• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Opravny zapich z fyziky

Started by JCube, 23.05.2007, 05:57:43

« predchdzajce - alie »

JCube

kto ide vo stvrtok so sevcovicom pisat? ci idem sam?  :ohmigod: :whacko:
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Paulxp

Serus bratu, ja idem tiez pisat so Sevcovicom ale vo Stvrtok :) Prave sa snazim daco pocitat  :nervous: ale zeby mi to extra slo. Vsak ja stale hovorim ze FEI-ka hrou. (Pre toho kto nevie co je FEI - Matematicko - Fyzikalny institut s rychlokurzom elektrotechniky a informatiky)  :bananadance:

earth

hm na tom institute asi bude nieco pravdy ;) a myslite ze sevcovic bude uz opravovat normalnejsie?

JCube

nie nebude... :D ked to mam tak realne povedat... :D

Payne

Ked napisete opravnu pisomku tak tu prosim vas hodte ake priklady boli...

Bo zislo by sa to viacerym...

hrmill

ľudia potom zapíšte znenia alebo čísla príkladov ktoré budú na opravnom u Sevcovica bo by to bodlo _____ posledy zapich tak ho treba spraviť len neviem ako keď som z toho pako  :hammer: :nervous:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

JCube

a mne kto napise ked idem na prvy termin ? :D

kua tie priklady vyratat viem ale urcite bude zase nieco fyzikalne uplne na picu takze dostanem za nula.. :hammer:

roman5555

No ludia pozrite sa na IS Student . Ja nemam zapocet ale kazdy z nas je uz nahlaseny na skusku 4.6.2007. Tak neviem teraz ze ci ani netreba ten zapocet alebo co . Kamos isiel napisat Sevcovicovi a potom mi da vediet tak potom vam dam vediet.  :dancing: :dancing:

Dufam ze nebude treba ten zapocet.  :ropebanana: :ropebanana: :ropebanana:

JCube

na prednaskach hovorila hlavacova ze prihlasi kazdeho ale ze na skusku mozme ist len ti co mame zapocet...ze si to mame ustriehnut sami...

roman5555

aha tak to si ma nepotesil .  :j_cry: :nervous: :nervous:

JCube

mne je to uz egal...neposeriem sa kvoli zbytocnemu predmetu..

roman5555

Mna by potom zaujimalo ake da zajtra priklady Sevcovic ci tie co daval na zapoctoch riadnych /1 alebo 2 skupinu prikladov/ alebo da zasa dalsie.

Potom dajte zajtra vediet ake boli priklady . DIk :emot-dance:

will.i.am

ludia viem ze vcera bola nejaka opravna, a je jedno ci pri ledovi alebo nie, len prosim niekto hodte tie cisla prikladov  :j_cry:

JCube

Quote from: roman5555 on  23.05.2007, 20:48:42
Mna by potom zaujimalo ake da zajtra priklady Sevcovic ci tie co daval na zapoctoch riadnych /1 alebo 2 skupinu prikladov/ alebo da zasa dalsie.

Potom dajte zajtra vediet ake boli priklady . DIk :emot-dance:

hej hej pohoda...dufam ze mi da nejake na styl albert einstein rullz alebo stephen hawking rullz...

JCube

3.9  :kissmyass:

2.13  :smokin:

1.26  :pimp:

kruhova doska z ktorej je vyrezana mensia kruhova doska -  :03: :03: :03: :03: :03: :03: :03: @#%&*!!! $#&*^@#$!!!!

Dragon

pridavam druhu skupinu z opravnej:
1.31
2.15
3.10
stvorec+vyrezany trojuholnik
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice 

kOsTi

Quote from: Dragon on  24.05.2007, 23:29:41
pridavam druhu skupinu z opravnej:
1.31
2.15
3.10
stvorec+vyrezany trojuholnik

toto som mal ja na riadnej pisomke... takze predsa len sa to nejak opakuje... ma asi tak 4 varianty pisomiek..
:trestac:

Dragon

huraaaaa uz mam opravenu fyziku :bananadance: zapocet je za 22 bodov. uz iba skusku a pijeme :beer1:
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice 

will.i.am

Tak to vyzera, ze ma fakt len 4 varianty na nase jedine stastie :-D
Ja mam zapocet 28, lebo tie priklady som mal preratane dopredu ;-)

kOsTi

no zatial som videl len 3 varianty... hadam nechytim tu stvrtu :D

hrmill

Dufam ze to je tak bo tam zase pridem a bude nieco ine tak ma porazi a hodim sa o zem  :sneaky2: ___ ozaj kto na zajtra opravnu u Sevcovica ?? ze kolko nas tam vlastne bude  :emot-dance:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

kOsTi

ja idem... teda asi... este neviem nic ale planujem sa ucit :D

hrmill

ja som na tom nejako rovnako ale ja sa naucim iba tie príilady co uz boli bo aj tak to neviem ako sa to rata  :hammer:

kOsTi

sak ja som presne to tym ucenim myslel... ved ako... to sa neda naucit... len tie priklady kukat :D

clovek57

ja pojdem az na posledny termin vo stvrtok, lebo zajtra je programko a uz nieco mam...aj tak este nic neviem vlastne ;D ale ked da tie iste priklady tak to potvrdte :)