• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

DM I

Started by Eghinka, 11.05.2007, 17:10:56

« predchdzajce - alie »

Gaspacho

59 E heh mozno este vybojujem D ale je mi to jedno :D

puq

taky navrh, mam 2-3 fleky volne v aute, cize kto je z PO a ide na 8:00 moze sa pridat, symbolicky poplatok 25SK popripade 50Sk tam aj spat:))) ked xcete sa ozvite

Gaspacho

no puq a poskytujes klientom aj cestovne positenie? Ci ty si taky BMG Invest na cestach? :D

puq

naco poistenie??? BMG invest by ta odviezlo az pred skolu??:) a potom naspat domov??? BMG doviezlo ludi jedine na psychiatriu:P

Gaspacho

Ejha no skoda ze uz odvoz mam bo normalne by som sa zamyslal... ale ta.... nastastie/bohuzial :D

Dragon

to hrmill: myslim ze 5 a 6 skupina ma zapis o 9:00 v BN 612 ale nie som isty na 100%
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice 

hrmill

vdaka Dragon mam to potvrdene aj od inej osoby tak to bude asi pravda  :thumbs-up:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

Dragon

to hrmill: ach ta nasa skleroza  :hammer:
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice 

kOsTi

ja som si to ani nepozrel na tabuli... nejak ma to nezaujimalo :D
:trestac:

puq

kOsTi ja presne to iste:DDD ja popocital napisal teoriu postavil sa odniesol a isiel kade lahsie ::D:D:D

kOsTi

mensi UPDATE: takze z 79 C je zrazu 81 B :D :D aaaaa ucil som sa dva dni... jeden den 3h a druhy 8h :)  :alc:
:trestac:

hrmill

ked sa uz chvalite idem sa aj ja ___ ja som sa ucil jeden den a aj to tak 4 hod a tak to aj dopadlo 25b FX  :ohmigod: :emot-dance:
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.

clovek57

Quote from: hrmill on  11.06.2007, 16:22:13
ked sa uz chvalite idem sa aj ja ___ ja som sa ucil jeden den a aj to tak 4 hod a tak to aj dopadlo 25b FX :ohmigod: :emot-dance:
ja som lepsi..ja som sa neucil ani tie 4 hodiny a mam 31:D ahh, ale na opravak sa uz drvim..

Gaspacho

heh ja ze dnes este vybojujem body ale nic zos toho sa mi nechcelo taze ostavam na 59ke :D

altlavista

moe... ja som bol na predtermin a ani srnak  netusila ze co abo jak... som sa ucil jeden den.. a 61 bodov :P
a na skuske pride plavka a overuje... a hovori, ze vy tu nie ste prihlaseny.... a ja s previnilym vyrazom na tvari, ze som mu posielalmail vecer ze pojdem na skusku, ze IS je blokovany uz :)

roman5555

Pocuvajte kde najdem v skriptach o tom bin. strome, vonk. a vnutor. hlbky. Dik

roman5555

Prosim napiste co bolo na riadnom termine . Ja som sice bol tiez ale uz si nepametam. Dik

puq

lol:D ta naco si tam bol ked si nespravil a dokonca ked si ani otazky nezapamatal si:)

roman5555

Pocujte pocul som ze skupiny co mali skusku z DM o 12:00 tak ze mali ine priklady nemozte sem dat ze ake. Dik

cepi

Najde sa dobra dusa co mi vysvetli homeomorfizmus pri planarnych grafoch ? :-) som z toho k***t to mozem pridavat a uberet uzly ako sa mne paci kym ztoho nebude K5 alebo K3,3 ? V zbierke z netu na to zrejme nevydali megabajty :-( a este otazocka myslite niekto ze na opravaku budu aj tei orientovane grafy ? bo aj to sa uz do zbierky zrejme nevoslo :-(
som kto som vdaka palenke

altlavista

ta to mozes len polit hrany uzlami... alebo odobrat uzol z hrany...

morrfun23

ludia napiste mi ake boli otazky na riadnom termine

cepi

nemate niekto definicie na:
binarny strom hlbka vonkajsia dlzka vnutorna
definuj kongrenciu a uved aspon 4 jej vlastnosti.
Def. RAD prvku a CYKLICKU GRUPU Uvedte zakladne vlastnosti

nejak som to nenasiel :-( Diky

cepi

Quote from: morrfun23 on  18.06.2007, 17:11:03
ludia napiste mi ake boli otazky na riadnom termine

uz si nespomeniem ale bolo to hlavne grupach a grafoch boolovske fcie tam neboli

neonfish

1.NDT
2.BINARNY STROM SPRAVIT
3.rad grupy (Z11 - 0, .
4 najst nieco co nie je pole ..alebo nieco tak s delitelnostou
.. dalsie nepamatam

toria

ZVAZ  vsetko okolo toho
..nejaky index deFinovat,a farbenie grafu
Hamiltonovsky graf aj Eulerovsky definovat
a dalej nepamatam ...