• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Kto maze zlozky z FTP?

Started by Gaspacho, 27.05.2007, 20:31:00

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Gaspacho

Za posledne dni zmizli 2 zlozky z testamy z programovania...kto to ma na svedomi???

kOsTi

:trestac:

Final_Destructer

To bude urcite len nejakym NEUMYSELNYM nedopatrenim, neverim, ze niekto by nam to urobil...  :j_cool:
Wanna get destructed?

leniocka

myslite ze sa tu dakto infiltroval?   :j_cool: snad ne  :nervous:

kOsTi

no tak min. jeden profak tu je jasny... a kolko ich je naozaj ani srnka netusi...

Ing. nemtom

neverim ze ing perhac by to zmazal
brix will be shat

kOsTi

fat4l

Quote from: kOsTi on  27.05.2007, 21:01:40
no tak min. jeden profak tu je jasny... a kolko ich je naozaj ani srnka netusi...
ani srnka netusi....ze matheho vyraz..no toto..:D....

kOsTi

fat4l

tak uz som to tam hodil....nech sa vam paci.... :ropebanana:...

fat4l

Quote from: kOsTi on  27.05.2007, 21:49:19
wtf? :whacko:
to vravel jeden profak na strednej....som myslel ze to mas od neho imho.:D...

clovek57

diky fat4l, testy su uz na ftpcku :thumbs-up: este mi pls povedzte kde najdem tie odpovede od leniocky...

ppt

Quote from: clovek57 on  27.05.2007, 22:51:14
diky fat4l, testy su uz na ftpcku :thumbs-up: este mi pls povedzte kde najdem tie odpovede od leniocky...
Fatal to uploadol tu: http://leteckaposta.cz/458700002 pretoze na ftp sa to neskopirovalo spravne (asi full disk). V tom archive su aj odpovede od leniocky. Niekto ich z fora zmazal :-/ Dajake cudne veci sa tu robia-miznu prispevky, miznu subory z ftp...

clovek57

Final_Destructer

Wanna get destructed?

Gaspacho

Akoze navrhoval by so nejaku legitimaciu, kto je student a kto tu nema co robit... dohodlo by sa zopar ludi a kazdy kto by sa chcel do fora pridat (a mat pristup na ftp napr.) tak by sa osobne musel skontaktovat s niekym z fora (kto by bol povereny vedenim fora)... lebo co sa tu deje...akoze iba navrh ale sak vsetci sme z jednej skoly tak hadam by to nebol az taky problem!

Final_Destructer

dobry navrh, mas moje sympatie  :zuzka:

Wanna get destructed?

Gaspacho

kOsTi

ja som za to... aby sme sa konecne zacali UCIT! :D

Gaspacho

No dakto uz je aj nauceny 8)

kOsTi

no programovanie mam niekde... ale taka fyzika :D

Gaspacho

heh no sak toto...ale ta na fyxziku budem mat aspon 6 dni taze by som sa i mal stihat ucit.... ale ta potom elektro dam az 20 juna

Final_Destructer

no... niekto uz taku fyziku ma... :P
Wanna get destructed?

Gaspacho

heh len sa neprizna ze musi iste este na skusku aby vypocital priklady lebo mat za priklady nulu je hamba :D

Final_Destructer

Wanna get destructed?