• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

ZIM

Started by Stevo4, 16.01.2007, 17:45:38

« predchádzajúce - ïal¹ie »

puq

jedna rada aj odomna, ked neviete napiste aj otazku ktora tam neni:D oni toho vela opravuju a ani si neuvedomia ze taka otazku ste nemali, proste ked neviete par otazkok a viete nejaku z druhej skupiny napiste ju, ja som tak spravil a za vymyslenu otazku som dostal 7 bodov od toho ufona co je na fotke:D jeblina to je, taka ista glupa ako vyzera;) drzim prsty,
PS: tych 7 bodov mi velmi pomohlo,lebo mam E 57 bodov;))))

profesionale

Cawte.Chcem sa spytat ze ked pojdem do inej miestnosti pocas opravnej ci mi nieco mozu.Lebo mam byt v miestnosti P27 a tam sa nahovno pouziva tahak...a preto chcem ist do AF.Mozem mat z toho nejake problemy alebo je to jedno??

hustler

profesionale:
no ja som bol tak na analyze a jeden tak bol...akoze zjebal hop trosku Busa ale ta nexal ho pisat....

Leon

dakujeme bohu ze sme 12-23 skupina :D

hustler

leon: no len aby :)...

El Presidente

LEON, HUSTLER: no co, viete nieco? :) ..btw, 3mem palce ;)
Let's do some Van Damage!

hustler

no ja mam C  :alc: :ropebanana:

kOsTi

a ja mam vitamin C :)
:trestac:

roxan

a ja to mozem jebat... 5 otazok opisane cele z tahaku a tota pixla mi da 9b :-\ :j_angry: :pimp: :pimp:

Eghinka

no to je taq ked si tahaky nepisete sami aha!  :j_grin: ja som potrebovala 26b taq som napisala 3otazky z tahaku co som si sama krvopotne vypracovala (takmer cela kniha oskenovana na tahakoch :lol9: ) a hopla - full 30b :D meggy sa len usmiala zapisala do indexu a ideme dalej....zlata zena ruky prec!  :thumbsup:

superb

joj ta u meggy trebalo aj pisat? lebo iba pietrikova pisala, resp prepisovala ciselka aby sedeli pocty :D

will.i.am

Tak ja to mam sice za sebou ale blizi sa vam dekansky... A ako inak mam pre vas nieco :-)
Tak prvy subor je zhrnuta teoria na 10 stranach, ked sa toto naucite tak viete v podstate vsetko na skusku  :j_cheesy:
Druhy je ta teoria spracovana na tahaku, ked tak si to zvacsite na pismo 5 aby to bolo prehladnejsie, ale uz toho bude viac...
Drzim vam vsetkym palce  :j_wink:

fedexx

ownz

ppt

Quote from: ownz on  25.06.2007, 21:52:49
will.I.am a kde to je ???
Pod tym jeho prispevkom je ciara a pod tou ciarou je priloha. Ked na to kliknes, tak si ten archiv stiahnes ;)