• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Fyzika I (skuska)

Started by DeNaTuReMaN, 29.05.2007, 17:45:31

« predchdzajce - alie »

kOsTi

aj tak nam to prd pomoze... aspon teda mne... :(
:trestac:

Lastmohikan

asi tak... aj ja si myslim... treba tahaky prejst poriadne ... a jedine tak sa podari... uz ste v druhaku???? mne chybaju dva kredity... ak ste uz v druhaku tak nestresujte predsa :)

kOsTi

aaaaaa tak komu sa to chce zase prenasat? zas cela ta fraska odznova :D

Lastmohikan

oooj to mas tiez pravdu ale ze ja by som to bral tak ze mf uz... kua som sa na programko vy toto a elektriky nevysli  no i musim vsetky ostatne porobit... oj som puk programko som mohol potiahnut ale takeho puka sme mali a este analyzu som dotahoval v lete.. inac kosti to mne si posielal to programko.... :) dakovala :) ale ta...

kOsTi

ahh sak programko si mohol do..toto... sak to bolo easy :)

Lastmohikan

sak to .. ako ma sralo to ze trebalo za tym curakom behat dole styrikrat.. a ja som makal na analyzu... a na druhej strane som nemal istotu ci dostanem zapich lebo som odsral to co bolo cez moodle.... :( to uz je jedno .. buduci rok..... som zvedavi ze jak fyza... precitam tie otazky dokonca ... ale uz sa to nemienim ucit neexistuje... :( kua 2 kredity.... asle sak dajak bolo dajak bude .... 

Lastmohikan

Krati sa to.... Prajem vsetkym vela uspechov... a jak oco vravi ked idem na akciu... Neprezen to s palenkou nie je koniec sveta (a ja ze naco riskovat) :) tak sa drzte a ide o fyzu potom kazdy robme co uzname za vhodne...

JCube

kOsTi zaspal si zase? :D :D :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Gaspacho

heh jaka pohoda...tote priklady sak som sa az smial :D a teoria tiez...parada skuska bude, jak zvysok?

Havran

ta priklady pravdu mas ale teoria dost na rit podla mna bola
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

kajjo

u mna je dost na rit aj teoria aj priklady :-(

valentino

3 roky co som zistil jake davala hlavacova otazky nikdaj nedala z poslednej temy iba ked tak Grav. zrychlenie a teraz dala jak u jeblinoch az 2 otazky z tej posratej temy,ze vraj intenzita a potencial, sak isto ani na skuske to nebrala , no nemozne :hammer: :hammer: :hammer:

Sxx

valentino : serus miskoooooooo xD :hah: btw ja som pozrel na teoriu a bolo jasne.....sux

hrmill

no tak ja som vedel ze som jasny uz hned rano ked som zbadal kto dava dozor  :03: :hammer:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

hrmill

ozaj nechce sa tu niekto zbavit knihy z Fyziky 1 __ za rozumnu cenu ale nak je to kniha a nie prefotene skripta ak hej tak kontakt na hrmill@azet.sk
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

leniocka

juhuuu!! uz mam prazdniny  :ropebanana: konecne!! no priklady boli fakt ze smiesne :D sak mam aj 20 bodov za nich a z teorie 8 bodov musim mat aj keby traktory padali :D a btw. dekansky je v pondelok 2.7. cas si uz nepamatam :)

cepi

To je uz "vyssia" inteligencia 2.7 dat dekansky....
som kto som vdaka palenke

Corse

Quote from: cepi on  25.06.2007, 19:28:15

A kedy by si to chcel? pozajtra?

Gaspacho

Ozaj nepamätate si prikladove vysledky resp. co malo byt spravne? BO mne vyslo ze:

1. 6
2. 35,5
3. 0,866c
4. a.) 5x10na4
    b.)0,5 MJ    (toto neviem ci mam dobre....)

Eghinka

prve dve mas dobre treti neviem a vo stvrtom mi ta praca vysla inak...saq tam si mal ze W=p0.V0.ln(2V0/V0) ..a to mi vyslo 300aj nejake drobne :) ci ne tak? :( vzhladom na bliziace sa prazdniny by sa mohla tetuska H nad nami zlutovat kua.... :03:

Gaspacho

tretie mam potvrdene ze dobre a tota praca to neviem....ja som tam hodil integral ov V0 po V z pdV a tak mi vyslo ale asi to bude zle :thumbs-up:

cepi

Quote from: Corse on  25.06.2007, 19:55:40
Quote from: cepi on  25.06.2007, 19:28:15

A kedy by si to chcel? pozajtra?
no niekedy pred zaciatkom noveho roka
som kto som vdaka palenke

Lastmohikan

ak si zapisem viac predmetov... nemusim vsetky spravit nepovinne len aby som mal dost kreditov nie?

Pusta

ehm ako dopadol nakoniec k0sti? (teda pokial dnes bol na skuske z fyziky ak som to dobre poxopila) :lookaround:

Sooloni

a na ten dekandsky sa ako prihlasuje? treba ist na studijne alebo co? + ako ste odvodili ten moment zotrvacnosti... (btw: to ne pre mna... ja to uz mam za sebou :) ale pre kamosa  :thumbsup: )