• Welcome to TUKE FÓRUM - Fórum pre študentov Technickej Univerzity v Košiciach.

DM I

Started by Eghinka, 11.05.2007, 17:10:56

« predchdzajce - alie »

Gaspacho

Aspon co ja viem....ja som pisal o 10tej matiku a vyhodnotenie bude pondelok o 8:00 v BN612.
Inac myslim ze fakt to zapisu az po tom co to daju do indexov lebo tak by si robili robotu s prepisovanim, keby si dachto vybojoval body.

Dragon

no tak to je velmi mudre toto. ja sa budem trepat az do kosic, rozdzubem cely den, miniem 100,- na cestu a zistim ze som neurobil skusku.
genialny napad  :whacko:
SONATA ARCTICA       14.11.2009 Cassosport Hall - Košice 

kOsTi

100? to v jakej <|> byvas?
:trestac:

diacon.mex

Ale jak si vybojuje body ??? nechapem... Este nas budu skusat ???

Dragon

kOsTi : lubotice pri presove. 50,- precestujem a 50,- prepijem  :lb:

Sooloni

eeeh ci pana nepredbiehaj... lebo ja mam furt FX na ISku  :03:

Sooloni

to Dragon: ja som tiez z PO a NEexistuje ze pojdem v pondelok do KE ked v utorok mam skusku z ppi... dufam ze tentokrat na mna nebude pozerat ako na vraha...  :lookaround:

Dragon

no ja musim este fyzu zapisat do indexu. dufam ze mi hlavacova neda s indexom po hlave :D

puq

mario to cely presov tu???:) sranda no   PRESOV VLADNE SVETU!!!! :P

Dragon

presov vladne svetu a nasa zakladna je TU kosice :D

Gaspacho

kosti: neee skuskat ale najdes si chybu napr. alebo si na teorii este nahrabes body...take bezne veci

puq

jj presne tak z algebry som si nasiel 4 body a plavka mi dopisal a som mal nakoniec 79 a ne 75 ale i tak hovno platne:))) ale mozno to pomohlo k stipku  :j_grin:

puq

ludia DM uz mam na IS:))) 81 B more jaky som happy

Dragon

OZNAM : VYSLEDKY Z DM SU NA IS !!!!!!!

btw: KONECNE ZACINAJU PRAZDNINY  :bananadance:

Sooloni

nooo... na to ako som to doj... tak je to aspon C... taze  :ropebanana: a hura na PPI  :emot-sleepyhead:

kOsTi

79 C ... musim este zajtra nejak 2 body vybojovat :D

Eghinka

to uz fakticky mate vsetci vysledky na iss?? lebo ja tam mam stale iba zapich...alebo...zeby 0b??  :h_huh: uff!

kOsTi

tak to tam davaju postupne a podla skupin... ete si pockaj

puq

more a jak si plakal ze jak mas zle priklady:) a vidis jak fajne, este ked najdes 2 bodiky ta parada

Quote from: kOsTi on  10.06.2007, 23:17:10
tak to tam davaju postupne a podla skupin... ete si pockaj

Sooloni

ta co xce sa vam zajtra z PO trepat do KE? :P bo mne velmi ne... asi mu iba napisem mail ze si pridem zapisat znamku o den neskor... predpokladam ze sa bude tvarit takto:  :lb:

Dragon

tomu ver za sa mi xce. ved treba zapisat znamocky. a uz iba v utorok odpalim PPI a dam si 4 mesacnu dovolenku  :bannana_guitar:

Indian

51 -> E :D som stastny jak blcha :D

puq

ta sak aspon si zajazdim na aute, a doma budem mozno skor jak niekto z KE:D alebo z intraku ta to jedno:P

ale sak mozes napisat a ked ti napise ze mozes ta daj hned vediet, skus mu napisat mail aj v mene viacerych ci sa bude dat:)

Quote from: Sooloni on  10.06.2007, 23:28:07
ta co xce sa vam zajtra z PO trepat do KE? :P bo mne velmi ne... asi mu iba napisem mail ze si pridem zapisat znamku o den neskor... predpokladam ze sa bude tvarit takto: :lb:

Sooloni

hmm.. ta asi dojdem i ja.. ked to mame o 8.00 ta nejak do 8,20 sa tam doplazim a hned prvym spojom domov..

hrmill

hej ludia neviete kedy mam prist 5sk bo neviem ci o 8:30 alebo az o 9:00 kto to vie nak da vediet bol by som rad
Čím viac práce človek má, tým sa cíti vyčerpanejší a horšie znáša stres. To isté môžeme povedať o sexe, čím je ho menej, tým je zdravie horšie a účinky stresu výraznejšie. Preto sexujte a sexujte.