• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

PROGRAMOVANIE ::: OPRAVNE :::

Started by ancestor8818, 05.06.2007, 21:46:32

« predchdzajce - alie »

ancestor8818

ak mate nejake ofotene opravne skusky ta poprosim na ICQ: 229939172

ancestor8818

alebo aspon co tam bude ... nevie nikto? bude toto iste?

hrmill

co uz ineho by tam mohlo byt bude to iste alebo nieco podobne co bolo, dost pochybujem ze by to zmenili
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Gaspacho

Do temy skuska z PORGRAMOVANIA som hned po skuske pridal otazky spolu s Final-Destructerom...budu tie iste len mozno niektore budu ine lebo oni maju kvazi databazu a tebe sa nahodne vyberie isty pocet otazok.....staci pohladat ;-)

http://www.tu-ke.com/forum/index.php?topic=886.135

will.i.am

znova ma to napadlo neskoro, tak ma zato nezabite, aspon na dekanskom vam to pomoze, tu mate spracovane otazky, ked sa toto naucite, tak urcite spravite, ja som z toho nemal ani tahak a z opravnej 55/70 a to som sa len toto naucil...  :j_wink:

Inak kto hce tu je este zbierka ofotenych skusok a roznych prepisov...
http://rapidshare.com/files/38490226/Skuska.rar

puq

no akooze ked niekto ide na dekansky z programka tak podla mna nema co robit v odbore informatika, lebo ved to je jeden zo zakladnych predmetov v prvom rocniku a ked toto nedokaze zrobit tak potom neviem neskor co bude robit pri takom objektovom programovani...:)

Ing. nemtom

brix will be shat

JCube

Quote from: puq on  21.06.2007, 21:02:41
no akooze ked niekto ide na dekansky z programka tak podla mna nema co robit v odbore informatika, lebo ved to je jeden zo zakladnych predmetov v prvom rocniku a ked toto nedokaze zrobit tak potom neviem neskor co bude robit pri takom objektovom programovani...:)

pri OOP bude kukat ako puq... :D :D bez urazky... :P
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

hustler

nie kazdy tu je z odboru informatika :P...

hustler

btw...to neznamena ze mam dekansky :D....

puq

no hej, ale ked nieje z odboru informatika, tak pochybujem ze ma programovanie:) aspon si myslim

olaf

zle si myslis, vsetci na feike mali v letnom programovanie  :)