• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Kto nevie programovat nech cita toto...

Started by WRC03, 12.12.2006, 01:24:43

« predchdzajce - alie »

WRC03

....zdravim vas:) :)
Ti ktori neviete vobec programovat tak sa mozte zacat tesit na C-ko. Ja som nevedel, ale zohnal som si paradnu knihu ktoru mi odporucil moj cviciaci, a mozem povedat ze je to prave pre tich ktori o tom nemaju ani sajnu. Vyborne to je napisane, takpovediac pre debilov z C-ka. Mam ju teraz na predaj, je ako cisto nova, 100% stav.
Info >> www.cpbooks.cz/K0701
Fakt ju mozem odporucat, ja som sa z nej naucil skoro vsetko, lebo na cvikach sa to vobec nedalo.
Nova stoji 380sk, takze vyvolavacia cena by bola 250sk

:bananadance: :dancing: :metal:

WRC03

DeeL

no jooo... mam pocit, ze toto forum zije hlavne pre minulorocnych prvakov teda aktualne druhakov a trocha aj tretiakov :))

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

Ing. nemtom

brix will be shat

mrkvy

Lameri sa este neokukali...  :emot-LMAO: Ale oni na to pridu, ze je lepsie si precitat o zapoctovke den predtym..  :emot-dance:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

mrkvy :zuzka: svoj vodicak :D

milanko

trochu z tretiakov.. fuj ze ta huba neboli :D :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

DeeL

tha neboli, len smedi aktualne... ale tak to som vravel preto tak, ze je pekne jasne, ze cast 2.rocnik je aktivnejsia ako 3. ;)

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

milanko

vies preco je aktivnejsia?
lebo ked sme boli my druhaci sme to tam rozbehli riadne...a teraz ked sme tretiiaci tak vam tam este supneme vzdy info ked neico vieme :D
(\__/)
(O.o )
(> < ) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination!

WRC03

dobre chlapci :) si zalozte novy thread :) ja tutazky biznis robim   :emot-LMAO:

Ing. nemtom

brix will be shat

psicho

Kto nevie programovat nech kontaktuje psicha ten za peniaze naprogramuje alebo preda vsetko .... aktualne mam na predaj svoje oblicky :D alebo vsetky typi zadani z Programovania v letnom semestry
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

mrkvy

lol, mi naprogramuj viac volneho casu... ;) :emot-LMAO:
(\__/)
(O.o )
(> < ) To understand is to be, but to be taken, requires a state of trance.......  ;)

DeeL

Quote from: mrkvy on  18.12.2006, 01:31:34
lol, mi naprogramuj viac volneho casu... ;) :emot-LMAO:
ja ti poradim ZADARA...... skus odpojit sietovy kabel na net :) ... zarucene budes mat tooolko casu (ucinok isty)

(Marcus Porcius C. Cato)
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

mrkvy

lool, vidis, to ma nenapadlo.. :D ale skusim to, i ked nefim, ako sa mi to podari vydrzat, ale tha se uvidzi...  :emot-LMAO:
(\__/)
(O.o )

anticasper

...no mne by sa taka kniha hodila.....na strednej sme programovali v Pascale (archaizmus) :))....ale C=ecko som ani nevidel..........

WRC03

No ked mas zaujem mozes ma kontaktovat na ICQ : 231-639-895

WRC03

fanusik

Je to este aktualne? Ja by som mal zaujem :emot-dance:

psicho

vsak si stahni zadarmo z netu dajaku knizku

alebo jati naprogramujem potom zadanie za dajaky kubik pikenka....ale ne zltunkeho :D :D :D
read my blog> www.codemazing.com <read my blog

connar

kto nevie programovat, je vo vecsine...
aka taste / ambient nujazz / vukow syndycate

ApokalypS

este ju mas? myslim tu knihu...
minuly rocnik som C akosi flakal a tak to potom dopadlo :)
takze sa mi mozno zide.. sam neviem
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/

roman5555

Quote from: WRC03 on  12.12.2006, 01:24:43
....zdravim vas:) :)
Ti ktori neviete vobec programovat tak sa mozte zacat tesit na C-ko. Ja som nevedel, ale zohnal som si paradnu knihu ktoru mi odporucil moj cviciaci, a mozem povedat ze je to prave pre tich ktori o tom nemaju ani sajnu. Vyborne to je napisane, takpovediac pre debilov z C-ka. Mam ju teraz na predaj, je ako cisto nova, 100% stav.
Info >> www.cpbooks.cz/K0701
Fakt ju mozem odporucat, ja som sa z nej naucil skoro vsetko, lebo na cvikach sa to vobec nedalo.
Nova stoji 380sk, takze vyvolavacia cena by bola 250sk

:bananadance: :dancing: :metal:

ja by som mal zaujem o tu knihu daj mi vediet na roman5555@azet.sk

WRC03

kniha este je, len som zabudol na tento thread trosku, ale je to este aktualne.
Ja som bol debil z programovania, a tato kniha mi pomohla, programovat neviem stale, ale chapal som aspon ze oco ide a skuska bola na prvu supu, ale hlavne je zadanie a zapocet, potom to uz ide v pohode.

takze kto bere ?

limod

zoberiem ju ,len daj wediet cim skor 218873824