• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre Å¡tudentov Technickej Univerzity v KoÅ¡iciach.

ELE 2-skuska

Started by fat4l, 18.05.2007, 22:51:57

« predchádzajúce - ïal¹ie »

puq

jeeeeeeeej, pekne pstros:PPPP a i tak neviem na co si narazal ;)

nighthunter

nevadiiiiiiiiiiiiiiiiii :metal:
10 veci ktore na PC nenavidim
1. MAIS 2. Vista 3. Office 07 4. ICQ 5 Internet Explorer 6 WMP 7 BSOD 8.......(prijimam napady)

puq

ta mne urcite nie  :smokin:

puq

heh:) elektrikari sa momentalne potia, a cakaju na vysledky tak drzme prsty:))

Final_Destructer

Puq, o chvilu sa dopotim...
Wanna get destructed?

puq

a co tak dlho?:) neopravovali vam to hned?

Corse

Su tam dost velke rady... :-[

puq

heh, neprijemne no...:)

leniocka

no ludia... mam veget  :dancing: dokonca za B :P a to u dudyho  :emot-dance: kukal mi aj do pisomky ale nenasiel tam nic cim by mi znizil body  :emot-shakehead:

JCube

sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Gaspacho

Lenksa supa gratulujem! K tomu dudymu: a ze nepouzil taktiku, ked nemozes strhnut body tak vsetko skrtni a zdovodni to po anglicky?

leniocka

jak mi zapisoval povedal: "celkom pekne... na dievca" :D nemozem z neho :P a este sa ma spytal na jaku skolu som chodila :D uz som sa bala ze mi nezapise ked som mu povedala ze gymnazium  :p: ale kukal mi normalne do pisomky ze ci by dade nemohol body strhnut :P

ps. dakujem za gratulacie :P

puq

a mali ste nove testy???? alebo tie nase zpredtyzdna?

leniocka

no najskor sa vravelo ze su to tie potom ze nie... ja osobne som mala otazku z merani o ktorej som nepocula :) mala som daco ze na ktory pristroj najmenej vplyva frekvencia abo take daco a potom dajaky vzorec X/a spravna odpoved je C :P no a boli oranzove a zelene testy a v rovnakej farbe boli niektore ulohy rovnake lebo su 2 strany vytlacene taze to pomiesali :)

puq

heh. super, ale i tak som z toho zeleno-oranzovy jelen :DDD

leniocka

dneska som pocula ze maju zelene, zlte a oranzove testy a kazda farba ma 3 verzie :)

JCube

3 verzie podla mna sablonky nechali len pomenili testy... :D

leniocka

jak pomenili testy?

JCube

nove otazky premiesanie odpovede...whatever...

leniocka

ale inak... tie otazky boli jak v tych testoch co boli na stranke katedry len s pomenenymi hodnotami daktorymi taze priklady sa v pohodke dali... ale merania.. no ine boli... ale daktori dostali aj take otazky co sa tu pisalo :P

puq

sak jasnacka:) lahke to bolo nie?:)

leniocka

viem ze sa hovori ze po bitke je kazdy general ale fakt to nebolo tazke :) ja som si ratala tie testy co boli na stranke katedry a v pohodicke som to zvladla :)

Apple

Hejj no skuska z ete... :) taak ja som mal uuuplne ine otazky na merania ako sa tu pisalo a pise....a ak niekomu pomoze tak moje boli : Magnetoelektricky voltmeter s usmernovacom meria aku hodnotu napatia aa spravna odpoved je ze STREDNU .....su moznosti nejake ze efektivna, maximalna aaa este neviem co  :c_afro:....noo a druha ze aky je vzorec pre vzdusnu cievku... aaa to je 1/omega krat odmocnina zo Z na druhu a R na druhu...co predstavuje rozdiel jednosmernej a striedavej casti...potom som mal dlhe vedenia otazocku a ako ked sa naucite tie easy vzorce  :hammer: ta nem problema ,mal som na kratko zapojenie a vyratat trebalo I2 a Z1, ale koeficient vlnenia bol zadany iba ako imaginarna cast kedy sa potom sinh(gama*l)=jsin(gama*l) ...a pre cosh(gama*l)=cos(gama*l) ....cize lidicky ked sa mi pamat rozpamata po opojeni skuskovom taaak napisem este otazocky boo ja mam dobru pamat a pamatam si i nejake zadania-obvodove  :ropebanana:

Gaspacho

Dikes za to co si zatial napisal, uz mam poznacene ;)

Final_Destructer

:DDDD    mozem si fuuuuukaaaaaat, joooooooo!!!!   Uz to mam na stehne!!!   Dudash no more!!!  :DDD
Wanna get destructed?