• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

ELE 2-skuska

Started by fat4l, 18.05.2007, 22:51:57

« predchdzajce - alie »

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

kOsTi

Quote from: JCube on  24.05.2007, 02:01:39

ono staci len obcas trosku chciet

ale ja nechceeeeeem!!!!
:trestac:

JCube

si sa nemal na zajtra prihlasovat....:D

kOsTi

ticho! bude Acko jak oci! :D (aj ked sa uz neda... ale ja urcite ziskam nejake bonusove body)

JCube

dufam ze aspon ako dinosaurie oci... :P

Matolator

Podla mna nam aj tak ROZBIJU OCI;)

JCube

samozrejme ved sme na fakulte kera nam nakope rite a rozbije oci....ked ne fakulta tak to spravi kapela kera tu studuje...teda jej cast... :D

paly-sk

Ked sa chcete zasmiat z pana dudasa, tak klikajte sem http://www.carmex-kiss.de/index.php?meintanz=527844028053. Je to proste pecka  :thumbsup:

JCube

Quote from: paly-sk on  24.05.2007, 15:16:43
Ked sa chcete zasmiat z pana dudasa, tak klikajte sem http://www.carmex-kiss.de/index.php?meintanz=527844028053. Je to proste pecka  :thumbsup:

loooool...  :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-LMAO: :emot-shakehead:

tak elektro za nami...B

hrmill

Quote from: paly-sk on  24.05.2007, 15:16:43
To nieje pecka to je bombové  :emot-dance: :bananadance: :j_laugh:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

JCube

9 uloh z toho asi pat malo podulohy...z merani som mal statisticky rozptyl - vzorec a co je korekcia, potom jedna uloha na neharmonicke, jedna na dlhe vedenia, jedna na hviezdu jedna na trojuholnik, dva prechodne deje, potom impulz a dalej nepamatam... :D

Gaspacho

Ktoskaj si tam zapisoval one sablony co tam ona mala? neviete ci zvyknu davat na opravak toto iste? Inac z merania som ja mal ze wattmeter ma rozsah 5 A a 120 V a ma 150 dielikov. Aku hodnotu ma vykon ak sa to vychili o 100 dielikov (400 spravna odpoved) a druha bola akym symbolom sa oznacuje feromagenticky meraci pristroj (asi)...piste este co ste mali bo ma porazi...elektro moj osudovy predmet

kOsTi

Quote from: Gaspacho on  24.05.2007, 17:35:41
wattmeter ma rozsah 5 A a 120 V a ma 150 dielikov. Aku hodnotu ma vykon ak sa to vychili o 100 dielikov (400 spravna odpoved)

ee... 266,66

JCube

omg si si isty ze 400? :D

Gaspacho

max rozsah - 600, 100 dielikov zo 150 to su 2/3. 2/3 krat 600 je 400. Bola to spravna odpoved.

P.S: nemozes zobrat len tak surovo ze 0,033333 krat 80 lebo tam nemas zaratany cos ci sin uhlov... Inac moznost 266 ani nebola

kOsTi

jake 600? to si vtedy nic tke nehovoril... tam si pisal ze 150

JCube

potom som rad ze som to nemal... :D

kOsTi

ked max rozsah je 600? co je tych 150 potom?

Gaspacho

Quote from: kOsTi on  24.05.2007, 17:51:48
jake 600? to si vtedy nic tke nehovoril... tam si pisal ze 150

Pozri sa: P=U.I...cize max co na tom wattmetry odmeras je U.I co je 120x5=600. 150 dielikov je rozszah stupnice...citaj pozornejsie

kOsTi

jaj tak... hm no uz aspon viem ako sa to pocita... thx

Gaspacho

np...ja som tiez najprv hrdinne dosiel k vysledku 266 ale ta moznosti boli 200, 400, 600 a 800 ...dzive ulohy inak...strach hroza...aspon pre mna.

kOsTi

dlhe vedenia ste mali jake? nakratko, naprazdno ci prisposobene?

JCube

naprazdno tusim som mal ja

fat4l

tak konecne to mam za sebou.......uz by som to nechcel zazit znova.....tak papa ele..:D:D....

Gaspacho

hmmm jaka kategorizacia dlhych vedeni...ja som si tipol...a jedno z 2 som mal dobre :-)