• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

Fyzika I (skuska)

Started by DeNaTuReMaN, 29.05.2007, 17:45:31

« predchdzajce - alie »

Gaspacho

jaky je vas nazor na to ze neda take iste otazky ako na predtermine...to by dost pomohlo :/

Dragon

no teraz by sa tu hodil nejaky druhacik co dal aj predtermin aj skusku aj opravny termin :D...mame vela otazok a ziadnu odpoved..:D
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice 

hrmill

no neviem ci by to mne pomohlo ked som este iba dneska otvoril skripta ___ ja sa tam idem iba kuknut a to je tak vsetko bo pochybujem ze sa to stiham vsetko naucit
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

elektrikar

Na predtermine boli priklady : 1.8, 4.9, 5.7, 6.7  :whacko:

Gaspacho

O prikladi mi ani tak nejde.... na tie velmi nespolieham...len keby sme vylucili tu teoriu co mali oni tak to by pomohlo

Sooloni

nehadzme flintu do zita...  :D
co ak budu na skuske tie iste otazky co na predtermine? hmm.. mozno nie mozno ano, kazdopadne by sa zislo keby nekto hodil na forum vypracovanie... hlavne tie grafy pretoze v skriptach asi nie su (?)
taze otazky:

1. odvodit a zapisat a nakreslit casovu zavislost rychlosti a drahy kruznicoveho pohybu, ked zrychlenie je konst.   za osem body
2. odvodit vztah pre zavislost prace a kinetickej energie, popisat slovne                                                        za osem body
3. napisat vetu o hybnost sustavy, slovne okomentovat, napisat aky zakon z toho vyplyva a kedy funguje         sest body
4. elektricka kmita v tlmenom kmitani, vyjadrite vychylku + popiste veliciny vo vztahu + zapiste sily na nu posobiace
5. dva postulaty specialnej relativity a zavislost medzi klasickou a relativnou mechanikou                                   5 body
6. kineticku energiu zo spec. teorie plynov a odvodit vztah pre vnutornu enegiu pre 1 mol dvojatomoveho plynu     body
7. 1. termodyn. zakon + vysvetlit a vypocitat pracu ked nastane zmena objemu plynu                                       7 body
8. urcit tiazove zrychlenie na povrchu Zeme a vo vyske h nad povrchom, ked pozname polomer Zeme a jej hmotnost  4 body

+ priklady: 1.8, 4.9, 5.7, 6.7

kto ma riesenie...(najma posledne 4 lebo tam so sa este v skriptach nedostal...:D)

kOsTi

Quote from: elektrikar on  03.06.2007, 15:37:30
Na predtermine boli priklady : 1.8, 4.9, 5.7, 6.7  :whacko:

kkti... a kde su priklady z 2 3 ha??? :D
:trestac:

Dragon

no neviem ale myslim ze aspon 2 otazky da take iste ako na predtermine... ved tam dala vpodstate to hlavne co sme prebrali...
lol priklady su super...:D zo sevcovicom sme preratali 3 kapitoly...pan boh zaplat aspon za 5 bodov ... :emot-dance:
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice 

kOsTi

kto si mysli ze zvladne pisat dve pisomky naraz nech si sadne ku mne pls :)

ender

ono z tych jednotlivych kapitol co su na ftpcku sa da pekne ucit. len skoda ze tam nie su aj grafy. mozno by sa ich dalo odvodit, ved priebeh funkcie sme mali minuly semester..

puq

bozeco tolko s tymi grafmi sa trapite, sak po vacsina zavislosti sulen priamky, nic viac

danielmi

... a bobor ho potom balil do folie....... :h_azn:
... pohoda klidek a perhacek....
(na to som prisiel v 1.New.zakone)
Subject: how women communicate with computer

Login: yes
Password: i dont have one
password is incorrect...

Login: yes
Password: incorrect

Gaspacho

Quote from: puq on  03.06.2007, 18:10:08
bozeco tolko s tymi grafmi sa trapite, sak po vacsina zavislosti sulen priamky, nic viac

Suhlasim grafy nesu probelm ale daktore odvodzovacky mozu byt dzive... ja mam napriklad mierny misung z casti , ktora obsahuje moment sily, moment hybnosti, hybnost az po kmity...tam je to dost o nicom...no nic idem na specialnu teoriu relativity..drzim palce vsetkym. Dovi

kOsTi

ja som skoncil na str 19 a mfp... dovi

puq

heh:) tosatym chvalis??:PP alebo nariekas??:D

Quote from: kOsTi on  03.06.2007, 21:53:23
ja som skoncil na str 19 a mfp... dovi

Sooloni

SURNEEE! je hlavacova zatazena na ANCUG??? bo mne sa zajtra nexce do KE trepat v sacku :D :D :D ta piste ze co a jak...  :bananawrite:

DeNaTuReMaN

Aj ja sa idem pochvalit ze som na 3 tej strane pri tangencialnom zrychleni :) a tak to vyzera ze dojdem az na 25 ale nie stranu .. ale 25 juna :)
V nedelu na obed budu krky

kOsTi

Sooloni

SURNEEE! je hlavacova zatazena na ANCUG??? bo mne sa zajtra nexce do KE trepat v sacku :D :D :D ta piste ze co a jak...  :bananawrite:

kOsTi

najlepsie ked prides v plavkach

nebel

be ona na skuske ani neje len chodi obcumovat a zbera tahaky... ked pozbiera aspon 5 ide do druhej miestnosti de sa skusa
a vyhodnotenie je na druhy den vacsinou ked ne neskor..taze ja nebol v anzugu pred rokom

puq

na druhy den az vyhodnotenie???? aj ked o 7:30 je skuska???? potom aky to ma vyznam?

Sooloni

ok, dik nebel  :thumbsup:  (taze zajtra pridem v plavkach  :bananadance:)

leniocka

Quote from: puq on  03.06.2007, 22:42:09
na druhy den az vyhodnotenie???? aj ked o 7:30 je skuska???? potom aky to ma vyznam?

asi aby hlavacova mohla kuknut osobne na secky pisomky  :emot-dance:

kOsTi

ja to mam vyhodnotene uz teraz