• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

ppi skuska

Started by Eghinka, 14.05.2007, 22:29:40

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Gaspacho

doprcic to je urcite narocky :D :D :D

puq

ze si robite srandu? ked ee tak robite hanbu presovu :P

Quote from: raemonn on  11.06.2007, 17:21:33
Quote from: Gaspacho on  10.06.2007, 22:12:48
osma, deviata, desiata, trinasta prednaska rulezzzz... jak Vazeny Pan Perhac date daco z toho na skusku ta z Vas scahnem skuru :D

BTW, tato skuska je zamerana hlavne (HLAVNE) na posledne prednasky.    :thumbsup:

Final_Destructer

ejha... lepsie to vypalit ani nemohlo! Hura, deti...     :baaa:
Wanna get destructed?

raemonn

Quote from: Gaspacho on  11.06.2007, 17:36:24
doprcic to je urcite narocky :D :D :D

Pisomka je uz davno pripravena, takze odpovedam "nie".

Gaspacho

joj sak jasne ;-) zartujem ...

puq

ale vazne to naozaj bude hlavna cast z poslednych prednasok??? neze by som sa to nexcel ucit, len to je o dost tazsie na ucenie:) a niektore veci mi nedavaj ani vyznam, ja verim ze to je zavadzanie:P ja by som tak isto povedal ze coho bude a pritom by som dal uplne druhu cast, to je psychologicky tah;)

raemonn

Quote from: puq on  11.06.2007, 17:49:01
... ja by som tak isto povedal ze coho bude a pritom by som dal uplne druhu cast, to je psychologicky tah;)

Zaujimava teoria. :) Ale ... urcite poznate to "student by mal vediet vsetko...".  Tiez som sa toho drzal celych 5 rokov na VS. :)

kOsTi

ale je aj ze: "student sa na to vsetko moze zvysoka ... " ;) :D
:trestac:

puq

ved jasne ale tak isto ferovy vyucujuci by nemal byt zakerny a nemal by davat celky ktore sa daju tazko zapamatat a nutia studentov pouzivat tahaky:) a ferovy pristup je aj taky, aby aj prvy termin aj druhy termin mal otazky z priblizne rovnakych celkov, lebo zajtra to nieje opravak ako ste sam povedal:)

Quote from: raemonn on  11.06.2007, 17:54:57
Quote from: puq on  11.06.2007, 17:49:01
... ja by som tak isto povedal ze coho bude a pritom by som dal uplne druhu cast, to je psychologicky tah;)

Zaujimava teoria. :) Ale ... urcite poznate to "student by mal vediet vsetko, ...".

raemonn

Quote from: puq on  11.06.2007, 17:58:20
ved jasne ale tak isto ferovy vyucujuci by nemal byt zakerny ...

Ved ... uvidite uz zajtra. :)

puq

ved uvidime:) a pre vase bezpecie dufajme ze bude vacsina z nas spokojnych;))) just kidding :D

kOsTi

jj mozte vsetci kricat a skakat po laviciach ;)
:trestac:

puq

neboj az tak nam z toho nebude drbat v hlave:)

puq

hej a este otazka, forma skusky bude taka ista ako na prvom priklade??? 4 priklady, 6 teoretickych a 6 testovych???

Gaspacho

napr. taka 8,9 prednaska sa odrazi najviac asi na prikladoch nie??? bo inac to su asi 2 najhorsie....taka 13ka je celkom zaujimava...

puq

tak 8 hej ale deviatka ani ee, tam mas tie zakladne prvky pocitacoveho systemu, co si myslim ze moze byt, tato cast je jedna moja aspirantka na tu teoreticku otazku:D

ghoster

Quote from: puq on  11.06.2007, 18:11:50
hej a este otazka, forma skusky bude taka ista ako na prvom priklade??? 4 priklady, 6 teoretickych a 6 testovych???
no to by zaujimalo aj mna

Sooloni

nooo myslim ze nejak extra tazsia skuska byt nemoze... uz len preto ze ju budu nektori "opakovat", takze by to nebolo velmi spravodlive, minimalne voci nim  :emot-shakehead:

Dragon

halo halo co ste sa ucili pri tej telematike?? ved tam pouciek po milu jarmilu slusne povedane. vsetky treba vediet??
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - KoÅ¡ice 

JCube

lol ved to vies aj vlastnymi slovami opisat... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Dragon

ked ja uz vlastnymi slovami neviem opisat ani chut slivovice :D

Sooloni

jj telematika je celkom v pohode su tam iba take halusky... ale podla mna to ani neda

JCube

Quote from: Dragon on  11.06.2007, 21:53:43
ked ja uz vlastnymi slovami neviem opisat ani chut slivovice :D

chudak....tebe prazdniny treba ako tu slivovicu... :D :alc:
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Dragon

lol mne treba prazdniny plne slivovice :D   :drink:

btw: viem viem sme kusa OT takze sry

puq

jaky OT sak prazdniny su za dverami, skola uz je OT :P  :dancing: :P