• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

ppi skuska

Started by Eghinka, 14.05.2007, 22:29:40

« predchádzajúce - ïal¹ie »

kOsTi

keby som sa ucil fyziku tak som uz mohol mat :ohmigod:
:trestac:

puq

skodoradost najvacsia radost ne???:PPP

Quote from: eminkaa on  10.06.2007, 20:46:18
jak fajne, ze uz mam prazdniny :emot-LMAO:

Gaspacho

osma, deviata, desiata, trinasta prednaska rulezzzz... jak Vazeny Pan Perhac date daco z toho na skusku ta z Vas scahnem skuru :D

skuste daco take hmmm...dajte anketu jake maju byt otazky!!!

puq

naco anketu, skor nech vypise tu otazky a bude pokoj, alebo aby to nebolo take viditelne, premna zamna nech ich zakoduje do vernamovej sifry:DDD

Gaspacho

abo dajte toto co bolo minule a tadaaaa...inac naco bola na prednaskach tota prezencka?

puq

ta zeby som mal len 26 bodov za zapich:) ta preto:D

Gaspacho

bo nasa na to srala z vysoka a riedko ze kto kedy bol na prednaskach...ale i tak som chodil bo sa dobre spalo a debatovalo...

puq

lol ta mne sa nexcelo jebat do KE, ja som ani na jedno prednasku nechodil:)))

Gaspacho

ta ja nehovorim zasa ze som bol na vsetkych ...ale bol som na tych kde bola prezencka a aj na inych...das na 9-10 dokopy...

puq

ale ja celkovo ani na jednej som nebol:DDD ziaden predmet;)

Gaspacho

ale ono mne sa zda ze celkovo taka prednaska sa aj zide , ale iba taka neskor..rano urcite ne....mozno keby ich urobili povinne ta vstanem ale inak...net sance

JCube

no ja vstavam o piatej taze mne jedno kedy... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

JCube

:D lebo neviem spavat... :D

puq

loooooooooooooooooool tak tomu sa hovori masaker:))))

JCube

no tha co spravim...pat hodin staci... :D

Sooloni

5 hodin?... ja pred Dm som hodku spal... a pred PPI asi detto... ale hlava ma uz nejak boli lebo posledne 2 tyzdne som toho vela nenaspal...  :hammer: .... ale aspon vam dam malu odreagovacku co mi kamos pred chvilou poslal: http://kecy.roumen.cz/roumingVideo.php?id=1485&category=&search  :thumbsup:

puq

ty kokos ako ten papagaj brutalista jak hrom:D sak to viac ma rozosmial jak kedysi dudas :))

kOsTi

pakuj sa do p... :emot-LMAO:

Gaspacho

taku hlasku by trebalo v strede skusky-....pakuj do p... :D to by sa hned epsie pisalo

kOsTi

Gaspacho

rofl :D ta to je jaky brutalistaaaaa :D

McLarenPP

ale pochybujem ze na tu skolu aj chodi... A ked hej, tak teraz uz urcite nechodi :)

raemonn

Quote from: Gaspacho on  10.06.2007, 22:12:48
osma, deviata, desiata, trinasta prednaska rulezzzz... jak Vazeny Pan Perhac date daco z toho na skusku ta z Vas scahnem skuru :D

BTW, tato skuska je zamerana hlavne (HLAVNE) na posledne prednasky.    :thumbsup:

kOsTi

lol :emot-LMAO: drsneee... este ze som sa stihol zapisat na prvy termin :D :P