• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

2.rocnik sa blizi...

Started by WRC03, 19.08.2006, 05:01:28

« predchdzajce - alie »

WRC03

je to tu, mame necely mesiac, a vratime sa do zasranej skoly, tak sa mi o tom nexce rozmyslat, ale neda sa predtym ujst, mali by sme sa poniektory preorientovat SEM a zanechat tieto thready pre mladsiu generaciu, je tu toho vela co im pomoze, a ktovie mozno sa sem este raz vratime, dufam ze nie :)

tak hor sa do boja za necely mesiac  :emot-dance: :emot-dance:

Shiro

NO hned zase zacne skola  :baaa: , nedobre co i len pomysliet  :whacko:

Raleon

Ja zas uz cakam kedy zaciname... no nie som celkom nadseny, ale urcite tie roky v skole stoja za to.

Len si zamyslite, budete mat 30 a 30 rokov kazdy rok, kazdy mesiac, kazdy den stavate rano o 4-tej , 8 hod odrobite, pracu, ktoru mozno nenavidite, pojdete domov, asi na 4-tu, ste unaveny, zapnete telku, zaspite, uz je 10 hod, a idete do postele spat.A to za smiesny minimalny plat, alebo plat, z coho ledva prezijete.
Ked mate rodinu, ta ovela menej casu, co ste v praci ta od prace nespite, co doma ta od deti nespite, proste parada..

Pravda, nebude treba sa rozmyslat o integraloch (mozno), ale predsa, ludi zo skoly, party kazdy tyzden by som nerad opustil...

There is no such bad temper that can not be fixed with some good wine.

Shiro

Quote from: Raleon on  19.08.2006, 16:37:01
Ja zas uz cakam kedy zaciname... no nie som celkom nadseny, ale urcite tie roky v skole stoja za to.

Len si zamyslite, budete mat 30 a 30 rokov kazdy rok, kazdy mesiac, kazdy den stavate rano o 4-tej , 8 hod odrobite, pracu, ktoru mozno nenavidite, pojdete domov, asi na 4-tu, ste unaveny, zapnete telku, zaspite, uz je 10 hod, a idete do postele spat.A to za smiesny minimalny plat, alebo plat, z coho ledva prezijete.
Ked mate rodinu, ta ovela menej casu, co ste v praci ta od prace nespite, co doma ta od deti nespite, proste parada..

Pravda, nebude treba sa rozmyslat o integraloch (mozno), ale predsa, ludi zo skoly, party kazdy tyzden by som nerad opustil...

To si pekne vykreslil buducnost, takto by som nerad skoncil  :lb:, a co sa tyka skoly, tak najviac sa tesim na intrak  :bananadance:, jooj, zase bude kopec srandy. Celkom sa tesim aj na nasu skupinu, som zvedavy, ake zmeny nam zase porobia  ;)

Raleon

Quote from: Shiro on  19.08.2006, 21:21:20
To si pekne vykreslil buducnost, takto by som nerad skoncil  :lb:, a co sa tyka skoly, tak najviac sa tesim na intrak  :bananadance:, jooj, zase bude kopec srandy. Celkom sa tesim aj na nasu skupinu, som zvedavy, ake zmeny nam zase porobia  ;)

.. aplikuju na nas riedilo... menom Fyzika 2

Shiro

.. aplikuju na nas riedilo... menom Fyzika 2

jj, viem, ale co uz? myslis, ze to bude jedine riedidlo v zimnom semestri?

Raleon

Quote from: Shiro on  19.08.2006, 23:33:35

tha.. :) urcite ne.. ale to bude to NAJ. Na, nechajme sa prekvapitz

Shiro

Quote from: Raleon on  20.08.2006, 01:12:36

Zapis mame 11.9, kedy zacina semester? ASi 18.9., ne?

Raleon

woody

Quote from: Raleon on  20.08.2006, 01:12:36

naj riedidlo je ujo hudak a so vsetkymi jeho predmetmi :D teda ako prva vas stretne SOJ moja milovana :D a tam sa s vami stretnem asi aj ja  :metal:

WRC03

ja som si dal preskok na telekom, tak dufam ze tam bude dobra partia :)

milanko

no a ujo Hudak riedi aj na predmete Programovacie Techniky...a semester zacina vraj 18.9.
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

Shiro

takze hor sa na bojisko zvane skola  :D

BCAA

no tak nieco podobne ako vykreslil Raleon momentalne uz viac jak mesiac zijem(az na tu zenu a deti)     

a vstavam o 4:00 aby som stihol bus do roboty domov pridem o pol stvrtej   

este skocit do posilky

a o 20:00 idem spat bo by som rano nevstal a v robote zaspal

psicho

najlepsie bolo mne :) jasom nic nerobil cez prazdniny vobec nic
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

WRC03

no presne tak, ja som tiez nerobil nic, ale ked je clovek sikovny tak peniaze nie su problem, a legalne :)

Raleon

Quote from: WRC03 on  26.08.2006, 04:53:02
no presne tak, ja som tiez nerobil nic, ale ked je clovek sikovny tak peniaze nie su problem, a legalne :)

Co? zazaloval si nekoho, a vyhral si sud?

Gafis

ja brigafujem ako sprievodca v lôžkových a ležadlových vozňoch   :naughty1: musim sa pochvaliť, že mam ozaj slušny zarobok. cca 40 litrov  :dancing: ale najhoršie su nočne, to do zošalenia furt vnoci robiť.  :03:
Som kto som a nikto na tom nič nezmení!

DeeL

Quote from: BCAA on  25.08.2006, 01:39:56
no tak nieco podobne ako vykreslil Raleon momentalne uz viac jak mesiac zijem(az na tu zenu a deti)     

a vstavam o 4:00 aby som stihol bus do roboty domov pridem o pol stvrtej   

este skocit do posilky

a o 20:00 idem spat bo by som rano nevstal a v robote zaspal

Tak toto si presne viem predstavit, ja totiz pracujem dost podobne (sice v USA)...
Rano vstavam o 5 aby som uz o 6 bol v praci a tam kosim a robim rozne ine veci na golfovom ihrisku az do takej 4 a ked pridem domov, tak som takmer zniceny... niekdy skocim k bazenu (do posilky sa mi tu akosi nechce chodit aj ked to mam tiez zadara), inokedy len knihu abo dajeke DVD pozriet a najneskor o 9pm ist spat, aby to rano nebolo veeelmo tazke vstavat, a to sa opakuje kazdy den - aj cez vikend (aj ked vtedy robim len 3 hodiny rano)

Cize este som asi takto prazdniny nestravil, aby som kazdy kazdy kazdy den vstaval uz o 5 rano...

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

vlado

uf no ja som chvilu lopatoval na stavbe od 6 do 18 a nebolo to bohvie co no krute...a robosi...ludia studujte treba titul
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

BCAA

jop

dnes som ukoncil svoju bbrigadu v strojarskej dielni

a vsetci mi hovorili            uc sa naj neskoncis jak my      taze TUKE tes sa na mna

zoli

Quote from: Gafis on  26.08.2006, 07:01:20
ja brigafujem ako sprievodca v lôžkových a ležadlových vozňoch   :naughty1: musim sa pochvaliť, že mam ozaj slušny zarobok. cca 40 litrov  :dancing: ale najhoršie su nočne, to do zošalenia furt vnoci robiť.  :03:

a to kde na slovenku ? tolko za to davaju ? ? :D

vlado

Quote from: Gafis on  26.08.2006, 07:01:20
a nemas problemy s colnikmi? lebo ja som este nedavno dost casto takto cestoval na dobolenku a rozpravali zaujimave veci
Neskúšajte na mňa ťahy!
Pokiaľ je vám život drahý!
Neskočím vám na tie triky!
Ja nechcem ísť do sanitky!

Shiro

Tak zapis je uz za nami, tak pomaly sa mozme pripravit aj na skolu  ::)

milanko

mna zapis este len caka.. zajtra rano o 8 :(
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!