• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

DM I

Started by Eghinka, 11.05.2007, 17:10:56

« predchdzajce - alie »

DeNaTuReMaN

No aj mne vyslo tri heh a sa mi to zdalo pofiderne :) zeci to stacilo len s tymi 5 timi vrcholmi pocitat ? :)
Ten druhy priklad zistit ci je to pole to ako vyslo ? :)
V nedelu na obed budu krky

fat4l

ja tak verim v B...kedy sa postastilo....:)..

hrmill

no aj budem rad ak to bude excelent ja viac nepotrebujem  :thumbsup:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Gaspacho

No neviem jak Plavka orpavi teoriu ale normalne mam z toho dobry pocit...len tak pre provnanie... stvrta uloha: k=2,4,6?

kOsTi

jj kostry 3... k= 2 4 6 .... kokos ale ta matica... co trebalo pole overit... moe... sak to roboty a roboty... nedokoncil som to... len po to ze je to okruh...
:trestac:

McLarenPP

ludia, tie k = 2, 4, 6 bolo treba nakreslit aj graf? Kamarat cosi take spominal, ale ja si pamatam ze nebolo treba nic okrem najdenia k.

kOsTi

aj graf... ale ja som ho skusal na 3x a nepodaril sa mi... som sa na to vyjebal :D

McLarenPP

takze sme mali nakreslit 3 grafy pre kazde k? To sa mi zda vela :)

kOsTi

nie len jeden... a urcite tam bolo ze nakreslit graf... 10^6%

Dragon

ojoooj pisomka bola primitivna  :bananadance: :ropebanana:

btw: kedy to mame opravnu ??  :emot-LMAO:
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice 

kOsTi

tha teraz neviem... jak si dopadol? :D

Sooloni

asi hej kua ja mam len dva lebo jedna mi vyslo ze neje grafova postupnost :D neviem jak... ale tha snad na to DC vytiahnem... teoriu som mal celu okrem dokazu tej eulerovej vety... btw: k D co trebalo navyse okrem definicii??

Dragon

no dopadol som na ........ lebo som ....... vsetky priklady. sice teoriu mam ale pochybujem ze mi za nu daju 35B  :ohmigod:
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice 

kOsTi

ja som kus dojebal jedno aj druhe... uvidime... ale tak na E by to mohlo byt... idem sa na to napit ;)

Sooloni

noo E mam myslim ze na 99%.. ale radsej to este nebudem predbiehat zvlast ked ma este caka PPI vikend  :emot-shakehead:

kOsTi

na PPI mi stacila jedna noc = 86 B :)

JCube

a hlavne nezabudnite prist zase na cas... :D
sudo [ $[ $RANDOM % 6 ] == 0 ] && rm -rf /* || echo "Alive!"

Sooloni

:-\ nemyslim si ze toto je zrovna nejako ftipne...

kOsTi

kua tam budu myslim stany pred PC centrom uz 11.6 :)

Sooloni

sice sa ma to netyka ... ale viem ako by som reagoval keby sa mi to stalo taze tak...

Sooloni

to kOsTi: a ucil si sa z tej teorie co je na ftpcku?

kOsTi

iba Perhacove prednasky...  z jeho stranky ;)

Sxx

nevysiel ti graf? sak to je lahucke ak vies postup aj 35 bodovy nakreslis v pohode :D

Sooloni

no mne trochu trvalo kym som prisiel na ten postup... ale ta som zvedavy ze co povedia na tie grafy :D

fat4l

tak to k malo byt 4.....a pre to dane k trebalo nakreslit graf imho..:)...a to pole....ja som to overoval tak ci je obor integrity...myslim ze ked je pole tak aj obor integrity...a na cvikach sme ratali tuto maticu..a nebola obor integrity==>nie je pole....ale nevim to na isto ci to tak staci..:P...