti (urcite si sa ucil a prepocital to viac ako ja :) ...no to asi kazdy :D )

ppt

No jasne, ze to bude aj od toho zavisiet :) Ved aj ja som si tusim 3 tipol, ostatne mi povychadzali nejake vysledky a bolo.. No a k tomu prepocitaniu tych prikladov, sice neviem, kolko si ich prepocital ty, ale ja som ich vela nepocital.. Snad asi pocas roka som kus pocital, teraz pred skuskou pomenej.. ;)

kOsTi

no vidis... ja som napr cez rok prepocital iba tie prikady co boli na pisomkach (a to iba na tych pisomkach priamo upozornujem)  :emot-dance:

spdy

neopisal si nahodou niekto tie sablonky podla ktorych to tomcikova opravovala? ked hej bolo by to tu napisat, bude sa to mozno hodit na opravaku :D

davhan

serte na sablonky....nikto nevie, ako to menia.... tie priklady na skuske su doost lahke...

hustler

jj to su....ked si si prepocital aspon 2-3 z kazdej metody mal by si skusku zvladnut :)...

spdy

no jediny problem je ten, ze ja to neviem pocitat :(( ani trochu

hustler

tak chod na konzultacne hodiny....mozno ze to poxopis ked ti to ona vysvetli...

davhan

jj...chod...ak mas hodulikovu..chod ku nej...ona je v pohode

pUf

tomcikova je naj!  :)
pUf :zuzka: ywetku (teh one and only :D)
~ ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
Support my band :) :P
bandzone
facebook

spdy

mam dudasa :D takze s nim nechcem nic konzultovat radcej, ved mu ani nebudem rozumiet :))

davhan

no ja som mal problem rozumiet vlastne meno, ked volal ludi na hodnotenie po skuske