• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

DM I

Started by Eghinka, 11.05.2007, 17:10:56

« predchdzajce - alie »

Indian

ja si nie som isty, ale ja som napisal, ze to nie je pole, lebo matica Mn (stvorcova) nema trivialne delitele nuly, teda nie je obor integrity, teda ani pole. ale to je len vyplod mojej chorej hlavy, netusim ci je na tom nieco pravdy :D

kOsTi

k bolo 4 aj 2 aj 6 kamo :)
:trestac:

Sooloni

no a tu je ten problem... ja som tiez nevedel zo zadania ci treba najst jedno k take pre ktore plati ze je to grafova postupnost... alebo vsetky (kedze mozne boli 2,4,6,8) taze najprv som spravil pre 2... a potom pre este jedno a dve mi vysli ze nesu :D

Sooloni

no nic z vas idem spat... lebo dospavam DM  :emot-sleepyhead:

kOsTi

mne vyslo ze je vsetko okrem 8

fat4l

to ti nemohlo vyjst.....ked by si spravil graf pre ine k ako 4 tak by ti vysiel nesuvysly graf....jasom to k pocital z grafiu..najprv som ho spravil....tak preto to vravim..:)....cisla boli 8,7,5,4,4,3,2,1,k....

kOsTi

a kto povedal ze to nemoze byt nesuvisly graf?  aj nesuvisly graf = graf  :emot-prettywink:

fat4l

hmm..tak to ma nenapadlo...zeby kceli aj nesuvisly....no to som ale zvedavy..:D....

kOsTi

napr pre 6

876544321
_65433210
__4322100
___211000
____00000

alebo zle hmm?

fat4l

njn kua....tak teraz ma to stve.....:(......koli takej blbosti ja pridem o body.... :ohmigod:

takze B je v nedohladneeee..... :nervous:...

Indian

no nebolo tam napisane, ze musi ten graf byt sivisly, bolo tam akurat, ze pre ake k je ta postupnost grafova, pokial si dobre pamatam.

Gaspacho

Heh ale akoze tote prve priklady ta to boli nacisto odveci... A hlavne toto pole do rici...sa treba predzigat cez vsetky obory, okruhy ta radsej som sa na to vysral...

Sooloni

no ja som pri matici vynechal jednu cast... tu kde trebalo overovat ci je * distributivne vzhladom na +.. alebo co.. proste som napisal ze je a isiel som dalej  :ropebanana:

puq

sak jebte na to uz more, mame po tom, skoro vsetci budeme mat skusku, tak naco sajebat s nejakym prikladom ked aj tak nic na tom nezmenite???

Gaspacho

Tak skoncil sa zivotny cyklus temy...je po skuske...tema je mrtva... jak z dokumentu Animal Planet

puq

heh, nezufaj, pockaj si pokial zverenia vysledky, potom to ozije;)

kOsTi

co myslite, kedy budu vysledky...?

Gaspacho

v pondelok uz by mohli byt...teda no zavisi ci ich na net daju po alebo pred zapisom

kOsTi

kokos... ja tak zistujem ze ani jednu ulohu nemam celu :D

puq

lol neprijemne no, ja mam 4 cele a z jednej vacsiu polovicu ale kolko mi z tej ulohy uzna to vie iba boh a plavka

kOsTi

no uvidime... popripade zopakneme :)

Sxx

pls kedy pondelok a kde je vyhodnotenie pre 10 skupinu? lebo ja som sa zle prihlasil a som boll pisat o 10:00 :x a neviem kedy je vyhodnotenie tych co pisali o 12:00 THX

hrmill

tiez by som rad vedel kedy bude to vyhodnotenie v pondelok bo som to uz zabudol  :ohmigod: :03:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

diacon.mex

A z fyziky pre 10. skupinu kedy bude ? Aj z DM kedy bude to vyhodnotenie ? Kto vie, nech prosim napise, ale podla mna, kedze nie su vysledky na IS-student/ka, asi bude opravovat teoriu doc. Plavka v nasej pritomnosti, nemyslite ? Ako to bolo na Analyze... no nevem, nevem, piste nazory a casy, dikes.

Havran

nie nemyslim si to na Algebre to tak nerobil, a v IS to neni podla mna lebo je vikend a nikomu sa to tam nechce dat, pripadne si pisomky nejak rozdelili a ty opravujuci to maju doma a do IS to mozno chcu zapisat naraz alebo len Plavka moze
Achievement of your happiness is the only moral purpose of your life.