• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Fyzika I (skuska)

Started by DeNaTuReMaN, 29.05.2007, 17:45:31

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Gaspacho

Taze kmity vseobecne iba tak prechadzate hej? bo mna akurat teraz cakaju ta rozmyslam ze sa nucim vzorce a dajake lahsie odvodzovacky...keby som nevedel na skuske sa vyhovorim na vas :-)

kOsTi

no nic ludia... dnes idem prvy krat otvorit skripta... ;)
:trestac:

Gaspacho

Ta to je sranda potom a som si myslel ze som na tom este zle....drzim palce nech ti to ide od ruky! ;-)

puq

no neprijemne no:) nexcel by som stravit cely vikend z fyzikou:) ja sa dnes poucim este 3-4 hodky a mne an dnes padla:)

Gaspacho

na kmity bola jedna otazka? Dajaka vseobecna abo daco konkretnejsie?

kOsTi

este stale som to neotvoril...

Gaspacho

ani ja ale uz mam zosit na stole...sa dajak neviem odtrhnut...ale musim ono ma to dotlaci...svedomie

Gaspacho

Inac ktosi mi vravel ze priklady boli take jak na seminary...pravda nepravda?

kOsTi

Gaspacho

leniocka

Quote from: Gaspacho on  02.06.2007, 20:26:58
Inac ktosi mi vravel ze priklady boli take jak na seminary...pravda nepravda?

mala by to byt pravda bo na prednaske vravela ze priklady budu len zo zbierky dajake :)

Sooloni

"len" zo zbierky dajake ... lol

DeNaTuReMaN

heh no este kosti nie je sam co este nic neotvoril, inak nevie niekto termin opravnej skusky ?
V nedelu na obed budu krky

Stalker

Quote from: DeNaTuReMaN on  02.06.2007, 21:00:53
heh no este kosti nie je sam co este nic neotvoril, inak nevie niekto termin opravnej skusky ?

kua 25.6.
ASOT

kOsTi

nevadi... uvidime sa tam ;)

leniocka

Quote from: Sooloni on  02.06.2007, 20:57:50
"len" zo zbierky dajake ... lol

tak povedala hlavacova :D skoda ze som nechodila na seminar :( bo priklady sa nestiham ucit... to len pridem vyskusat :D a ked sa nedoucim teoriu ta tu tiez :D

Gaspacho

Lenka!!! take tu veci od teba clovek pocuje...sak ty uz si mala mat tri razy preopakovane a ne...hyyyyy tak mi buras moje predstavy o tebe ze jake usilovne dievca sikovne!!!!

puq

aach jezis:) kolko takych ludi som ja zazil v zivote:) ja nic neviem, nic som sa neucil(a) a podobne a nakoniec 1 jak bic:) ja milujem takch ludi :DDD by som ich az strielal od lasky:)

Quote from: eminkaa on  02.06.2007, 22:10:23
aaaaale, ty jej veris?
my mame mishelu v druhom rocniku, sa tiez vzrusovala, ze ona sa nic nestiha ucit a ze sa prvykrat v zivote opije, ked z PT bude ina znamka ako FX a napokon mala A :ohmigod:

kOsTi

ja fakt nic neviem a bude FX :D

puq

otazocka co presve dava hlavacova z termodynamiky??? lebo dost vela z toho si totalne picoviny:) akurat z toho si asi zapamatam len 1. a 2. TZ a nic viac:)

Gaspacho

no to by zaujimalo aj mna...inac od jedneho usilovneho studenta mam zosti a on ma pri kmitoch napisane ze treba vediet na skusku:  mech kmity (co to je), netlmene (rovnica, konstanty, riesenie), energie (daco so zachovanim), skladanie kmitov a vynucujuca sila...neviem ci to nahodou neni uplne vsetko ale mozno ne ta hor sa na to

Final_Destructer

Quote from: Gaspacho on  02.06.2007, 22:44:34
no to by zaujimalo aj mna...inac od jedneho usilovneho studenta mam zosti a on ma pri kmitoch napisane ze treba vediet na skusku:  mech kmity (co to je), netlmene (rovnica, konstanty, riesenie), energie (daco so zachovanim), skladanie kmitov a vynucujuca sila...neviem ci to nahodou neni uplne vsetko ale mozno ne ta hor sa na to

no ta len zeby si z teba toten chren nerobil srandu...  :dancing:
Wanna get destructed?

Gaspacho

radsej by si ju nemal robit ked chce este aspon raz v zivote vidiet svoje cvika z matiky :D

Final_Destructer

dobre, poviem mu... ale tie cvika potom cim skorej, bo uz je na nich poriadne nadrzany...      :emot-prettywink:
Wanna get destructed?

Gaspacho

Ta som ti pisal na skajpa naj one...vezmes od katky bo asi ostali doma u mna a neviem ci idem vof pondelok...o cvika sa i tak neboj to zozenieme ;-)