• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ELE I

Started by workers06, 27.01.2007, 20:16:05

« predchdzajce - alie »

workers06

Pondelok bude skuska z Ele.pre tych co nepisali prvu z dovodu neziskania zapoctu ....
Nemate nietko priklady ake boli na prvom termine? (ci uz prefotene,opisane ..)atd vsetko co mi a ostatnym moze pomost. DIKI

neonfish

tiez sa pripajam k "ziadosti"nema niekto konktretne priklady ake boli na prvom termine?

hustler

fuuu tak to si uz velmi nepamatam...ale nebolo to az take tazke...treba vediet setko :)...ale schemy su lahke.nie ze taqe ze ani nepohnes :)

ppt

hustler: bojim toho, ze budu tazke schemy.. Lebo v tych pdf-kach, co su na stranke katedry, tak su niektore (ak nie vacsina) takych schem, ze neviem vytvorit ani strom grafu :( . Boli take na skuske?

(bo boli napr. tak debilne rozlozene tote uzly, ze som nevedel, jak sa to ma robit napr. MUN, kedze sa nedal spravit strom do referencneho uzla :-(

kOsTi

ludia bola metoda rezovych napati? lebo to je asi najvacsia picovina aku som kedy videl... a ani nam to ten judas Dudas nevysvetlil poriadne (na cvikach myslim... prednasky nenavstevujem :P )
:trestac:

JCube

v mojom teste nebola... za kondezatory bol bod to by som sa tiez neucil a za magneticke obvody taktiez..
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

hustler

no ak dobre pamatam neboli ze urcte rezovymi....mohol si si vybrat ze cim.a schemy podla mna boli v pohode....ale neviem no elektriku som uz mal aj na strednej takze tak...:).ale podla mna je ele lahsie ako nejaqa matika alebo ZIM

limod

hustler to moze powedat len clowek ktory uz ma zaklady z ele   :baaa: .. ja som v ziwote nemal ele ani zim a zimko je urcite lahsie sa naucit nejake poucky ako ele po milu jarmilu veci kde sa da doyebat  :police: .. akurat na zimku sa treba ucit kokotiny riadne  :whacko: , hlavne ak poxopis princip no kazdy ti na to naserie lebo ty musis byt ako recitator , od slova do slova odrecitowat na papier latku aby ti tam suply nejaqe body ... radsej by som pisal 5 zapoctow z zim ako jednu skusku  :03:

hustler

limod: no ja mam zaklady z ele a z prveho zapoctu co som sa neucil som mal 3,5 boda :D...no pre kazdeho je inac...ja sa radsej naucim ako sa pocitaju priklady ako recitovat nejaqu blbu definicu.ako ty hovoris ze aspon keby to stacilo poxopit ale oni to xcu odrecitovat :(

Ing.Veduci

Kua chlapi, neserte sa... o rok si aj vy budete moct dat take foto ako ja ked budete mat ele1 a ele2
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

ppt

Quote from: Veduci on  10.02.2007, 03:07:58
Kua chlapi, neserte sa... o rok si aj vy budete moct dat take foto ako ja ked budete mat ele1 a ele2
Hehe caf Veduci. :D Ja ta poznam (a teraz nemam na mysli ten tvoj avatar)  :bananadance:

Ing.Veduci

Quote from: ppt on  10.02.2007, 19:07:55
Quote from: Veduci on  10.02.2007, 03:07:58
Hehe caf Veduci. :D Ja ta poznam (a teraz nemam na mysli ten tvoj avatar)  :bananadance:

ja som toho uja tiez kedysi poznal, ale teraz ked mam po ele1 aj ele2 si uz akosi nemozem spomenut, kto to vlastne je...??? :)
Co bolo, to bolo. Terazky som Ing.Veduci
Predpokladám, že väčšina z vás má doma počítač. Buď to, alebo ste si túto stránku vycucali z vredu na nohe.

ppt

Tha ja ho len tak tento semester ocami prebehol, ked mi zapisoval znamku do indexu. Mam na neho pekne spomienky. :D

Eghinka

omg az teraz som sa tu konecne dostala....to co bolo za pisomku??  :sneaky2: btw neviete ci sa da zapisat ele1 uz teraz v lete alebo az v druhaku lebo jedni vravia jedno druhi druhe a clovek je zmateny  :hammer:

Leon

na ele som sa nepripravil vobec, ani pismenko som sa nenaucil a mam to :p, zlata dobra SPSE :p

btw Eghinka : az na dalsi rok :p

Eghinka

..no to si ma teda nepotesil....ludia neobetuje sa niekto a nepojde to urobit za mna? :D

kOsTi

jasne... staci sa aspon trosku na teba podobat... daj foto :D
:trestac: