• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Fyzika I (skuska)

Started by DeNaTuReMaN, 29.05.2007, 17:45:31

« predchdzajce - alie »

Padres

Hej sraci, je tu dakto v takej situacii jak ja? :) (pre tych co nevideli kuk vyssie :) )

JCube

ked nemas zapocet nemozes ist na skusku...len tolko...takze ak nemas zapocet tak si to zapises znova buduci akademicky rok..
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

tak tak bez zapoctu uz ani psi nemnaukaju...
:trestac:

Gaspacho

JJ pridavam sa: Hepy meniny tu ju, heppy meniny tu ju, hepy meniny tuuuu juuuuuuu!!!

kOsTi

ja nemam meniny... ani chanuku... tak co robis moe?

puq

som zvedavy ci aj mne budete tak blahozelat k meninam:PPPP alebo to len holkam???:PPP

Padres

Ale na IS mam zapocet...

JCube

? kolko bodov tam mas?

puq

a mas aj skutocne zapocet????? alebo len chyba sa stala???

Padres

kOsTi

nerobil si opravnu pisomku abo co?

kOsTi

puq

ked tak mas:D ta si mal byt dnes na skuske:)))) smola no ked si nebo

JCube

tak plati to co je v IS...ked tam mas napisane ze zapocitane a pocet bodov tak zapocet mas...a mal si byt dneska na skuske ked mas s hlavacovou

Gaspacho

Co to davaju zapocty zadarmo???
Keby tak i skusku... :/

puq

sak dnes boli take otazky jak keby davali zadarmo skusku:))))

Padres

Nene nemal som byt dnes, ja som z tych co maju vo stvrtok :) nebol som v prvej linii :)

puq

jaaaaaaaaaaj, ta sa uc na stvrtok:) drzim prsty

JCube

tak mas vo stvrtok... :P

Havran

akoze tie teoreticke otazky boli dost v poho, keby ze sa neucim 1,5 dna ale take 4 tak neni problem, ale zase uvidime jak to budu opravovat
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

puq

co mi hovoril spoluzia na predtermine co bol, ze hlavacova nebola az taka brutus, ze stahovala body ale ked si zabudol dolezite veci:) tak som zvedavy, ale ide a o to kedy bude tvoju pisomku opravovat:) ci ked bude najebana alebo ked bude uspokojena a stastna:DDDD

Gaspacho

Ona je schopna aj z otazky na plny pocet ti ukazat ze v skutocnosti ti vsetko podstatne chyba.... stara zakomplexovana pyrana

Sooloni

DeeL

a ako myslis, ze keby uplne nevedela vysvetlit tak by bola na skole tak dlho? ja neviem ale z prednasok sa aj dalo pochopit keby sa mi bolo chcelo pocuvat... kazdy ma skusenost a nikto neni dokonaly... kiez by vedel kazdy vsetko posudzovat objektivne :) (teda sa to tyka aj jej ;) )

Múdri sa naučia od hlupákov viac, ako sa hlúpi poučia z príkladu múdrych.
(Marcus Porcius C. Cato)
It's not that I'm so smart, it's just that I stay with problems longer.
(Albert Einstein)

Hi yourself ;)

ApokalypS

ze chodil na prednasky :D si robis srandu emka?
ved my sme tiez nechodili na prednasky, aspon ja nie... po prvej, ci druhej nas to hned preslo

a to, ze odide bude pre nas asi uz hovno platne :)
aspon dufam, ak spravim vo stvrtok fyzu1 a neskor fyzu2 :P
80% mozgu človeka tvorí kvapalina, v mojom prípade brzdová..

CHCEM S5 :zuzka: STARY IS :zuzka: !!!!
http://www.tu-ke.com/forum/o-nicom/otvoreny-list-vedeniu-firmy-dupress-(dodavatel-mais)/