• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

ppi skuska

Started by Eghinka, 14.05.2007, 22:29:40

« predchádzajúce - ïal¹ie »

puq

bansky neexistuje, to ta bujaloneviem jaka ma schizofreniu a jej druha polka sa vola bansky:D

Quote from: kOsTi on  12.06.2007, 05:30:32
jak Bansky...

JCube

lol... :D bansky existuje...taze je to yeti... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

a bin ladin je jeho brat alebo ako?

JCube

bin laden neni...bin laden je vymysel.... :D

puq

jj taky vymysel jak ze spadli dvojicky ne:) POUHA ILUZE

kOsTi

dneska uz robia celkom dobre projektory ;)
:trestac:

Gaspacho

Bujalonieco=Bujalobukova... Ona ma pod bielou bluzkou kostym s velkym B a krompacom...to je jej alter ego Bansky...super hrdina

puq

JJ a vyraba ich JCube Corporation :DDD

Quote from: kOsTi on  12.06.2007, 05:42:04
dneska uz robia celkom dobre projektory ;)

kOsTi

a mame to... idem hned pisat do Noveho Casu!!

puq

a ja do Plus 1 den :D

Gaspacho

Pockajte s tym trochu bo teraz by to neprerazilo...teraz je hitom ze Novotny preorava dva brazdy naraz ;-)

kOsTi

uuu no kym na to fakt nepouziva pluh tak je to OK :)

JCube

kua mna tuna idu obvinovat z terorizmu...ked ste taki mudri napiste do googla how to make a bomb in a plane... :D kedze google ma taku politiku ako ma dost by som sa cudoval keby k vam nezavitalo nejake to FBI... :D

puq

ale JCube ty si to zle pochopil, my ta neobvinuje z terorizmu prave naopak:) my ta obvinuje ze kolaborujes s bushom a vymyslas vojny proti teroristom aby si ziskal ropu:)

puq

lol 2x som zabudol  "me" :D

JCube

aha? no tak potom super... :D ja ropu nechcem...mne stacia love... :D

Sooloni

no je 2,00 mozem ist spat.. vela zdaru zajtra vsetkym..  :thumbsup:

Gaspacho

Taaaa prve dojmy po skuske - parada :D P24 rulzzzzz len teraz cakat jak debil...ten system je no....hmmm FEIkarsky co uz

JCube

fikcia... :D hologram...VR....whatever...:D

altlavista

gaspacho.. si bol v p24? aj ja... no to bude srandy... strasne easy to bolo...  prid na forumovicu... bude haluz :)

Gaspacho

hej hej bol som v p24 kedy je forumovica???

Inac pre pana dekana a perhaca:

Toto co vy sta tam dneska s nami stvarali ta toto uz je cisty pristup. Ten co z*ebal polovicu ludi bo prisli neskor, Pan MEGA VOKOKOKO*  si dosiel o 15 min neskor, nechali ste nas nas tam na chodbe sa dusit jak telata! Ta ked to je dekan ta sa tak ma spravat do rici, sak ma byt vzor ta co to malo byt? By som chcel dajaky nazor abo vysvetlenie!

puq

ta jedine vysvetlenie je taky, ved je to len predsa dekan on moze vsetko, a najlepsie to vystihol perhac: ved su to len studenti, tak pockaju aj do tretej, ved co ine im ostava (mierne modifikovany vyrok, lebo si nepamatam cele znenie, ale to hlavne som vystihol) povedal to dekanovi ked daco spominal ze musis ist prec, alebo take daco ked som si bol zapisat znamku cca 25 v poradi, tak neviem kedy sa ti ostatni dostali na rad

raemonn

Quote from: puq on  12.06.2007, 22:45:48
... a najlepsie to vystihol perhac: ved su to len studenti, tak pockaju aj do tretej, ved co ine im ostava (mierne modifikovany vyrok, lebo si nepamatam cele znenie, ale to hlavne som vystihol) ...

Dakujem sa ukazkove vytrhnutie z kontextu. To okolo 15tej, sa viaze na 27.6., ked bude opravny termin. Ak by ste pocuvali poriadne, tak by ste tiez poculi, ze pan dekan bude toho dna v BA a kvoli prvakom bude letiet lietadlom do KE, aby im okolo tej tretej mohol zapisat skusku...

A VOBEC som nepovedal "ved su to len studenti".

Sklamali ste ma. Vidno, ze sa mate este vela v zivote ucit ...

raemonn

Quote from: Gaspacho on  12.06.2007, 21:00:59

Toto co vy sta tam dneska s nami stvarali ta toto uz je cisty pristup. Ten co z*ebal polovicu ludi bo prisli neskor, Pan MEGA VOKOKOKO*  si dosiel o 15 min neskor, nechali ste nas nas tam na chodbe sa dusit jak telata! Ta ked to je dekan ta sa tak ma spravat do rici, sak ma byt vzor ta co to malo byt? By som chcel dajaky nazor abo vysvetlenie!

Teraz ste pekne ukazali vsetkym, aky ste primitiv. Drzy, vulgarny a s uvazovanim na urovni materskej skolky. Myslite si, ze ste majster sveta. Ved dobre ... kludne si to myslite dalej ...  :emot-LMAO:

nighthunter

Quote from: raemonn on  12.06.2007, 22:55:58
Quote from: Gaspacho on  12.06.2007, 21:00:59

Teraz ste pekne ukazali vsetkym, aky ste primitiv. Drzy, vulgarny a s uvazovanim na urovni materskej skolky. Myslite si, ze ste majster sveta. Ved dobre ... kludne si to myslite dalej ...  :emot-LMAO:

ani neviem ktore quote  zmazat :D
gaspacho forumovica je vo stvrtok
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)