• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Neviem lietat co mam robit....

Started by les paul, 17.09.2006, 06:57:12

« predchdzajce - alie »

les paul

Zdrawim vsetkych, pocujte neviete mi poradit ako sa mam dostat v co najkratsom case z Letnej na Jedlikovu? Bo za 25 minut sa potrebujem dostat na telesnu z hlavnej budovy...respektive, ak to nie je mozne, co sa stane ak budem meskat (som ete newbie a nepoznam system.... ;) ) ??
Dakujem za pochopenie  :buttrock:
Prosíme študentov, aby neodhadzovali špaky do pisoárov. Ťažko sa dofajčujú...

psicho

daj si LSD + piko

LSD ti zaisti ze budes vediet lietat a piko ti aktivuje slowmo.

druha alternativa: daj si na inokedy telesnu

tretia alternativa: musis verit v MHD :))
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

Pusta

noo .....to co mas co za telesnu ze jedlikovu musis chodit?  :baaa:

BCAA

zavisi co mas na telesnu       ak mas posilnovnu tak nemaj obavy to sa budete rozdelovat do dvoch skupin   jedna potom bude chodit o 45min neskor3

a do posilnovne nemusis mat obavy kedy prides tam to dost volne je

milanko

nj..zalezi od toho aku mas telesnu....ale budes vzdy meskat mozno max 15 min a to sa da tolerovat....ked si nechces menit telesnu tak len vysvetlis cviciacemu na tel. ze aka je vec a bude ok
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

les paul

lol diki ludia ste mi doost pomohli... O_o    :thumbsup:   Som si cel dat posilku a ked sa bude dat si este zmenim bo som sa dal uz na ping-pong v samom zhone  :)  Danke schon!   :hug:  :metal:

milanko

daj sa na florbal :) to je good sport
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

les paul

...flor-čo?  ;)  Som este neni hral v zivote...co sa tam prihlasilo malo ludi ze robis reklamu??  ;D

S*it a posilku mi uz obsadilii  :h_cry:

krtek

daj si stolny tenis. ak to vies hrat tak si najdes niekoho s kym budes hravat a ked nie tak si tam posedis abo poprehadzujes sem-tam lopticku cez sietku a pojdes het!

les paul

jj mam stolny tenis a uz som aj bol si zahrat a pohodka   :c_afro:  mi to vychadza ako naj altrnativa a uz som stihol vyhrat aj pivo  :dancing:

PING PONG RULEZ.... :)

milanko

Florbal :) no neviem kolko ludi sa prihlasilo...ja tento rok telesnu nemam.....hravam inde florbal teraz....
(\__/)
(O.o )

maTo

ja som tiez na ping-pong chodil...dobre si si vybral dobre :) ked si spravny lenoch jak my :)

les paul

maTo

ta ftedy si na spravnom mesce...

WRC03

ja som mal 1.sem. tiez ping pong, bola to sranda, sme sa zabavili

maTo

ta mna z toho ping pongu ritka bolela :) som sa usedel....

DeeL

tha ja som mal obidve minule semestre turistiku a aspon som sa presiel... nechcel som si nic prihadzovat cez tyzden do rozvrhu a tak som aspon v sobotu z domu vypadol, kedze len dochadzam a tak som stale doma...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

milanko

Quote from: maTo on  11.10.2006, 01:43:48
ta mna z toho ping pongu ritka bolela :) som sa usedel....
Pri ping pongu sa sedi? :D
(\__/)
(O.o )

maTo

ta ked som lezal ta uz mu to vadilo :D

milanko

(\__/)
(O.o )

les paul

uplne super je sa nestazujem...dobre si zahram a najlepsie je ze vzdy koncime (teda aspon ja  ;) ) skor o 30 - 40 minut a nevadi to...som este rozmyslal ci by sa nedalo len zapisat ze som tam bol  (kedze ten manik - Gal to dajak nekontroluje) a odist...nema tu niekto skusenost ci by sa to tak dalo????  ;D :police:

:guitar:

milanko

Quote from: les paul on  14.10.2006, 19:36:36
uplne super je sa nestazujem...dobre si zahram a najlepsie je ze vzdy koncime (teda aspon ja ;) ) skor o 30 - 40 minut a nevadi to...som este rozmyslal ci by sa nedalo len zapisat ze som tam bol (kedze ten manik - Gal to dajak nekontroluje) a odist...nema tu niekto skusenost ci by sa to tak dalo???? ;D :police:

:guitar:

da sa vsetko ked si sikovny....
(\__/)
(O.o )

les paul

Heh tak snad to nejak vytrikujem  :-\ Problemmy by som necel mat O_o   :
Moja malickost :hammer:Gal       ;D

maTo

ty mas s GALOM???? sak ty tam ani nechodz len v zapoctovom po zapocet :)

tomik01

seruz starec sme se tu dlho neštretli

jak kukam tak dajak dojebavas moralku a navadzas na zle chodnicky, to neni pekne