• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

Fyzika I (skuska)

Started by DeNaTuReMaN, 29.05.2007, 17:45:31

« predchádzajúce - ïal¹ie »

glassworker

Vsetkym drzim palce v pondelok na skuske :bannana_guitar: :buttrock:

glassworker

puq

heh:P take nepomoze teraz. potom ked bude opravovat, vtedy take zapraj mi,  :462:

glassworker

radsej skor,ako neskoro :)

puq

ta ked kus ta hej a ked ne ta mozno  :p:

Gaspacho

No ta co povedzte jak ste na tom? Ja som dosiel zatial po potencialnu energiu ale idem dalej az po kmitanie a na dneska toho bude dost...pocitate i priklady? Bo udajne dakoho zdzubala za to ze nemal priklady (Final-Destructer) :p

glassworker

Quote from: Gaspacho on  31.05.2007, 05:42:43
No ta co povedzte jak ste na tom? Ja som dosiel zatial po potencialnu energiu ale idem dalej az po kmitanie a na dneska toho bude dost...pocitate i priklady? Bo udajne dakoho zdzubala za to ze nemal priklady (Final-Destructer) :p
ku prikladom som sa zatial nedostal,ale planujem,ak ostane cas:D

puq

presne tak, priklady nesu problem ked prebehnes teoriu:) ved vlastne vsetky vzorce budes vediet ne?:)
a ja som dosiel presne tak kam aj ty

Gaspacho

A oplati sa koli tym 20 bodom...to uz mohli dat rovno iba teoriu a bol by pokoj...

puq

ta oplati:) kebyze chytim 20 bodov za priklady, teoriu dokopem aj keby som nexcel

glassworker

keby ze za priklady 20 ta uz len 6 bodov z teorie a je skuska :)))).....ale neverim ze bude 20 z prikladov :D

puq

ja idem do hladiny alfa, a zajtra opat od rana len a len a len sa snazit ze sa mi xce ucit:)))

Gaspacho

Ta jasne bolo by pekne dostat 20 za priklady ale ta...to budu vsetky? komplet abo iba po dajaku kapitolu?

glassworker

Quote from: Gaspacho on  31.05.2007, 05:57:23
Ta jasne bolo by pekne dostat 20 za priklady ale ta...to budu vsetky? komplet abo iba po dajaku kapitolu?
to nikto nevie :D

puq

ta ale ee vie to ta HP(hlavna pica) ;)
a najskor nebudu len od 1-4 ale az do 7:)

glassworker

heh to dost na picu.....

JCube

ja na priklady seriem...naucim teoriu a prikaldy dajak zbucham... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

glassworker

Quote from: JCube on  31.05.2007, 06:00:34
ja na priklady seriem...naucim teoriu a prikaldy dajak zbucham... :D
heh veris si ...good !!!

Gaspacho

Moja rec... ale desi som videl take tahaky de boli nasrate priklady aj s rieseniami...nevie o tom dachto daco?

glassworker

heh....skus pozriet na ftpcku tam zvyknu byt tahaky

Gaspacho

Dik pohladam! inac este dobre se s nou nesu ustne skusky bo to by som jej tam caroval

glassworker

Quote from: Gaspacho on  31.05.2007, 06:05:09
Dik pohladam! inac este dobre se s nou nesu ustne skusky bo to by som jej tam caroval
nestras,to by asi nikto nespravil :D................... iedm off caw

JCube

jak by ne...tam by som take fyzikalne zakony odvadzal... :D by sa zrobil zapis do skusky a by som to poslal do casopisu science... :D nobelofka ista... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

puq

a ne do casopicu zornicka????:PPP tam by si mal vacsi uspech  :j_grin:

Gaspacho

Do Zornicky ne, by ovplyvnoval mlade mozgy aby prisli na TUKE a tak by si mal na fore trilion JCube-ov