• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ppi textova verzia

Started by anticasper, 19.05.2007, 17:07:28

« predchdzajce - alie »

anticasper

..... :462: cawte nemate niekto nahodou textovu verziu prednasok z PPI??.......pomohla by do utorka na skusku  :462:.....

puq

a nevies odkial by ju mohol kto mat???? sak perhac sa s tym pohral aby sa to tak jednoducho nedalo dat do txt:)

raemonn

Quote from: anticasper on  19.05.2007, 17:07:28
..... :462: cawte nemate niekto nahodou textovu verziu prednasok z PPI??.......pomohla by do utorka na skusku  :462:.....

To "pomohla" dufam, ze nie na tahaky.  :thumbsup:

puq

lol:) mame tu spiona;) inac dobry pan perhac:D

raemonn

Quote from: puq on  19.05.2007, 21:26:20
lol:) mame tu spiona;) inac dobry pan perhac:D

A'la Big Brother.  :emot-LMAO: Ale nie. Len sa snazim pomoct ... :)

PS: Na niektorej prednaske som urcite vravel, ako sa da obist nemoznost kopirovania veci z prednasok ...

pepco

ja Vam to poviem  :police: v Linuxe sa zevraj da vytiahnut text xi treba chodit na prednasky :D loool  :emot-shakehead:

Ing. nemtom

treba spravit take forum kde budu komunikovat ucitelia so ziakmi:D
brix will be shat

DeeL

sak pohoda... teda zatim :))))

Quote from: nemtom on  19.05.2007, 22:50:47
treba spravit take forum kde budu komunikovat ucitelia so ziakmi:D
ale aj tam by to bolo plne spamu :D

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

DeeL

nooo tak mne staci ked si predstavim ako :bananawrite: ... a ked este k tomu, zeby aj spamoval...  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: ... to si uz musim davat pozor, aby som sa neurehotal k smrti, bo nikto neni doma aktualne :thumbsup: ... ale aj tak... lepsia predstava ako ked cumim do MatLog :emot-sleepyhead:

to mi pripomenulo scenu z serialu co som videl, kde ludia rozpravali na pohrebe o danom cloveku a bol tam hovoreny vyrok v zmysle (s peknym vyhlaskovanim posledneho "slova"):
"He always made me LOL"  :emot-LMAO:

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

pepco

ze ma to nenapadlo skor, vsak do textovej podoby sa to da spravit aj vo windowse pomocou programu Abby Fine Reader, ktory je urceny na rozpoznavanie textu zo zoskenovanych obrazkov  :thumbsup:

janik53

ale aj tak ti to nepojde cez program tak ti to vypyta heslo, ktore vie ovsem len nas mily pan profesor  :j_grin: :j_grin: :j_grin:

janik53

a ozaj ak to uz budete mat niekto v textovej podobe tak to dajte na ftp-cko ... diky :ropebanana:

anticasper

....paan profesor posli heslo :))...lebo ma bolia ocuu z monitoru....pojdes somnou k ocnemu

DeNaTuReMaN

Ak chcete exportovat text s tychto PDF dajte si napriklad liveCD ubuntu ,  kliknut otvorit,  a pojde to normalne mysou oznacit a skopirovat.
V nedelu na obed budu krky

janik53

nemate to uz nahodou niekto spracovene vo worde bo mne sa s tym nejako nechce zabavat.....

puq

ved o to ide, ze nikomu sa s tym nexcem babrat:D ta asi to ani nebudem, ale mozno sa najde nejaka vynimka kto to zrobi;)

hrmill

Čaute spolubojovníci keďže som sa pohral tak som vám dal tie prezentácie od našeho šéfka na FTPcko nie je tam úplne všetko ale malo by to stačiť a ako sa to niekomu nepáči nak si trhne.   :ropebanana:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

raemonn

Quote from: hrmill on  21.05.2007, 17:48:43
Čaute spolubojovníci keďže som sa pohral tak som vám dal tie prezentácie od našeho šéfka na FTPcko nie je tam úplne všetko ale malo by to stačiť a ako sa to niekomu nepáči nak si trhne.   

Ste dobry. :) Mozte mi tiez poslat na mail?

PS1: "LEN" zvedavost.  :emot-LMAO:
PS2: Zeby body za aktivitu...?   :thumbsup:

kOsTi

sefik zabudol heslo na svoje pdfka ci co? :)
:trestac:

pepco

ale hej, aby mal s cim porovnat u tych co by z toho opisovali  :emot-LMAO:

hrmill

no asi zabudol ale ak by to tak strašne potreboval tak mu to viem poslať ale nie cez TEXXXXXX@student.tuke.sk ____  :j_laugh: :music:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

puq

pekna praca dikes:) predsa lepsie sa uci ked to budeme mat v ruke, popripade neskor aj poruke:DDD

Quote from: hrmill on  21.05.2007, 17:48:43
Čaute spolubojovníci keďže som sa pohral tak som vám dal tie prezentácie od našeho šéfka na FTPcko nie je tam úplne všetko ale malo by to stačiť a ako sa to niekomu nepáči nak si trhne. :ropebanana:

badi

ale ved PPI je banalita ... zajtra pokial nebudem mat zapisane  AČKO ... zburam TUKE  :sneaky2:
Som rýchly ako Intel, lebo iba hádam, ale jedinečný ako AMD, keďže to viem aj zdôvodniť.

kOsTi

no neviem... jak si citam tie prezentacie, niektore tie "poucky" su dost blbe... nemam rad take biflenie
:trestac:

raemonn

Quote from: badi on  21.05.2007, 23:07:24
... pokial nebudem mat zapisane  AÄŒKO ... zburam TUKE  :sneaky2:

A ja pridem o pracu.  :emot-LMAO: Toto mi fakt chcete spravit? Ved nikdy som sa nemal lepsie.  :thumbsup: