• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

DM I

Started by Eghinka, 11.05.2007, 17:10:56

« predchdzajce - alie »

Sxx

to ktore konkretne su tie dosledky pri Eulerovej vete?

kOsTi

Dôsledky.
1. Ak G = (V,H) je súvislý planárny graf, tak |H| <=  3|V | − 6.
2. Ak G = (V,H) je súvislý planárny graf bez trojuholníkov, tak |H| <=  2|V |−4.
3. Každý planárny graf obsahuje aspon jeden vrchol, ktorého stupen je menší
ako šest.
4. Grafy K5 a K3,3 sú neplanárne.
:trestac:

kOsTi

Quote from: Gaspacho on  08.06.2007, 07:35:31
Hamiltonovska kruznica je taka co obsahuje vsetky vrcholy?

hej... a graf ktory obsahuje min 1 ham kruz je ham.. :)

Sxx

thx.....asi kladiem ,som zistil ze som prihlaseny na 10:00 a mal by som byt 12:00 >_< pojdem 10 a som doma skor :D

Sooloni

hmmm. neplati nahodou podmienka ze kazdy vrchol planarneho grafu je najviac 5 stupna?

Gaspacho

To myslis ze sa to ujovi sefovi Plavkovi bude pacit jak mu tam napisem definiciu ze Ham. kruznica je taka co obsahuje vsetky vrcholi abo to treba dajak megabombasticky mudro napisat? Bo v skriptach co mam to tu dajak super popisane neni

Sooloni

ucite sa tie idealy okruhov? resp. kto chodil na prednasky nech, da info ci to moze byt na skuske... nexce sa mi to biflit teraz  :emot-shakehead:

Sxx

hmm asi nestaci skor skus napisat ze to je kruznica ktora obsahuje vsetky vrcholY ;) (alebo prechadza nimi)

Gaspacho

idealy okruhov sa stopercentne neucim...akurat co je okruh, obor. int, teleso a pole...konec

kOsTi

idealy okruhov??? WTF? :D

Sooloni

waaaaa a aka podmienka plati pre "konec" ?  :smirk:

kOsTi

if (douceny || mfp)

{
  void(zatvor zosit);
  void(lahni a spi);
}

Gaspacho

a=zatvor zosit + lahni a spi;
if a < 4:00 then void(fuck skuska)
else viod(at least E);
return to intrak;

kOsTi

ja idem spat... radsej vstanem rano o 6 a este do toho kuknem potom

Gaspacho

asi idem i ja bo uz mi z toho dziga ta dovi a vela stastia zajtra...

Sooloni

:03: plan nevychadza nejak... este len teraz idem na eulerovske a ham grafy... taze asi do 5,00  :emot-sleepyhead:

Sooloni

taham taham...na oci uz nevidim  :emot-sleepyhead: ale ta este tie skurvene stromy binarne mi ostavaju... taze to bude fakt do 5,00... no nic zacina svitat mal by som si svihnut  :ropebanana:

fat4l

akoze ti ide no...:D.... :emot-LMAO:

kOsTi

no ja som vstal... napapal sa, vzpij cajik... A ZISTIL ZE KKT VIEM! ... dpc :)

Gaspacho

no ta ja neviem vsetko (viem tak po digrafy) ale zato to viem pomerne solidne (pamätam si viac jak som cakal). Sviham na bus... dovi

hrmill

no ludia ako ste dopadli hmm ? ja som cakal ze budu troska lahsie priklady ale co uz nemozem vediet vsetko  :j_rolleyes: a co sa tika teorie ta sa podla mna dala len dufam ze mi to aj uzna  :emot-dance:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Sxx

ked mi uzna vymyslene definicie tak bude mozno 51 xD  mf  :beer1:

Gaspacho

No ta ja mam priklady 3 (pocet kostier vam vysiel 3???? bo mne hej) a teorie mam tiez dost taze skuska asi bude :thumbs-up:

Sxx

jj na tretikrat mi vyslo 3 :D bo najprv 1 a sa mi zdalo malo tak potom vyslo 3 ^^

hrmill

no ako mate 3 tak to mate potom dobre mam to overene od jedneho co daval dozor
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.