• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

ppi skuska

Started by Eghinka, 14.05.2007, 22:29:40

« predchádzajúce - ïal¹ie »

puq

KosTi ale to tvoje vokogyros je masaker:D pekne si ho vystihol. cize miesto zapisu do indexu si prineste zemlu a on vam do nej da gyrosa :)

Gaspacho

mne meggie zapisala B zos ZIMka...som sa tam skoro zrobil jak svojou neznou labou a vyrazom potkanieho mladata mi napisala B do indexu :D

JCube

kolko gramov je A porcia?
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

JCube

Quote from: Gaspacho on  12.06.2007, 04:29:39
mne meggie zapisala B zos ZIMka...som sa tam skoro zrobil jak svojou neznou labou a vyrazom potkanieho mladata mi napisala B do indexu :D

ty si nejaky masochista... :D ked ta to tak vzrusilo... :D

Gaspacho

Quote from: JCube on  12.06.2007, 04:30:35

Tomu sa hovori labuznik...tebe sa vari nepacia zeny, ktore vyzeraju ako all MekBíl a vyzeraju ako by boli stale prekvapene???

kOsTi

hmm a ked sa lepsie pozres tak ta biela bluska je kazajka?
:trestac:

puq

A porcia ma 2 taxy, pred 14:00 a po 14:00, pred 14:00 dostanes 3x pocet bodov a po 14:00 dostanes tak akurat holy kokot :D

Quote from: JCube on  12.06.2007, 04:30:04

Gaspacho

lol pekne povedane ...ale grecky holy kokot

JCube

Quote from: Gaspacho on  12.06.2007, 04:34:10
Quote from: JCube on  12.06.2007, 04:30:35

Tomu sa hovori labuznik...tebe sa vari nepacia zeny, ktore vyzeraju ako all MekBíl a vyzeraju ako by boli stale prekvapene???

nie..posobia naivne a ako keby potrebovali stale usmernit...:D ja nerad vychovavam...:D

JCube

Quote from: puq on  12.06.2007, 04:36:27
A porcia ma 2 taxy, pred 14:00 a po 14:00, pred 14:00 dostanes 3x pocet bodov a po 14:00 dostanes tak akurat holy kokot :D

Quote from: JCube on  12.06.2007, 04:30:04

mozno niektore neukojene slecny daju prednost holemu kokotu...:D

Gaspacho

ufff by si si ju vychoval si viem predstavit...zena! poldeci a pivo...ale bleskom!!! a ona chuda by posluchala!

kOsTi

no to zajtra na tej skuske a vyhodnoteni bude fajne veselo... az by som si zopakoval :)

puq

jj bude sa tancovat ten gracky tanec tam, joj jak sa len vola heeeej sirtaki, ta nahravajte niekto do mobilu tu zvucku zrobime show ;)))

JCube

Quote from: Gaspacho on  12.06.2007, 04:39:21
ufff by si si ju vychoval si viem predstavit...zena! poldeci a pivo...ale bleskom!!! a ona chuda by posluchala!

ja som samostatny...ja sa postaram o seba aj sam... :D sluzku nepotrebujem... :D teda len na jul...ale to uz mam dohodnutu... :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO:

puq

Gaspacho

ta ty si jaky onen VIAJPI...sluzky...parada! Este povedz ze dajake fajne vacice a zacnem pochybovat ze komu na tom svete najlepsie!

kOsTi

puq

looooooooool tak to su kurwy, prebrali mu nick:DDD JCube chod sa sudit:)

kOsTi

ja myslim ze to je jeho! a on na tej skole len tak so srand studuje...

puq

nooo vidis:) cize uz vieme komu sa treba tlacit do dupy aby nas neskor zamestnal:) JCubik ako sa mas???

JCube

ja som lakomy egoista... :D ja vam nic nedam... :D

puq

ta sa poser a bodaj by ti bin aladin vletel do firmy :PPPP

JCube

momentalne mi netreba... :D to je ten co vsetci o nom poculi a nikto ho nevidel? on je jak yeti...:D

kOsTi

puq

ta daleko nema od yetiho, ta siva brada napr :) a sa stavte ze buduce navsteva fica bude u bin ladina:D on ma take kontakty urcite