• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Fyzika I (skuska)

Started by DeNaTuReMaN, 29.05.2007, 17:45:31

« predchdzajce - alie »

leniocka

jasne ze fungujem co by som nefungovala ;) len som sa nemala k comu vyjadrit :D

Gaspacho

Takze si sa vyjadrila k svojmu naaaajoblubenejsiemu predmetu...urcite uz nedockavo studujes skriptna na Fyziku II ty labuznik!

leniocka

nedockavo studujem skripta z fyziky I na opravak  :bananadance:

Final_Destructer

SLNECNE PRAZDNINY!!!!    :dancing:    :drink:     :metal:    :alc:     :beer1:     :hah:     :bananadance:      :emot-dance:     :ropebanana:    :thumbsup:
Wanna get destructed?

Final_Destructer

v tom najlepsom zmysle kamosi a kamosky.... :D
Wanna get destructed?

leniocka

provokujes?  :huh2: toto sa robi?  :nervous:

Gaspacho

Leeeenka ty ides na opravak??? cyyyyy parada! teda akoze..uffff nieeeeee...ale cyyyyy sa tesis?

kajjo

nevie niekto, ze ci bude z fyziky aj dekanský termin a kedy?..... to len pre pripad, keby sa nepodarilo urobit opravak

McLarenPP

Quote from: kajjo on  14.06.2007, 16:52:55
nevie niekto, ze ci bude z fyziky aj dekanskĂ˝ termin a kedy?..... to len pre pripad, keby sa nepodarilo urobit opravak

povodne mal byt v piatok 29.6, ja dufam ze sa nic nezmenilo na tom, lebo aj ja sa nanho spolieham :)

puq

na vasom mieste by som sa radsej ucil ako sa pytal na dekanak, ved predsa mate tolko casu este...:)

leniocka

Quote from: Gaspacho on  14.06.2007, 16:00:01
Leeeenka ty ides na opravak??? cyyyyy parada! teda akoze..uffff nieeeeee...ale cyyyyy sa tesis?

no jasne ze idem ;) sak kto by nesiel :D a ta sak ja som vam tu aj pisala, ze ste mi neverili, ze to neviem a som ani nespravila :) ale ta teraz ked to nedam ta jej daco spravim :D

Gaspacho

Quote from: leniocka on  14.06.2007, 17:40:42
Quote from: Gaspacho on  14.06.2007, 16:00:01

no jasne ze idem ;) sak kto by nesiel :D a ta sak ja som vam tu aj pisala, ze ste mi neverili, ze to neviem a som ani nespravila :) ale ta teraz ked to nedam ta jej daco spravim :D

No toto...cscscscs kto by toto bol povedal....neuci sa to na fyziku a este je to aj agresivne!!!!

leniocka

este dneska preratam priklady z tepla a uz viem secky priklady  :j_cool:

BossZ

cafte,

z teorie bude tych 53 alebo tych 120 otazok ??? ? Dufam ze to prve, bo inac zasnem.  :462:

dikes
<iframe style="width:300px;height:600px;padding:0;margin: -300px 0px 0px 0px;border:0;" marginwidth="0" marginheight="0" hspace="0" vspace="0" frameborder="0" scrolling="no" src="http://www.androidroka.sk/wp-content/themes/androidRoku/iframe.php?invite=52633e266001a22a5eb0166ee736bc68"></iframe>

wlade

ja som mal minuloy rok tych 120
I'm not normal, but paranormal abnormal...
Full series: X-Files & Masters Of Horror :D

HC Košice 4ever (B17-4-1) :buttrock:

Dawn of the FEI:
When there's no more room in FEI, the dead students will walk the earth...

leniocka

ta podla mna tiez bude z tych 120  :emot-dance:

Gaspacho

to de sa daju najst tote otazky?

Sooloni

na ftp sa povaluju... ale sak ty skusku mas ne?  :emot-shakehead:

roman5555

a kde presne na ftp ,neviem ich najst

Gaspacho

Quote from: Sooloni on  17.06.2007, 15:04:20
na ftp sa povaluju... ale sak ty skusku mas ne?  :emot-shakehead:

jaaaaaa??? z fyzikyyyy??? heeeeeej???? optimista si :D

neonfish

tak co drtite sa drtite ..ja som saa vcera zacal ..ake rady by ste mi dali vy co ste uz absolvovali pripravu aj skusku ale ste neuspeli alebo aj uspeli?

kOsTi

ja zacnem asi zajtra... netreba to prehanat :)
:trestac:

Gaspacho

ta ja mam este elektro opravny taze fyzika je este daleko...Kosti jak na to ides? bude to tentoraz viac jak 19 prejdenych stran? :D

JCube

Quote from: kOsTi on  18.06.2007, 22:40:33
ja zacnem asi zajtra... netreba to prehanat :)

to zajtra plati na kazdy den? :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

jj... ale pre istotu je tam aj "asi" ;)
:trestac: